:

Wat is er met Jan Mulder aan de hand?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is er met Jan Mulder aan de hand?
 2. Waar is Youri Mulder?
 3. Waar woont Jan Mulder in Nieuwolda?
 4. Hoe oud is Youri?
 5. Met wie is Jan Mulder getrouwd?
 6. Wat is de leeftijd van Jan Mulder?
 7. Waar woont Jan Schulting?
 8. Hoe groot is Thielemans?
 9. Waar speelt Thielemans?
 10. Wat betekent de naam Mulder?
 11. Wat is een Mulder?
 12. Wie is de vader van Suzanne Schulting?
 13. Wat doet de vader van Suzanne Schulting?
 14. Waar is Carrasco?
 15. Welke club speelt Tielemans?

Wat is er met Jan Mulder aan de hand?

Oud-voetballer Jan Mulder debuteert in het Gronings in tijdschrift Toal en Taiken. Als voetballer speelde hij de sterren van de hemel en ook als schrijver van verhalen en columns maakte Jan Mulder veel indruk. Nu is de 77-jarige voormalige sterspeler gestrikt als scribent voor Groningstalig tijdschrift 'Toal en Taiken' ...

Waar is Youri Mulder?

In mei 2021 trad Mulder toe tot de raad van commissarissen binnen Schalke 04.

Waar woont Jan Mulder in Nieuwolda?

Jan Mulder (foto: Jan Zeeman) woont al weer enige tijd in het Oldambt. In een kast van een huis, even buiten Nieuwolda, verscholen achter wat bomen en een hek. Dat hek staat gastvrij open, maar is zo imposant dat je niet ontspannen fluitend het erf op kunt wandelen.

Hoe oud is Youri?

Hij was slechts 9 jaar oud toen hij de diagnose botkanker kreeg. Op 11-jarige leeftijd overleed Youri aan de allesvernietigende ziekte.

Met wie is Jan Mulder getrouwd?

Johanna van der WalJan Mulder / Huwelijkspartner (geh. 1968) Privéleven. Mulder trouwde in 1968 met Johanna van der Wal. Ze zijn de ouders van Youri Mulder en Geret Mulder. Beide zonen werden geboren in Brussel.

Wat is de leeftijd van Jan Mulder?

77 jaar ()Jan Mulder / Leeftijd

Waar woont Jan Schulting?

Schulting (63) is woonachtig in Tijnje, getrouwd en vader van drie dochters waaronder 'gouden' shorttrackster Suzanne. Hij voetbalde zelf bij de amateurs van SC Emmeloord en Dijka Steenwijk en kwam in het betaald voetbal uit voor SC Heerenveen.

Hoe groot is Thielemans?

Youri Tielemans
Volledige naamYouri Marion A. Tielemans
Geboortedatum
GeboorteplaatsSint-Pieters-Leeuw, België
Lengte176 cm

Waar speelt Thielemans?

Leicester City FC#8 / MiddenvelderBelgisch voetbalelftal#8 / Middenvelder Youri Tielemans/Huidige teams

Wat betekent de naam Mulder?

mulder - Zelfstandignaamwoord 1. (beroep) molenaar ♢ Mulder en Smulders zijn tegenwoordig een veel voorkomende achternamen omdat mulder vroeger een veel voorkomend beroep was.

Wat is een Mulder?

Een Mulderbeschikking is een brief van het CJIB met boete voor een lichte verkeersovertreding. In de rechterbovenhoek van de CJIB-brief staat de M (van Mulder). Op de beschikking staat een korte beschrijving van de overtreding en de opgelegde geldboete.

Wie is de vader van Suzanne Schulting?

Jan SchultingSuzanne Schulting / Vader Schulting is een dochter van Jan Schulting. Ze groeide op in de buurtschap Uilesprong bij Tijnje, maar woont sinds 2015 in Heerenveen.

Wat doet de vader van Suzanne Schulting?

Jan Schulting (Nij Beets, 13 januari 1956) is een Nederlands voetballer en voetbaltrainer. Jan Schulting is de vader van shorttrackster Suzanne Schulting. ?

Waar is Carrasco?

Hij speelde sinds 2018 voor Dalian Yifang, maar in januari 2020 werd hij verhuurd aan Atlético Madrid. Carrasco debuteerde in 2015 in het Belgisch voetbalelftal. In de zomer van 2020 werd hij verkocht aan Atlético Madrid. Hij is in 2017 getrouwd met Ex-Miss België Noémie Happart, waarmee hij één kind heeft.

Welke club speelt Tielemans?

Leicester City FC#8 / MiddenvelderBelgisch voetbalelftal#8 / Middenvelder Youri Tielemans/Huidige teams