:

Wie waren coaches Voice of Holland?

Inhoudsopgave:

 1. Wie waren coaches Voice of Holland?
 2. Wie waren de eerste juryleden van de Voice of Holland?
 3. Wie zit er in de jury van de Voice?
 4. Wat is er aan de hand met de Voice of Holland?
 5. Wie won de Voice in 2016?
 6. Welke coach stopt met de Voice of Holland?
 7. Wie won de voice 2014?
 8. Wie zijn de coaches van de Voice 2023?
 9. Wie zaten er in de Voice?
 10. Wie klaagt Ali B aan?
 11. Wie is de directeur van The Voice of Holland?
 12. Wie won The Voice 2013?
 13. Wie won de voice 2012?
 14. Waarom is Voice of Holland gestopt?
 15. Waarom stopt de Voice of Holland?

Wie waren coaches Voice of Holland?

Anouk, Ali B en Waylon zijn als vanouds de coaches, maar ook tussen de gewone coaches zit iemand nieuws. Zangeres Glennis Grace neemt het stokje over van Jan Smit, die zijn rode stoel al na één seizoen opgaf. De presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen. In cache

Wie waren de eerste juryleden van de Voice of Holland?

De coaches in het eerste seizoen waren Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Nick & Simon en Roel van Velzen. De presentatie was in handen van Martijn Krabbé, die tijdens de liveshows werd bijgestaan door Wendy van Dijk.

Wie zit er in de jury van de Voice?

Niels Destadsbader en Tourist LeMC geven als coaches de fakkel door aan Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Goed voor een stevige geut rock 'n roll, én de nodige rivaliteit.

Wat is er aan de hand met de Voice of Holland?

RTL stopt voorlopig met het uitzenden van talentenshow The Voice of Holland, na berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Wie won de Voice in 2016?

Na een bijzonder spannende finale hebben de kijkers de knoop doorgehakt: Lola is de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2016. Het werd een spannende finale waarin de kandidaten zich niet lieten vangen door de zenuwen. “Ik kan het niet geloven”, zei een dolgelukkige Lola. Een platencontract en 25.000 euro.

Welke coach stopt met de Voice of Holland?

Zangeres Anouk stopt als coach bij The Voice of Holland naar aanleiding van de recente gebeurtenissen. Eerder zondag kondigde T-Mobile aan te stoppen met de sponsoring, terwijl supermarktketen Lidl, die eveneens in het programma adverteert, voorlopig de sponsoring staakt.

Wie won de voice 2014?

Tom De Man uit het team van Bent van Looy won de finale op 23 mei. ... Finale: 23 mei 2014.

PlaatsKandidaatCoach
1Tom De ManBent Van Looy
2Laura TesoroKoen Wauters
3Koen en Jo SmetsAxelle Red
4Dunja MeesRegi Penxten

Wie zijn de coaches van de Voice 2023?

Wie wel al bekend is met de rode stoelen, dat zijn de terugkerende coaches Koen Wauters en Natalia Druyts. De zanger van Clouseau heeft al sinds het eerste seizoen elk jaar een rol als coach.

Wie zaten er in de Voice?

Na de aantijgingen omtrent seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The voice of Holland, maakte Anouk op 16 januari 2022 bekend per direct te stoppen als coach. ... Coaches en hun finalisten.

BackstageJamai Loman
Coaches (volgorde stoelen)1Waylon
2Sanne
3Ali B
4Anouk

Wie klaagt Ali B aan?

Ook Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Na deelnemers aan The Voice beschuldigt nu ook Ellen ten Damme rapper Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 54-jarige zangeres heeft daar recent een verklaring over afgelegd bij de politie.

Wie is de directeur van The Voice of Holland?

De kans is 'heel klein' dat het laatste seizoen van 'The voice of Holland' ooit nog uitgezonden gaat worden bij RTL. Dat laat programmadirecteur Peter van der Vorst (51) weten in 'Veronica Superguide'. Het BNNVARA-programma BOOS komt op 20 januari 2022 met een aflevering over misstanden bij The Voice.

Wie won The Voice 2013?

Julia van der Toorn werd de uiteindelijke winnaar. Er zijn 7 Blind Auditions, 4 Battles en 5 live shows en de finale. ... The voice of Holland (seizoen 4)

The voice of Holland
Seizoen 4
PresentatieMartijn Krabbé Wendy van Dijk Winston Gerschtanowitz (Backstage) Levi van Kempen (V Reporter)
ZenderRTL 4
Winnaar: Julia van der Toorn

Wie won de voice 2012?

Een nog piepjonge Kroes wint The Voice in 2012.

Waarom is Voice of Holland gestopt?

RTL stopt voorlopig met het uitzenden van het talentenprogramma The Voice of Holland vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Waarom stopt de Voice of Holland?

HILVERSUM - RTL stopt voorlopig met het uitzenden van The Voice of Holland. Bij de zender en producent ITV zijn berichten van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnengekomen.