:

Wie presenteert Ketnet?

Inhoudsopgave:

 1. Wie presenteert Ketnet?
 2. Wie zijn de Ketnet-wrappers?
 3. Wie is Sara van Ketnet?
 4. Waar woont Sarah Mouhamou?
 5. Hoe noemen de nieuwe Ketnet-wrappers?
 6. Hoe oud is Karrewiet?
 7. Wie stopt met Ketnet?
 8. Wie is nieuwe Ketnet wrapper?
 9. Hoe oud is Sara geworden?
 10. Wie zijn de ouders van Gloria Monserez?
 11. Wie stopt er bij Ketnet?
 12. Wie presenteert Karrewiet?
 13. Waar komt de naam Karrewiet vandaan?
 14. Hoe oud moet je zijn voor Ketnet?
 15. Wie speelt opa op Ketnet?

Wie presenteert Ketnet?

Studio 100 TV · Njam! ... Externe link.

Wrappers:Thomas De Smet · Gloria Monserez · Sarah Mouhamou · Héritier Tipo · Nidal van Rijn
Evenementen:Hij komt, hij komt... De intrede van de Sint (sinds 2003) · Junior Eurosong () · Ketnet Freezzz () · Ketnetpop ()
Videogames:KetnetKick · KetnetKick 2
In cacheVergelijkbaar

Wie zijn de Ketnet-wrappers?

Nidal van Rijn, Thomas De Smet en Héritier Tipo zijn de drie nieuwe Ketnet-wrappers. De namen werden vanmorgen onthuld tijdens het programma "Wie wordt wrapper" op Ketnet. Daarin werd de afgelopen weken gezocht naar drie opvolgers voor Sien Wynants en Thomas Vanachteren. Meer dan 4.000 jongeren stelden zich kandidaat.

Wie is Sara van Ketnet?

Sarah Mouhamou (Geel, ) is een Belgische televisiepresentatrice en zangeres. Ze is wrapster bij Ketnet, de jongerenzender van VRT. In maart 2014 werd bekendgemaakt dat Mouhamou de nieuwe Ketnet-wrapster werd. In cacheVergelijkbaar

Waar woont Sarah Mouhamou?

Sarah Mouhamou is de nieuwe Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou is 18 jaar en woont in Westerlo, samen met haar ouders, twee jongere zussen en twee tweelingbroers.

Hoe noemen de nieuwe Ketnet-wrappers?

Na een spannende zoektocht werden vanochtend Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. Zij vormen vanaf nu met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het gloednieuwe wrappers-team van Ketnet.

Hoe oud is Karrewiet?

Karrewiet ging van start in januari 2002 en is twintig jaar later dé referentie wat betreft nieuws voor kinderen. Karrewiet is de voorbije twintig jaar mee geëvolueerd met de nieuwsbehoefte van kinderen.

Wie stopt met Ketnet?

Geplaatst op . Groot nieuws van bij Ketnet want Sander heeft vandaag op MNM gezegd dat hij stopt als wrapper. Maurane mocht hem vragen waarom hij stopt en wat hij het hardst gaat missen.

Wie is nieuwe Ketnet wrapper?

Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet zijn verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. De drie komen als winnaars uit de bus van een wedstrijd die Ketnet in januari lanceerde. In totaal stelden 4.087 jongeren zich kandidaat.

Hoe oud is Sara geworden?

Voor een 50-jarige vrouw wordt dan in plaats van Abraham meestal Sara genoemd. De jarige wordt vaak uitgebeeld met een pop en daarbij een treffende leuze over de jarige.

Wie zijn de ouders van Gloria Monserez?

Monserez is een dochter van de acteurs Koen Monserez en Machteld Timmermans.

Wie stopt er bij Ketnet?

Geplaatst op . Groot nieuws van bij Ketnet want Sander heeft vandaag op MNM gezegd dat hij stopt als wrapper. Maurane mocht hem vragen waarom hij stopt en wat hij het hardst gaat missen.

Wie presenteert Karrewiet?

Sinds 2018 wordt Karrewiet gepresenteerd door een anker: eerst Jelle Mels en Meryem El Mandoudi en vanaf 2020 ook Amber Janssens. Er was een Karrewiet-lied en later ook een Karrewiet-klip.

Waar komt de naam Karrewiet vandaan?

Samentrekking van carrément weed : ze willen onze jeugd op het slechte pad brengen. Karrewiet? Weet ik niet.

Hoe oud moet je zijn voor Ketnet?

Ketnet is er voor alle Vlaamse kinderen tot 12 jaar. Dat is een bijzonder diverse en omvangrijke doelgroep, met kinderen die zich in allerlei verschillende ontwikkelingsfases bevinden.

Wie speelt opa op Ketnet?

Vanaf vandaag start zijn gloednieuwe programma Opa op Ketnet. Een resultaat van de coronaperiode en de creatieve geest van een bekend televisiemaker.