:

Waar zit de fabriek van Veneta?

Inhoudsopgave:

 1. Waar zit de fabriek van Veneta?
 2. Hoe lang levertijd Veneta?
 3. Wie is de eigenaar van Veneta?
 4. Wat is beter Luxaflex of Sunway?
 5. Wat kost Veneta?
 6. Waar zijn rolgordijnen het goedkoopst?
 7. Wat is een redelijke levertijd?
 8. Wat betekent Veneta?
 9. Welke raambekleding is het meest verduisterend?
 10. Is plisse gordijn verduisterend?
 11. Hoeveel gas bespaar je met gordijnen?
 12. Wat zijn de beste rolgordijnen?
 13. Welke raambekleding isoleert het best?
 14. Wat als een leverancier niet op tijd levert?
 15. Wat kun je doen als je product niet geleverd wordt?

Waar zit de fabriek van Veneta?

Een groot deel van onze producten wordt geproduceerd in onze fabriek in China. Maar ook in landen als Portugal, Tsjechië en Nederland wordt een deel van onze collectie geproduceerd. In cache

Hoe lang levertijd Veneta?

Jouw op maat gemaakte producten heb je super snel in huis. Onze levertijd is op dit moment 5 - 18 werkdagen. Dit kan per type product verschillen.

Wie is de eigenaar van Veneta?

Het is de vraag waar Veneta.com acht jaar geleden voor stond. “Voor ons was het belangrijk dat de ERP-oplossing flexibel en schaalbaar is zodat we altijd naar de next level kunnen, zonder vast te lopen”, zegt oprichter en eigenaar Dennis van der Burgt.

Wat is beter Luxaflex of Sunway?

Sunway en Luxaflex zijn twee absolute topmerken op het gebied van raamdecoratie. Op zoek naar zonwering van deze merken? Luxaflex is al jarenlang marktleider, terwijl Sunway zich heel duidelijk op een modern interieur richt.

Wat kost Veneta?

De prijs voor het monteren van je raamdecoratie is €29,50 per item en voor shutters zijn de kosten €39,50 per item. Daarnaast hanteren wij standaard €64,50 voorrijkosten. Om gebruik te maken van onze montageservice, vink je 'Veneta.com Montageservice' aan in je winkelmand.

Waar zijn rolgordijnen het goedkoopst?

Bij Kwantum kun je rolgordijnen op maat laten maken voor de laagste prijs van Nederland! Met een rolgordijn op maat bepaal je zelf de lichtinval.

Wat is een redelijke levertijd?

Heb je geen levertijd afgesproken, dan geldt een wettelijke levertermijn van 30 dagen. Blijft levering uit, dan geldt dat je de verkoper extra levertijd moet geven. Bijvoorbeeld 2 weken.

Wat betekent Veneta?

Veneta = veneta is een plaats (city) in de Amerikaanse staat Oregon, en valt bestuurlijk gezien onder Lane County.

Welke raambekleding is het meest verduisterend?

Een rolgordijn met zijgeleiding is de beste optie om de kamer zoveel als mogelijk te verduisteren. Dankzij de zijgeleiders waar het rolgordijn doorheen beweegt ontstaan er geen lichtkieren naast het rolgordijn. Zoek je een rolgordijn voor je draai-kiepraam? Kies dan voor het rolgordijn met mini-cassette.

Is plisse gordijn verduisterend?

Is een plisségordijn verduisterend? Met een opmaat gemaakt plisségordijn van verduisternede stof kun je een kamer totaal verduisteren. Daarom is een plissé met verduisterende stof geschikt voor slaapkamers of media ruimtes.

Hoeveel gas bespaar je met gordijnen?

In een appartement met dubbel glas bespaar je met (rol)gordijnen zo'n 13 kubieke meter (m3) gas per jaar. Terwijl je in een vrijstaand huis met enkel glas wel tot 270 m3 gas kunt besparen met plisségordijnen met inwendige aluminium coating (officieel heet dit: low-e gemetalliseerde folie).

Wat zijn de beste rolgordijnen?

Rolgordijnen op maat hebben de beste kwaliteit stof, omdat de stof op maat wordt gesneden met een laser. U heeft dus geen zijkanten die gaan rafelen zoals bij een standaardmaat rolgordijn van de bouwmarkt. Wist u dat een kwaliteit rolgordijn zoals die van RolgordijnenExpert gemiddeld 10 jaar langer meegaat?

Welke raambekleding isoleert het best?

Het beste is om enkel glas te laten vervangen door HR++ of triple glas. Maar als dat niet kan, kun je met goede gordijnen, speciale vouwgordijnen of luiken de warmte ook aardig binnen houden. Met HR++ glas of triple glas bespaar je flink op je energiekosten. En het blijft in huis een stuk warmer en comfortabeler.

Wat als een leverancier niet op tijd levert?

Heb je geen levertijd afgesproken, dan geldt een wettelijke levertermijn van 30 dagen. Blijft levering uit, dan geldt dat je de verkoper extra levertijd moet geven. Bijvoorbeeld 2 weken. Wordt het product dan nog niet geleverd, dan mag je de koop ongedaan maken.

Wat kun je doen als je product niet geleverd wordt?

Krijgt u het product niet binnen de afgesproken tijd? Dan kunt u de overeenkomst 'ontbinden' en uw geld terugvragen. En soms kunt u zelfs een schadevergoeding vragen. Bijvoorbeeld als de verkoper het product niet kan leveren en u het product nu duurder bij een andere verkoper moet kopen.