:

Wie is Acid uit De Slimste Mens?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is Acid uit De Slimste Mens?
 2. Welke aflevering Acid Slimste Mens?
 3. Waar woont acid?
 4. Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?
 5. Wat is er gebeurd met Acid?
 6. Wie is Acid 2?
 7. Hoe oud is Acid zijn vriendin?
 8. Welke ziekte heeft Acid?
 9. Wie is de domste mens van de wereld?
 10. Wie is de beste mens in de wereld?
 11. Waarom spreekt Acid zo raar?
 12. Wie is Marraintje Acid?
 13. Welke taal spreekt Acid?
 14. Wie is Anna-Livia?
 15. Waar wonen de domste mensen in Nederland?

Wie is Acid uit De Slimste Mens?

Nathan Vandergunst (22) uit Blankenberge is al sinds jaar en dag een fenomeen, vooral online. Nathan richtte begin 2013 een eigen YouTube-kanaal op. Hij maakt video's onder de naam Acid, naar het gelijknamig personage uit de film Hackers uit 1995.

Welke aflevering Acid Slimste Mens?

Het bijzondere taaltje van Acid en een kandidaat faalt op een cruciaal moment: dit was 'De Slimste Mens' TVDe aandachtige kijker zag het aankomen. De grote frisheid was in aflevering 9 al verdwenen. In cache

Waar woont acid?

Nathan Vandergunst, zoals hij echt heet, is geboren in 1999, woont bij zijn mama in Blankenberge en is de grootste Nederlandstalige youtuber van België. Zijn kanaal heeft 344.000 abonnees. Zijn filmpjes worden elke dag door 210.000 mensen bekeken.

Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?

Dat heeft me geholpen' Opgelet: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Allerslimste Mens ter Wereld. 't Is gebeurd: Danira Boukhriss Terkessidis mag zich voortaan de Allerslimste Mens ter Wereld noemen.

Wat is er gebeurd met Acid?

Na meermaals het schenden van de richtlijnen van zijn hoofdkanaal zijn zijn inkomsten op nieuwe video's afgesloten. Hij ging daarna verder op zijn tweede kanaal, genaamd ACID 2. Eind 2021 bracht hij samen met Joost en Apson de single Go, Acid! uit, wat zijn debuutsingle was.

Wie is Acid 2?

Acid, die eigenlijk Nathan Vandergunst heet, is vooral bekend van YouTube, waar hij onder de naam Acid (later ACID 2) video's maakt.

Hoe oud is Acid zijn vriendin?

Duizenden laatstejaars die straks een studiekeuze moeten maken, gaan eerst even te rade op de Instagrampagina van Anna-Livia Smekens (22). Daar post de Brugse studente, de vriendin van Youtuber Nathan 'Acid' Vandergunst, zelf lange interviews met studenten van heel wat verschillende richtingen.

Welke ziekte heeft Acid?

Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, vertelt in zijn nieuwe video het verhaal van zijn opa. Die kreeg vorig jaar de diagnose van Alzheimer.

Wie is de domste mens van de wereld?

Nederlander Pete Philly is 'Domste mens ter wereld'

Wie is de beste mens in de wereld?

Winnaars

SeizoenJaargangWinnaar
Seizoen 142016Gilles Van Bouwel
Seizoen 152017Xavier Taveirne
Seizoen 162018Peter Van de Veire
Seizoen 172019Lieven Scheire

Waarom spreekt Acid zo raar?

De reden dat Acid vreemd spreekt is omdat hij lijdt aan gecontroleerde schizofrenie. “Ik kan op dit moment mijn normale accent niet nadoen. Als ik bij mijn vrienden ben en ik ben West-Vlaams aan het spreken, dan kan ik dit ook niet nadoen.

Wie is Marraintje Acid?

Op skireis in Oostenrijk moest zelfs oma Anita – bij de fans gekend als 'Marraintje' – met Jan en alleman een selfie trekken. Voor het gescheiden koppel startte de YouTube-carrière van hun zoon ooit als niet meer dan een bezigheid in de slaapkamer. Michèle:“Op zijn dertiende zat hij daar veel te gamen.

Welke taal spreekt Acid?

Op Youtube, en met ons, spreekt hij een mengvorm van Nederlands-Nederlands, West-Vlaams en AN. Voor Nederlanders klinkt hij net als Sergio Herman. Maar zijn adres staat dus online. 'Al lang, hoor', zegt hij.

Wie is Anna-Livia?

Anna-Livia, die aan de VUB kunstwetenschappen en archeologie studeert, nam er intussen al een zevental op, die telkens door meer dan tienduizend jongeren bekeken zijn.

Waar wonen de domste mensen in Nederland?

De legendes gingen al langer, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen: Kampen is de domste stad van Nederland. Ontdekt door de cum laude afgestudeerde wetenschapper Matthijs van Boxsel.