:

Wat is het laatste nieuws over The Voice of Holland?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is het laatste nieuws over The Voice of Holland?
 2. Wat is er met The Voice of Holland?
 3. Wie is eigenaar van The Voice of Holland?
 4. Wie is de verdachte regisseur The Voice of Holland?
 5. Wie is de winnaar Voice of Holland 2013?
 6. Hoeveel aangiftes tegen Ali B?
 7. Is The Voice van Talpa?
 8. Waar is John de Mol eigenaar van?
 9. Wie is de broer van Martijn Nieman?
 10. Wie schuldig Voice of Holland?
 11. Waarom stopt de Voice of Holland?
 12. Waarom stopt The Voice of Holland?
 13. Hoeveel panden heeft Ali B?
 14. Wat gaat er met Ali B gebeuren?
 15. Waar is de voice opgenomen?

Wat is het laatste nieuws over The Voice of Holland?

Sem grijpt net naast winst van The Voice of Holland Sem Rozendaal uit 's Gravenmoer heeft nét naast de winst van The Voice of Holland gegrepen. Vrijdagavond schopte hij het tot de laatste twee, maar in het slot van de zinderende finale van dit RTL4-programma ging Dani er met de winst vandoor. In cache

Wat is er met The Voice of Holland?

Op 15 januari 2022 werden de uitzendingen voor onbepaalde tijd opgeschort wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen The Voice.

Wie is eigenaar van The Voice of Holland?

Het programma The voice of Holland, dat in 2010 voor het eerst wordt uitgezonden, wordt aan meer dan 150 landen verkocht. Het Britse ITV Studio's neemt in 2015 Talpa Media, wat onder andere The voice of Holland maakt, over.

Wie is de verdachte regisseur The Voice of Holland?

Het Openbaar Ministerie vervolgt regisseur Martijn N. van The Voice of Holland niet. Er waren twee aangiften tegen hem gedaan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar het OM heeft geen ondersteunend bewijs voor de verklaringen kunnen vinden.

Wie is de winnaar Voice of Holland 2013?

Televisie Julia van der Toorn werd de uiteindelijke winnaar. Er zijn 7 Blind Auditions, 4 Battles en 5 live shows en de finale.

Hoeveel aangiftes tegen Ali B?

Marco Borsato wordt niet vervolgd vanwege gebrek aan bewijs, zo heeft Openbaar Ministerie Midden-Nederland besloten. Ali B wordt vervolgd naar aanleiding van drie aangiftes van verkrachting en aanranding, in 20, van meerderjarige vrouwen.

Is The Voice van Talpa?

Talpa Network, het bedrijf van The Voice of Holland-bedenker John de Mol, noemt het 'met name voor de slachtoffers' goed dat het rapport van het externe onderzoek naar het programma woensdag 'openbaar' is gemaakt.

Waar is John de Mol eigenaar van?

Na in 2011 al 33% van de aandelen in handen te hebben gekregen, kocht De Mol in 2017 de resterende 67% aandelen over van Sanoma, waarmee hij de vier zenders SBS6, Veronica, Net5 en SBS9 volledig in handen kreeg. Als vehikel voor de nieuwe aankopen werd in 2017 het multimediabedrijf Talpa Network opgericht.

Wie is de broer van Martijn Nieman?

Rick Nieman (Amsterdam, 9 november 1965) is een Nederlandse televisiepresentator en journalist.

Wie schuldig Voice of Holland?

Magazine Linda de Mol kreeg in 2020 al signalen over wangedrag Ali B in 'The Voice of Holland' Het Nederlandse maandblad Linda, onderdeel van mediabedrijf Talpa en eigendom van John de Mol, heeft in juni 2020 concrete signalen gekregen van seksueel grensoverschrijdend gedrag door 'The Voice of Holland'-coach Ali B.

Waarom stopt de Voice of Holland?

HILVERSUM - RTL stopt voorlopig met het uitzenden van The Voice of Holland. Bij de zender en producent ITV zijn berichten van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnengekomen.

Waarom stopt The Voice of Holland?

RTL stopt voorlopig met het uitzenden van het talentenprogramma The Voice of Holland vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Hoeveel panden heeft Ali B?

In het kadaster valt verder te zien dat Ali, gedeeltelijk samen met zijn vrouw, eigenaar is van twee woningen in Almere en dat hij samen met haar ook eigenaar is van het bedrijfspand van Spec Entertainment in dezelfde Flevo-stad. Hoeveel dat vastgoed bij elkaar precies waard is, is moeilijk te zeggen.

Wat gaat er met Ali B gebeuren?

De Nederlandse rapper Ali B. stopt voorlopig met werken. Dat laat zijn management weten nadat hij vorige week in de "BOOS"-reportage over wantoestanden bij "The voice of Holland" beschuldigd is van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Er zijn twee aangiftes tegen hem gedaan voor zedenfeiten, waaronder verkrachting.

Waar is de voice opgenomen?

De opnames vonden al begin oktober in Sint-Niklaas plaats. Na de gewone 'The Voice' en 'The Voice Kids' maakten we in december kennis met 'The Voice Senior'. King George Café uit Sint-Niklaas werd door productiehuis Endemol gekozen als locatie voor alle gesprekken naast het podium.