:

Wat voor dinosaurus heeft 500 tanden?

Inhoudsopgave:

 1. Wat voor dinosaurus heeft 500 tanden?
 2. Welke dinosaurus heeft 600 tanden?
 3. Hoeveel tanden heeft een dinosaurus?
 4. Hoeveel tanden heeft een Tyrannosaurus Rex?
 5. Wat was de sterkste dino ooit?
 6. Wat is het grootste dier dat ooit op aarde heeft geleefd?
 7. Wat is de gevaarlijkste dino ter wereld?
 8. Hoeveel at een T-rex per dag?
 9. Wat is sterker dan een T-rex?
 10. Wat is het domste dino?
 11. Welke dino's bestaan er nog?
 12. Wat is het slimste dier op de aarde?
 13. Wat is de lelijkste dier van de wereld?
 14. Hoeveel dino's leven er nog?
 15. Wat is sterker dan een T. rex?

Wat voor dinosaurus heeft 500 tanden?

De 30 centimeter brede rechthoekige bek van Nigersaurus taqueti oogt als een mechanische grijper. Die grijper is volgepropt met meer dan 500 snijtanden.

Welke dinosaurus heeft 600 tanden?

Nigersaurus was een herbivoor met een zeer uitzonderlijk brede bek, waar, inclusief vervangingstanden, ook nog eens vijfhonderd tot zeshonderd tanden in stonden. In cacheVergelijkbaar

Hoeveel tanden heeft een dinosaurus?

De Mamenchisaurus was de dinosaurus met de langste nek(vijf keer zo lang als de nek van een giraf). Maar er waren ook beruchte vleeseters (carnivoren), zoals de Tyrannosaurus Rex. Deze was ongeveer zo groot als een dubbeldekker en had een stuk of 50 vlijmscherpe tanden, elk zo groot als een banaan.

Hoeveel tanden heeft een Tyrannosaurus Rex?

De dino leefde in Noord-Amerika en Azië in open boslandschappen. De vrouwtjes waren groter en robuuster dan de mannetjes. Een opvallend en angstaanjagend kenmerk van deze dino is dat het dier zestig tanden in de bek droeg van wel 23 centimeter lang!

Wat was de sterkste dino ooit?

Deze dino was het sterkste roofdier dat in die tijd leefde. De Kurupi Itaata had sterke benen, korte armen en een grote staart, net als een Tyrannosaurus Rex. De dino liep op twee poten en was zo'n vijf meter hoog.

Wat is het grootste dier dat ooit op aarde heeft geleefd?

De blauwe vinvis is niet alleen het grootste dier dat op aarde voorkomt, maar ook het grootste wezen dat ooit op onze planeet heeft geleefd.

Wat is de gevaarlijkste dino ter wereld?

Met z'n enorme lijf en sterke kaken was de allesverslindende tyrannosaurus rex de schrik van menig dier. Onderzoekers hebben nu ook een zachtere kant van deze dinosaurussen ontdekt. De T-Rex zou voor het paren graag hebben geknuffeld.

Hoeveel at een T-rex per dag?

Trix at ongeveer 70 kilo vlees per dag.

Wat is sterker dan een T-rex?

Uitgestorven oerkrokodillen hadden de strafste beet van alle dieren die ooit geleefd hebben. Ze waren zelfs sterker dan de gevreesde tyrannosaurus rex, ontdekten Amerikaanse wetenschappers.

Wat is het domste dino?

Arme stegosaurus. Hij staat breed bekend als één van de domste dino's die geleefd hebben. Zó dom zelfs, dat wetenschappers decennia hebben geloofd dat hij in zijn heupen een 'tweede brein' zou hebben gehad om zijn staart aan te sturen, omdat de hersenen in zijn kop niet groter zouden zijn geweest 'dan een walnoot'.

Welke dino's bestaan er nog?

Dinosaurus betekent letterlijk 'verschrikkelijke hagedis'. Dinosauriërs zijn reuzen-reptielen. De dinosauriërs leven nu niet meer. Lang voor er mensen op aarde woonden zijn ze uitgestorven.

Wat is het slimste dier op de aarde?

Nummer 1: chimpansees zijn de slimste dieren Ze zijn net zo intelligent als een mensenkind, ze gebruiken gereedschappen, ze jagen gezamenlijk, en ze zijn in staat om probleemoplossend te denken en zo complexe zaken tot een goed einde te brengen.

Wat is de lelijkste dier van de wereld?

De blobvis is bedreigd omwille van de intensieve sleepvisserij. Het dier is nu verkozen tot lelijkste dier ter wereld en krijgt daardoor de eer om voortaan als logo van de Ugly Animal Preservation Society door het leven te gaan.

Hoeveel dino's leven er nog?

Dinosaurus betekent letterlijk 'verschrikkelijke hagedis'. Dinosauriërs zijn reuzen-reptielen. De dinosauriërs leven nu niet meer. Lang voor er mensen op aarde woonden zijn ze uitgestorven.

Wat is sterker dan een T. rex?

Uitgestorven oerkrokodillen hadden de strafste beet van alle dieren die ooit geleefd hebben. Ze waren zelfs sterker dan de gevreesde tyrannosaurus rex, ontdekten Amerikaanse wetenschappers.