:

Wie is Acid in De Slimste Mens?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is Acid in De Slimste Mens?
 2. Welke aflevering Acid Slimste Mens?
 3. Wie is Loes bij De Slimste Mens?
 4. Wie zat er in de jury van De Slimste Mens?
 5. Waar woont acid?
 6. Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?
 7. Wat is er gebeurd met Acid?
 8. Wie is Marraintje Acid?
 9. Wie is Queenie Slimste Mens?
 10. Wie won gisteren de allerslimste mens?
 11. Waar zijn opnames Slimste Mens?
 12. Wie zit er altijd in het publiek bij De Slimste Mens?
 13. Hoe oud is Acid zijn vriendin?
 14. Welke ziekte heeft Acid?
 15. Wie is de beste mens in de wereld?

Wie is Acid in De Slimste Mens?

Nathan Vandergunst (22) uit Blankenberge is al sinds jaar en dag een fenomeen, vooral online. Nathan richtte begin 2013 een eigen YouTube-kanaal op. Hij maakt video's onder de naam Acid, naar het gelijknamig personage uit de film Hackers uit 1995.

Welke aflevering Acid Slimste Mens?

Het bijzondere taaltje van Acid en een kandidaat faalt op een cruciaal moment: dit was 'De Slimste Mens' TVDe aandachtige kijker zag het aankomen. De grote frisheid was in aflevering 9 al verdwenen. In cache

Wie is Loes bij De Slimste Mens?

Vanavond is Loes Schnepper, de actrice bekend van Rundfunk, de uitdager bij De Slimste Mens. Ze is een vrouw met een missie én met een tactiek, als we haar mogen geloven. Maar wat die tactiek precies is, dat is voor het brede publiek niet meteen duidelijk.

Wie zat er in de jury van De Slimste Mens?

 • Juryleden © SBS.
 • Rik Verheye © VIER.
 • Stefaan Degand © VIER.
 • Herman Brusselmans © VIER.
 • Sven de Leijer © VIER.
 • Bart Cannaerts © VIER.
 • Jeroom © VIER.
 • Erik Van Looy © VIER.

Waar woont acid?

Nathan Vandergunst, zoals hij echt heet, is geboren in 1999, woont bij zijn mama in Blankenberge en is de grootste Nederlandstalige youtuber van België. Zijn kanaal heeft 344.000 abonnees. Zijn filmpjes worden elke dag door 210.000 mensen bekeken.

Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?

Dat heeft me geholpen' Opgelet: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Allerslimste Mens ter Wereld. 't Is gebeurd: Danira Boukhriss Terkessidis mag zich voortaan de Allerslimste Mens ter Wereld noemen.

Wat is er gebeurd met Acid?

Na meermaals het schenden van de richtlijnen van zijn hoofdkanaal zijn zijn inkomsten op nieuwe video's afgesloten. Hij ging daarna verder op zijn tweede kanaal, genaamd ACID 2. Eind 2021 bracht hij samen met Joost en Apson de single Go, Acid! uit, wat zijn debuutsingle was.

Wie is Marraintje Acid?

Op skireis in Oostenrijk moest zelfs oma Anita – bij de fans gekend als 'Marraintje' – met Jan en alleman een selfie trekken. Voor het gescheiden koppel startte de YouTube-carrière van hun zoon ooit als niet meer dan een bezigheid in de slaapkamer. Michèle:“Op zijn dertiende zat hij daar veel te gamen.

Wie is Queenie Slimste Mens?

Queeny Rajkowski is in het dagelijks leven een Nederlands politicus. Ze is geboren in Nijmegen, verhuisde voor een studie economie naar Utrecht en was lid van de studentenvereniging Unitas. Tussen 20 zat ze in de Utrechtse gemeenteraad.

Wie won gisteren de allerslimste mens?

De Eén-presentatrice haalde het van comedian Bart Cannaerts en Het Nieuwsblad-hoofdredactrice Liesbeth Van Impe. De allerslimste mens ter wereld, dat van 5 september tot 10 november 2022 liep op Play4, was een all-stareditie.

Waar zijn opnames Slimste Mens?

In mei gaan we de studio in voor alweer het 22e seizoen van De slimste mens! Heel graag nodigen we u uit om aanwezig te zijn bij de opnames in onze studio in Hilversum.

Wie zit er altijd in het publiek bij De Slimste Mens?

Op social media doet de vraag al langer de ronde: Wie is toch die man die altijd in het publiek zit van bijvoorbeeld De Slimste Mens? Het is geen neef van Maarten van Rossum of een productiemedewerker. Het is Ramon Wiendels uit Doetinchem.

Hoe oud is Acid zijn vriendin?

Duizenden laatstejaars die straks een studiekeuze moeten maken, gaan eerst even te rade op de Instagrampagina van Anna-Livia Smekens (22). Daar post de Brugse studente, de vriendin van Youtuber Nathan 'Acid' Vandergunst, zelf lange interviews met studenten van heel wat verschillende richtingen.

Welke ziekte heeft Acid?

Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, vertelt in zijn nieuwe video het verhaal van zijn opa. Die kreeg vorig jaar de diagnose van Alzheimer.

Wie is de beste mens in de wereld?

Winnaars

SeizoenJaargangWinnaar
Seizoen 142016Gilles Van Bouwel
Seizoen 152017Xavier Taveirne
Seizoen 162018Peter Van de Veire
Seizoen 172019Lieven Scheire