:

Wie is de eigenaar van Jumbo-Visma?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de eigenaar van Jumbo-Visma?
 2. Wat is Jumbo-Visma voor bedrijf?
 3. Hoeveel monumenten heeft Van der Poel?
 4. Wie zijn de renners van Jumbo-Visma?
 5. Hoe rijk is de eigenaar van de Jumbo?
 6. Waar staat de naam Visma voor?
 7. Hoe heette Jumbo-Visma vroeger?
 8. Waar woont wielrenner van de Poel?
 9. Wie heeft er de 5 monumenten gewonnen?
 10. Wat verdienen renners bij Jumbo-Visma?
 11. Waar staat Visma voor?
 12. Waar woont Frits van Eerd Jumbo?
 13. Wie is de grote baas van Jumbo?
 14. Hoe heette Jumbo Visma vroeger?
 15. Welke sponsor is Visma?

Wie is de eigenaar van Jumbo-Visma?

Richard Plugge is sinds 2013 directeur/eigenaar van de wielerploeg Team Jumbo-Visma. Het in 2015 met de schaatsploeg van Jac Orie gecombineerde Team Jumbo-Visma is één van de grootste sportbedrijven van Nederland, met 160 personeelsleden en een miljoenenbudget.

Wat is Jumbo-Visma voor bedrijf?

Visma werd in 1996 in Noorwegen opgericht. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot Europa's nummer één cloud softwarebedrijf, dat actief is in de hele Scandinavische regio, samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa.

Hoeveel monumenten heeft Van der Poel?

Van der Poel wint Parijs-Roubaix en heeft nu drie van de vijf monumenten in bezit.

Wie zijn de renners van Jumbo-Visma?

 • Jonas Vingegaard Wielrennen.
 • Primož Roglič Wielrennen.
 • Wout van Aert Wielrennen.
 • Edoardo Affini Wielrennen.
 • Dylan van Baarle Wielrennen.
 • Tiesj Benoot Wielrennen.
 • Koen Bouwman Wielrennen.
 • Rohan Dennis Wielrennen.

Hoe rijk is de eigenaar van de Jumbo?

Karel van Eerd van Jumbo Supermakten uit Veghel is in de Quote 500 niet meer de rijkste Brabander. Adriaan Mol uit Breda is hem voorbij gestoken. Van Eerd heeft nog altijd een vermogen van 2,7 miljard en staat daarmee op de negende plaats van Nederland.

Waar staat de naam Visma voor?

De naam Visma staat voor visual management applications. Visma is sinds 2019 ook bekend als een van de hoofdsponsors van wielerploeg Team Jumbo-Visma en schaatsploeg Team Jumbo-Visma.

Hoe heette Jumbo-Visma vroeger?

In 2014 maakte Plugge bekend een samenwerking te zijn aangegaan met de BrandLoyalty-schaatsploeg. De wielerploeg en de schaatsploeg gingen verder onder een nieuwe naam, Team LottoNL-Jumbo.

Waar woont wielrenner van de Poel?

Ik heb een huis gekocht in 's-Gravenwezel en in april ga ik daar wonen.

Wie heeft er de 5 monumenten gewonnen?

Drie renners wonnen in hun carrière alle vijf de monumenten, allen Belgische renners: Rik Van Looy, Eddy Merckx en Roger De Vlaeminck. Merckx is de enige die alle wedstrijden meer dan één keer won; een derde overwinning in de Ronde van Lombardije (1973) werd hem ontnomen na een positieve dopingcontrole.

Wat verdienen renners bij Jumbo-Visma?

De winnaar van een etappe krijgt 11.000 euro, de nummer twee 5.500 euro, de nummer drie 2.800 euro, aflopend tot de nummer euro opstrijkt. Op die manier sprokkelde Jumbo-Visma de afgelopen dagen nog eens ruim 31.000 euro bij elkaar.

Waar staat Visma voor?

De naam Visma staat voor visual management applications. Visma is sinds 2019 ook bekend als een van de hoofdsponsors van wielerploeg Team Jumbo-Visma en schaatsploeg Team Jumbo-Visma. Het is ook de hoofdsponsor van de langlaufcompetitie Ski Classics.

Waar woont Frits van Eerd Jumbo?

De afgelopen dagen is Jumbo-topman Frits van Eerd volop in het nieuws vanwege de FIOD-inval bij zijn woning in Heeswijk-Dinther.

Wie is de grote baas van Jumbo?

Ton van Veen gaf al sinds oktober 2022 leiding aan het directieteam van Jumbo, de op een na grootste supermarktketen van Nederland. Kort daarvoor was Frits van Eerd gearresteerd op verdenking van het witwassen van geld en goederen via autohandel en sponsorcontracten in de motorsport.

Hoe heette Jumbo Visma vroeger?

In 2014 maakte Plugge bekend een samenwerking te zijn aangegaan met de BrandLoyalty-schaatsploeg. De wielerploeg en de schaatsploeg gingen verder onder een nieuwe naam, Team LottoNL-Jumbo.

Welke sponsor is Visma?

Visma, trotse sponsor van Team Jumbo | Visma Visma is sinds 2018 de titelsponsor van de succesvolle wieler- en schaatsploeg Team Jumbo | Visma. Sinds de start van de sponsoring hebben de topsporters al vele prijzen gewonnen en daar zijn we trots op.