:

Waar komt de kleding van de Bershka vandaan?

Inhoudsopgave:

 1. Waar komt de kleding van de Bershka vandaan?
 2. Wat maakt Bershka uniek?
 3. Wie heeft Bershka opgericht?
 4. Is Bershka een merk?
 5. Waar produceert Zara hun kleding?
 6. Waar is de grootste Bershka in Nederland?
 7. Is de Zara milieuvriendelijk?
 8. Waar haalt Zara haar kleding vandaan?
 9. Heeft de Zara kinderarbeid?
 10. Waar ligt de grootste Zara ter wereld?
 11. Waar zit de grootste Zara van de wereld?
 12. Doet H&M aan kinderarbeid?
 13. Waar komt de kleding van de H&M vandaan?
 14. Is Zara goede kwaliteit?
 15. Doet de H&M aan kinderarbeid?

Waar komt de kleding van de Bershka vandaan?

Bershka is ook in België met 11 winkels gevestigd. ...

Bershka
Oprichtingapril 1998
HoofdkantoorArteixo, A Coruña
Sectordetailhandel
Industriekleding

Wat maakt Bershka uniek?

Het concept. De winkels van Bershka onderscheiden zich wereldwijd door de strategische ligging en verzorgde architectuur. De vestigingen zijn omgetoverd in moderne ruimten, groot en met een verzorgde uitstraling, van de etalages tot aan de opstelling van de kleding.

Wie heeft Bershka opgericht?

Amancio Ortega GaonaBershka / OprichterAmancio Ortega Gaona is een Spaanse designer en ondernemer. Hij is bestuursvoorzitter en, samen met zijn toenmalige vrouw Rosalía Mera, oprichter van de Inditex Groep. Volgens Forbes was hij in 2013 met een vermogen van 82 miljard dollar tijdelijk de op een na rijkste man van de wereld. Wikipedia

Is Bershka een merk?

Bershka is het merk van een Spaanse winkelketen die al sinds 1998 bestaat.

Waar produceert Zara hun kleding?

Vooral Spaanse bedrijven als Inditex - met merken als Zara, Bershka en Pull&Bear - en Mango hebben de laatste jaren een deel van de productie vanuit Aziatische landen als China, India en Bangladesh naar Marokko verplaatst. Het Noord-Afrikaanse land heeft een groot voordeel: het ligt bij Europa om de hoek.

Waar is de grootste Bershka in Nederland?

De winkel in de Grote Marktstraat is de grootste én groenste Bershka van Nederland. Modeketen Bershka opent donderdag 13 maart haar grootste Nederlandse vestiging in Den Haag. De winkel aan de Grote Marktstraat beslaat maar liefst 1.750 vierkante meter en telt twee verdiepingen.

Is de Zara milieuvriendelijk?

WE WERKEN AAN EEN CIRCULAIR ECONOMISCH MODEL WAARBIJ WE DE LEVENSDUUR VAN ONZE PRODUCTEN KUNNEN VERLENGEN VIA REPARATIEPROGRAMMA'S, WEDERVERKOOP EN DONATIE VAN GEBRUIKTE KLEDING. HET NAKOMEN VAN ONZE DUURZAAMHEIDSBELOFTES IS EEN UITDAGING DIE WE NIET ALLEEN KUNNEN AANPAKKEN.

Waar haalt Zara haar kleding vandaan?

Zara is een Spaanse kledingketen en onderdeel van de Spaanse beursgenoteerde modegigant Inditex.

Heeft de Zara kinderarbeid?

Honderdduizenden Oeigoeren zitten vast in 'heropvoedingskampen' en komen terecht op katoenplantages en -spinnerijen. En deze dwangarbeid wordt ingezet voor grote merken als Adidas, Tommy Hilfiger en Zara, en zelfs Patagonia.

Waar ligt de grootste Zara ter wereld?

Inditex heeft in Rome de grootste Zara ter wereld geopend. Niet alleen is het de grootste kledingwinkel, het is ook de vijfduizendste Zara-kledingwinkel van het Spaanse modeconcern. De winkel in Rome beslaat vijf etages en meet meer dan 3000 m2.

Waar zit de grootste Zara van de wereld?

MADRID – De Spaanse hoofdstad Madrid heeft de primeur, vanaf vrijdag 8 april is in deze stad de grootste ZARA winkel ter wereld te vinden. In totaal gaat het om een winkeloppervlak van 9.000 vierkante meter verdeeld onder ZARA en Stradivarius.

Doet H&M aan kinderarbeid?

Een verbod op dwangarbeid en kinderarbeid We hanteren een zero-tolerance beleid voor zowel dwangarbeid als kinderarbeid. Alle leveranciers die voor ons werken, moeten ons strikte beleid ter bestrijding van dwangarbeid en kinderarbeid ondertekenen en naleven. In 2020 hebben we 0 gevallen van kinderarbeid vastgesteld.

Waar komt de kleding van de H&M vandaan?

Hennes & Mauritz (H&M) is een Zweedse modeketen met in 20 filialen in 74 verschillende landen en circa 126.000 medewerkers.

Is Zara goede kwaliteit?

De kwaliteit is slechter dan die van modehuizen, maar de prijs veel toegankelijker. Een voordeel ten opzichte van concurrenten als H&M is dat Zara in die tijd nog volledig in Spanje produceert. Dit maakt de productie goedkoper én sneller – en dus winstgevender.

Doet de H&M aan kinderarbeid?

Een verbod op dwangarbeid en kinderarbeid We hanteren een zero-tolerance beleid voor zowel dwangarbeid als kinderarbeid. Alle leveranciers die voor ons werken, moeten ons strikte beleid ter bestrijding van dwangarbeid en kinderarbeid ondertekenen en naleven. In 2020 hebben we 0 gevallen van kinderarbeid vastgesteld.