:

Kan iedereen mijn profielfoto zien op WhatsApp?

Inhoudsopgave:

 1. Kan iedereen mijn profielfoto zien op WhatsApp?
 2. Kun je zien of iemand je profielfoto bekijkt op WhatsApp?
 3. Wie houd mij in de gaten op WhatsApp?
 4. Wat betekent groen rondje om profielfoto WhatsApp?
 5. Kan je profielfoto zien als je geblokkeerd bent?
 6. Hoe verberg je je profielfoto?
 7. Kan iemand anoniem je status bekijken op WhatsApp?
 8. Hoe kan je zien wie je profiel bekijkt?
 9. Wat betekent blauw rondje om profielfoto?
 10. Wat gebeurt er als je iemand dempt op WhatsApp?
 11. Waarom zie je soms geen profielfoto op WhatsApp?
 12. Hoe ziet het eruit als iemand je heeft geblokkeerd?
 13. Kan iedereen mijn profielfoto zien?
 14. Waar is je profielfoto?
 15. Hoe weet ik wie mijn WhatsApp bekijkt?

Kan iedereen mijn profielfoto zien op WhatsApp?

Deze functie is beschikbaar op zowel iOS- als Android-toestellen. Tik op het tabblad Instellingen in de rechterbenedenhoek. Kies alle contacten waarvan je niet wilt dat ze je WhatsApp-profielfoto zien.

Kun je zien of iemand je profielfoto bekijkt op WhatsApp?

Nee, WhatsApp biedt geen functie om te zien wie je profielfoto heeft bekeken.

Wie houd mij in de gaten op WhatsApp?

Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.

Wat betekent groen rondje om profielfoto WhatsApp?

Als het aan WhatsApp ligt ga je die ring ook zien in je scherm waar alle chats staan. Als iemand een nieuwe status heeft geüpload zie je een groene ring om de foto van de persoon waarmee je chat. Als je dan op de foto klikt zie je wat dit moment is.

Kan je profielfoto zien als je geblokkeerd bent?

Profielfoto op slot Tot slot: de geblokkeerde kan niet langer updates van je profielfoto op WhatsApp zien. Wanneer jij een nieuwe foto uploadt kunnen 'normale' contacten deze zien, maar je geblokkeerde niet. Hij of zij ziet nog steeds de profielfoto die je had toen je diegene blokkeerde.

Hoe verberg je je profielfoto?

Profielfoto en status afschermen in WhatsApp

 1. Open WhatsApp en tik onderin op Instellingen.
 2. Ga naar Account > Privacy.
 3. Kies vervolgens Profielfoto, Info of Status. ...
 4. Geef aan of iedereen, alleen je contacten of niemand je laatst gezien-tijdstip, profielfoto of info mogen zien.

Kan iemand anoniem je status bekijken op WhatsApp?

Je statusupdates kunnen alleen gezien worden door mensen van wie je het telefoonnummer in je adresboek hebt opgeslagen en die je telefoonnummer in hun adresboek hebben opgeslagen. Je kunt ervoor kiezen om je statusupdates te delen met al je contacten of alleen de contacten die je hebt geselecteerd.

Hoe kan je zien wie je profiel bekijkt?

Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Externe apps bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Wat betekent blauw rondje om profielfoto?

Blauwe rand rond afbeelding Om duidelijk te maken dat een profielfoto beveiligd is, toont Facebook een blauwe rand rondom de afbeelding. Ook is het mogelijk om layer over je foto aan te brengen, omdat uit onderzoek van Facebook blijkt dat dergelijke foto's minder snel worden overgenomen.

Wat gebeurt er als je iemand dempt op WhatsApp?

Je kunt individuele of groepsmeldingen voor een bepaalde tijd dempen. Je ontvangt nog wel berichten die naar de individuele chat of groepschat zijn verzonden, maar je telefoon trilt niet of maakt geen geluid als ze worden ontvangen.

Waarom zie je soms geen profielfoto op WhatsApp?

Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien en online gewijzigd. Jij en de andere gebruiker moeten allebei jullie contacten opnieuw synchroniseren.

Hoe ziet het eruit als iemand je heeft geblokkeerd?

Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.

Kan iedereen mijn profielfoto zien?

Je huidige profielfoto en omslagfoto zijn openbaar en kunnen dus door iedereen op en buiten Facebook worden bekeken. Meer informatie over het toevoegen of wijzigen van je profielfoto of omslagfoto.

Waar is je profielfoto?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik op je profielfoto. Kies uit Foto maken, Foto uploaden, Kader toevoegen of Profielfoto bekijken. Tik op Opslaan.

Hoe weet ik wie mijn WhatsApp bekijkt?

Dit kun je gemakkelijk controleren door achter 'Mijn Status' op de drie puntjes te tikken. In het scherm 'Mijn Statusupdates' kun je vervolgens zien hoeveel weergaven je Status heeft.