:

Waar kan ik liefde voor muziek kijken?

Inhoudsopgave:

 1. Waar kan ik liefde voor muziek kijken?
 2. Hoeveel afleveringen liefde voor muziek?
 3. Welke artiesten zagen de revue tijdens liefde voor muziek?
 4. Kun je in Nederland VTM kijken?
 5. Is Liefde voor muziek live?
 6. Wat krijgt een artiest als zijn nummer gedraaid wordt?
 7. Hoe kan ik Belgische tv terugkijken in Nederland?
 8. Waarom geen VTM in Nederland?
 9. Wat kost live muziek?
 10. Welk liedje speelt er?
 11. Wie is de nummer 1 artiest ter wereld?
 12. Wat kost een plaat draaien op de radio?
 13. Hoe kan ik VRT MAX kijken in Nederland?
 14. Hoe kan ik VTM kijken in Nederland?
 15. Wat kost Marco Borsato per uur?

Waar kan ik liefde voor muziek kijken?

Nieuw seizoen Liefde voor muziek kijken? Het nieuwe seizoen van Liefde voor muziek met artiesten DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos is te kijken vanaf dinsdag bij VTM. Kijk deze en vorige seizoenen via VTM GO. Of de seizoenen van Beste Zangers in Nederland terugkijken.

Hoeveel afleveringen liefde voor muziek?

Liefde voor muziek (televisieprogramma)

Liefde voor muziek
Afleveringen64
Seizoenen8
ZenderVTM
Website

Welke artiesten zagen de revue tijdens liefde voor muziek?

Het is bovendien al de tweede keer dat er een 'Liefde voor Muziek LIVE' in de Lotto Arena komt. In 2021 deden Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded al eens hetzelfde. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.liefdevoormuzieklive.be.

Kun je in Nederland VTM kijken?

De dienst is helemaal gratis en ook in Nederland te gebruiken. Er zijn zowel Vlaamse als internationale films en series te zien. VTM Go is beschikbaar op het web, maar ook als app voor iOS en Android.

Is Liefde voor muziek live?

Het meest succesvolle muziekprogramma van de laatste jaren krijgt - eindelijk - een live versie. Liefde voor Muziek LIVE, waarop alle deelnemers van de editie 2021 present tekenen, is te beleven op zaterdag 25 en zondag 26 september in de Lotto Arena in Antwerpen.

Wat krijgt een artiest als zijn nummer gedraaid wordt?

Hoeveel auteursrechten opleveren, ligt eraan waar je muziek gespeeld wordt. Stel dat een nummer wordt gedraaid op 3FM, dan krijg je 0,045 euro per seconde. Bij een liedje van drie minuten, 180 seconden dus, is dat 8,18 euro. Bij Radio 538 krijg je 0,074 euro per seconden.

Hoe kan ik Belgische tv terugkijken in Nederland?

Zo doe je dat: Neem een abonnement op CyberGhost of een andere goede VPN om Belgische televisie te streamen. Download en installeer de VPN-app op het apparaat waarmee je wilt kijken. ... Interessante documentaires:

 1. Privacy & ik. ...
 2. De Kollaboratie. ...
 3. De Inzichten (van Jan Terlouw).

Waarom geen VTM in Nederland?

Bij Nederlandse aanbieders is doorgifte van tv- en radiokanalen van de Vlaamse publieke omroep VRT door bepalingen in de Mediawet verplicht. Dat is heel anders voor Vlaamse commerciële zenders als VTM en VIER. Deze mogen zelfs niet door Nederlandse aanbieders, zoals Ziggo en KPN, in het zenderaanbod opgenomen worden.

Wat kost live muziek?

De kosten variëren. Een solo artiest heb je al vanaf € 495,-, een duo vanaf € 795,-, een band van 4 personen vanaf € 1495,- en een grote band van 6 personen met geluid begint bij € 1895,- (prijspeil 2018).

Welk liedje speelt er?

Tik op je telefoon op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'. Vraag 'Welk nummer is dit?' Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer. Neuriën, fluiten of zingen: De Google Assistent zal mogelijke overeenkomsten voor het nummer identificeren.

Wie is de nummer 1 artiest ter wereld?

De Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny voert wereldwijd de lijst van meest gestreamde artiesten aan, gevolgd door de Amerikaanse zangeres Taylor Swift en wederom Drake en The Weeknd. De Zuid-Koreaanse K-popgroep BTS maakt de top vijf compleet. Bad Bunny eindigde de afgelopen twee jaar ook al op de mondiale eerste plaats.

Wat kost een plaat draaien op de radio?

Hoeveel auteursrechten opleveren, ligt eraan waar je muziek gespeeld wordt. Stel dat een nummer wordt gedraaid op 3FM, dan krijg je 0,045 euro per seconde. Bij een liedje van drie minuten, 180 seconden dus, is dat 8,18 euro. Bij Radio 538 krijg je 0,074 euro per seconden.

Hoe kan ik VRT MAX kijken in Nederland?

Naast de website en de mobiele app, is een TV-app beschikbaar voor Android TV, Apple TV en Samsung TV. Ook is de app beschikbaar op de laatste TV-boxen van Proximus, Orange en Telenet.

Hoe kan ik VTM kijken in Nederland?

VTM Go is beschikbaar op het web, maar ook als app voor iOS en Android. Je kunt via de app op je smartphone of tablet kijken, maar ondersteuning voor AirPlay mist nog. Er is wel ondersteuning voor Chromecast en Medialaan belooft AirPlay in een volgende update toe te voegen.

Wat kost Marco Borsato per uur?

Wel moet je daar flink wat geld voor over hebben. Weekblad Privé zocht de gemiddelde tarieven van Nederlandse artiesten uit om een optreden te verzorgen. Zo vraagt Marco Borsato 27.000 euro voor een uur; Guus Meeuwis komt voor 7.000 euro minder. Ilse de Lange vraagt ruim 31.000 euro.