:

Wie is Barry Allen in het echt?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is Barry Allen in het echt?
 2. Wie is de vijand van de Flash?
 3. Waar is de Flash opgenomen?
 4. Hoe heeft de Flash zijn krachten gekregen?
 5. Wie is de gele Flash?
 6. Wie is de snelste Flash?
 7. Hoe oud is Barry Allen?
 8. Wie is de sterkste superheld ooit?
 9. WIE IS Zoom in de Flash?
 10. Wie is de sterkste Avenger ter wereld?
 11. Wie is er sterker Wanda of Captain Marvel?
 12. Wie is sterker dan Thanos?

Wie is Barry Allen in het echt?

Thomas Grant Gustin (Norfolk, Virginia, 14 januari 1990) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Smythe in de serie Glee en als Barry Allen in The Flash. In cache

Wie is de vijand van de Flash?

Net als Batman heeft Flash een vaste groep vijanden. Zijn bekendste tegenstanders zijn: Gorilla Grodd. Savitar.

Waar is de Flash opgenomen?

The Flash (televisieserie uit 2014)

The Flash
TaalEngels
LocatieBrits-Colombia, Canada, Vancouver
Gerelateerde seriesArrow (spin-off van) Legends of Tomorrow
Uitzendingen

Hoe heeft de Flash zijn krachten gekregen?

The Flash blijkt zijn krachten te hebben gekregen uit een ontploffing in Star Lab, een onderzoekslaboratorium. Of dit echt een ongeluk was, moet je zelf ontdekken gedurende het eerste seizoen. Wat we in ieder geval weten is dat Barry niet de enige is die een superkracht aan het ongeluk heeft overgehouden.

Wie is de gele Flash?

Zijn echte naam is Eobard Thawne. Hij is een tegenstander van Barry Allen en Wally West. Kenmerkend aan deze Reverse-Flash is zijn kostuum, wat identiek is aan het kostuum van Barry Allen's versie van The Flash maar dan met omgekeerde kleuren (een geel pak met een rode bliksem erop).

Wie is de snelste Flash?

Bart Allen is de toekomstige zoon van Barry Allen en Iris West-Allen. Hij wordt omschreven als de snelste tiener op de planeet en staat bekend om zijn impulsieve gedrag.

Hoe oud is Barry Allen?

Bartholomew Henry "Barry" Allen () is een forensisch onderzoeker bij de Central City Police Department.

Wie is de sterkste superheld ooit?

Niemand minder dan Superman heeft die strijd gewonnen, vooral omdat hij zoveel verschillende krachten bezit. De tweede en derde plek zijn voor X-Men Wolverine en Mystique.

WIE IS Zoom in de Flash?

Professor Zoom Zijn echte naam is Eobard Thawne. Hij is een tegenstander van Barry Allen en Wally West. Kenmerkend aan deze Reverse-Flash is zijn kostuum, wat identiek is aan het kostuum van Barry Allen's versie van The Flash maar dan met omgekeerde kleuren (een geel pak met een rode bliksem erop).

Wie is de sterkste Avenger ter wereld?

Tony Stark is tot zijn dood in Avengers: Endgame (2019) de onbetwiste baas van The Avengers, omdat hij zich in zijn pak kan meten met al zijn collega's en de sterkste tegenstanders, en daarbuiten ook nog eens zogenaamd de allerslimste is.

Wie is er sterker Wanda of Captain Marvel?

We zien namelijk hoe Wanda Maximoff het opneemt tegen Captain Marvel. En die brute showdown heeft een duidelijke overwinnaar. Niemand kwam zo dicht bij het doden van Thanos als Scarlet Witch. Zij had dat kunnen doen, als hij er niet in was geslaagd om op zijn eigen leger te vuren om zo te ontkomen aan haar kracht.

Wie is sterker dan Thanos?

Merchandise voor Thor: Love and Thunder hint erop dat zijn schurk, Gorr the God-Butcher, wellicht sterker is dan Thanos. De Mad Titan was tot nu toe de grootste schurk van het MCU.