:

Waar is Peter R. de Vries in zijn hoofd geschoten?

Inhoudsopgave:

 1. Waar is Peter R. de Vries in zijn hoofd geschoten?
 2. Hoeveel kogels Peter R. de Vries geraakt?
 3. Wat is de reden dat Peter R. de Vries is neergeschoten?
 4. Wat was de lijfspreuk van Peter R. de Vries?
 5. Wie vermoorde Peter?
 6. Wat is de doodsoorzaak Peter R. de Vries?
 7. Hoeveel geld kreeg de moordenaar van Peter R. de Vries?
 8. Wie is de geheime vriendin van Peter R. de Vries?
 9. Wie is de exvrouw van Peter R. de Vries?
 10. Wie is de liefde van Peter R. de Vries?
 11. Waarom hadden John en Peter ruzie?
 12. Wie vermoorde Jack the Ripper?
 13. Wie is Delano Geerman?
 14. Wie was de vriendin van Peter R. de Vries?
 15. Hoe lang had Peter R. de Vries een relatie?

Waar is Peter R. de Vries in zijn hoofd geschoten?

Bijna een half jaar geleden maakten kogels een einde aan het leven van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. De Lange Leidsedwarsstraat, waar hij werd neergeschoten, groeide uit tot wereldnieuws.

Hoeveel kogels Peter R. de Vries geraakt?

Onderweg naar zijn auto (met als doel naar Utrecht te rijden voor een huisbezichtiging) werden in de Lange Leidsedwarsstraat van nabij vijf kogels op hem afgeschoten, minstens één kogel trof hem in het hoofd. De Vries werd ter plekke gereanimeerd en in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht.

Wat is de reden dat Peter R. de Vries is neergeschoten?

Uit een afgeluisterd telefoongesprek blijkt volgens EenVandaag dat de bemoeienis van De Vries met het liquidatieproces Marengo de reden was. Het gaat om Christopher W. (27), die in het voorjaar van 2021 de opdracht zou hebben gekregen om Peter R. de Vries te vermoorden, samen met twee andere mannen.

Wat was de lijfspreuk van Peter R. de Vries?

'On bended knee is no way to be free'. Dat was de lijfspreuk van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Sinds vandaag is die spreuk vereeuwigt op het been van de Bredase advocaat Peter Schouten. Hij liet de tekst ter ere aan De Vries tatoeëren.

Wie vermoorde Peter?

, AmsterdamPeter R. de Vries / Vermoord

Wat is de doodsoorzaak Peter R. de Vries?

Peter R. de Vries werd op neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Hij overleed negen dagen later aan zijn verwondingen.

Hoeveel geld kreeg de moordenaar van Peter R. de Vries?

De twee uitvoerders van de moord op Peter R. de Vries werd in totaal 150.000 euro beloofd.

Wie is de geheime vriendin van Peter R. de Vries?

Geheim kun je de relatie tussen Tahmina Akefi en Peter R. de Vries niet meer noemen inmiddels. Maar toch komt z'n voormalige geliefde nog met een boek waarin ze het had willen onthullen.

Wie is de exvrouw van Peter R. de Vries?

Ex-vrouw Jacqueline maakt emotioneel portret van Peter R. de Vries. Jacqueline en Peter zijn 35 jaar getrouwd geweest en kregen twee kinderen samen: Royce en Kelly. In 2013 besloten ze te scheiden van elkaar. Hun band bleef ook na de scheiding goed.

Wie is de liefde van Peter R. de Vries?

Mijn Grote Liefde is een boek over een droomliefde die eindigde in een nachtmerrie. Tahmina Akefi schreef het verhaal over haar relatie met Peter R. de Vries, de koning van de misdaadjournalistiek. Een liefde die jaren duurde maar waar weinig mensen van op de hoogte waren.

Waarom hadden John en Peter ruzie?

Boze blikken en WhatsAppjes De ruzie ontstond door een meningsverschil over een keuze die Peter maakte. John: “Uiteindelijk is dat geëscaleerd in het jaar voor zijn dood. We maakten over en weer verwijten en gingen daar niet over in gesprek, maar communiceerden via WhatsApp. Iets wat nooit goed is, eigenlijk.”

Wie vermoorde Jack the Ripper?

Volgens de Daily Mail werden de moorden gepleegd door de Poolse immigrant Aaron Kosminski. Dit zou blijken uit DNA-onderzoek. Deskundigen zijn het er over het algemeen over eens dat Jack the Ripper, een alias die aan de seriemoordenaar werd gegeven, in het Londense East End in 1888 zeker vijf prostituees vermoordde.

Wie is Delano Geerman?

Delano Geerman, de 21-jarige verdachte van het neerschieten van Peter R. de Vries, was 150.000 euro beloofd voor zijn aandeel in de liquidatiepoging. Dat weet zijn familie te vertellen aan De Telegraaf.

Wie was de vriendin van Peter R. de Vries?

Kees van der Spek (58) vindt het niet 'heel fris' dat Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, sinds zijn dood opeens op de voorgrond treedt. De misdaadjournalist denkt dat ze hun relatie groter maakt dan het was, zo vertelt hij in de podcast 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'.

Hoe lang had Peter R. de Vries een relatie?

De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013. De auteur en journalist Tahmina Akefi meldt dat zij van 2015 tot zijn overlijden een relatie met De Vries had.