:

Hoeveel heeft het huis van Gert Verhulst gekost?

Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel heeft het huis van Gert Verhulst gekost?
 2. Wat is Studio 100 waard?
 3. Wat kost de boot van Gert Verhulst?
 4. Welk bedrijf heeft Gert Verhulst?
 5. Hoe rijk is Gert?
 6. Wat kost het huis van Gert Verhulst in Saint Tropez?
 7. Waarom vriendin Viktor niet in Verhulstjes?
 8. Wat kost de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez?
 9. Is Gert Verhulst miljonair?
 10. Wie is de eigenaar van Studio 100?
 11. Hoeveel verdient Studio 100 aan K3?
 12. Hoeveel geld heb je als je rijk bent?
 13. Wat is het vermogen van Gerard Joling?
 14. Wat heeft Marie Verhulst gestudeerd?
 15. Wie is de ex vrouw van Gert Verhulst?

Hoeveel heeft het huis van Gert Verhulst gekost?

Gert Verhulst koopt villa van 6,5 miljoen euro voor hem en vriendin Ellen | Foto | hln.be.

Wat is Studio 100 waard?

Het bedrijf werd gewaardeerd op 500 miljoen euro en de deal leverde Hans Bourlon en Gert Verhulst 40 miljoen op. De twee oprichters behielden elk 25 procent van de aandelen. Door corona draaiden Studio 100 en Plopsa in 2020 wel verlies, wat de bedrijfswaarde deed dalen tot zo'n 320 miljoen.

Wat kost de boot van Gert Verhulst?

Nemen we het voorbeeld van de Evanna. Die werd in 2009 door Verhulst gekocht voor 1,6 miljoen euro. In de loop der jaren zijn de kosten voor het onderhoud en de herstellingen aan de boot opgelopen tot 0,8 miljoen euro. En uit de jaarrekening blijkt dat de loonkosten 150.000 euro per jaar bedragen.

Welk bedrijf heeft Gert Verhulst?

Hoe verdient Gert Verhulst zijn geld? Als je aan Gert Verhulst denkt dan denk je aan Samson en Gert en aan Studio 100. Momenteel is Studio 100 goed voor een omzet van een slordige 180 miljoen euro per jaar en daar blijft een winst over van bijna 70 miljoen euro. In cache

Hoe rijk is Gert?

Met een geschat vermogen van 56 miljoen euro is Gert Verhulst met ruime voorsprong de rijkste bekende Vlaming.

Wat kost het huis van Gert Verhulst in Saint Tropez?

De zaken gaan goed bij Gert Verhulst. De studio 100 en K3-baas verhuurt zijn optrekje in Saint-Tropez voor minimaal 28.000 euro per week. Je moet er wel even flink voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. De villa heeft Gert Verhulst gekocht voor twintig miljoen euro.

Waarom vriendin Viktor niet in Verhulstjes?

"Ook al kreeg ik massa's positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte", licht ze toe. Dit is dan ook de reden dat Sarah niet te zien is in De Verhulstjes, in tegenstelling tot de vriend van Marie. "Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Sarah.

Wat kost de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez?

Voor het tweede seizoen van De Verhulstjes trekt de Studio 100-familie naar hun villa in het Franse Saint-Tropez. De riante woonst is voor iedereen te boeken die er 28.500 euro per week voor over heeft. Maar wat krijg je voor die prijs? Wij geven je een kijkje in de villa.

Is Gert Verhulst miljonair?

Met een geschat vermogen van 56 miljoen euro is Gert Verhulst met ruime voorsprong de rijkste bekende Vlaming.

Wie is de eigenaar van Studio 100?

Studio 100 NV werd in 1996 opgericht als producent van TV-programma's door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Danny Verbiest. In 2006 deed Fortis Private Equity zijn intrede in het kapitaal van de groep.

Hoeveel verdient Studio 100 aan K3?

De drie originele K3's, Karen, Kristel en Kathleen, hielden samen 6,7 miljoen euro over aan hun 16-jarige carrière. Nemen we aan dat ze gemiddeld 10 procent opstreken van het geheel, dan leverde de format aan Studio 100 over die periode 60,3 miljoen euro op.

Hoeveel geld heb je als je rijk bent?

Mensen die de magische grens van een miljoen euro voorbijgaan, kun je best rijk noemen. Volgens cijfers uit 2020 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn er 278.000 huishoudens in Nederland met een vermogen van een miljoen euro of meer. Dat is 3,5 procent van het totaal aantal huishoudens.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Gerard Joling verdient per jaar ongeveer €1.250.000,-. Zijn vermogen wordt geschat op iets meer dan 12 miljoen euro!

Wat heeft Marie Verhulst gestudeerd?

Carrière. In 2013 studeerde Verhulst af aan het Lemmensinstituut in Leuven. Voorheen zong Verhulst al in het Studio 100 Kinderkoor (Dansstudio IJvi Hagelstein) waarmee ze meedeed aan shows zoals het Studio 100 Zomerfestival (2009) en De grote Sinterklaasshow (2013).

Wie is de ex vrouw van Gert Verhulst?

Valerie CalliauGert Verhulst / Ex-huwelijkspartner