:

Wat is er gebeurd met Koen uit De Buurtpolitie?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is er gebeurd met Koen uit De Buurtpolitie?
 2. Welke aflevering Koen dood?
 3. Waar woont De Buurtpolitie?
 4. Hoe noemen de acteurs van De Buurtpolitie?
 5. Hoe oud is Lotte van De Buurtpolitie?
 6. Wat is de echte naam van Tineke van De Buurtpolitie?
 7. Hoe oud is Barry van de buurtpolitie?
 8. Wie speelt er Koen in familie?
 9. Hoe oud is Erik van De Buurtpolitie?
 10. Hoe oud is Robin van De Buurtpolitie?
 11. Welk ras is Barry van De Buurtpolitie?
 12. Hoe oud is Koen van De Buurtpolitie?
 13. Hoe heet de superhond in De Buurtpolitie?
 14. Wie is Koen Peyskens?
 15. Wat gebeurt er met Koen in Familie?

Wat is er gebeurd met Koen uit De Buurtpolitie?

Tijdens een VIPS-aflevering met Véronique De Kock probeert het korps om de voormalige Miss België uit de klauwen van een ontvoerder te redden, maar dat loopt dodelijk af. De ontvoerder lost plots een schot, waarna Koen op heldhaftige wijze de kogel opvangt en sterft.

Welke aflevering Koen dood?

Koen Baetens – het personage dat in De Buurtpolitie gespeeld wordt door Andy Peelman – is overleden in de derde aflevering van De Buurtpolitie VIPS. Hij sterft tijdens een heldendaad; Koen Baetens deed er namelijk alles aan om het leven van Véronique De Kock te beschermen. In cache

Waar woont De Buurtpolitie?

Opnamen. De buitenopnamen van het eerste tot en met het derde seizoen vonden plaats in en rond Dilbeek (Vlaams-Brabant). Ook het Dilbeekse politiekantoor kwam regelmatig in beeld en werd gebruikt voor buitenopnamen van de serie.

Hoe noemen de acteurs van De Buurtpolitie?

Cast De Buurtpolitie VIPS Rechercheurs Brigitte (Ilse La Monaca) en Eric (Manoe Frateur) en inspecteurs Louise (Liandra Sadzo – die je onder andere kent als Merel uit #LikeMe), Emma (Lisa Gerlo), Vince (Dempsey Hendrickx) en Patrick (Eric Peeters) maken ook in deze editie deel uit van het korps.

Hoe oud is Lotte van De Buurtpolitie?

Hoofdinspecteur Lotte Vissers wordt vertolkt door Charlotte De Groof (30). De aandachtige 'De Buurtpolitie'-kijker herkent Lotte waarschijnlijk als de halfzus van inspecteur Koen.

Wat is de echte naam van Tineke van De Buurtpolitie?

ShowbizzNicoline Hummel (41) is na 4 jaar weer terug als hoofdinspecteur Tineke Schillebeeckx in 'De Buurtpolitie VIPS', maar wel zonder haar kompaan, Andy Peelman.

Hoe oud is Barry van de buurtpolitie?

De lokale politie Mechelen-Willebroek moest afscheid nemen van patrouillehond Barry. Na een ziekte is hij zachtjes ingeslapen. De Hollandse herder was maar zes jaar.

Wie speelt er Koen in familie?

tvDe verdwijning van Koen (Sieg De Doncker) blijft nazinderen in 'Familie'.

Hoe oud is Erik van De Buurtpolitie?

Manoe Frateur (Genk,1 januari 1969) is een Belgisch acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Eric Buelens in De Buurtpolitie.

Hoe oud is Robin van De Buurtpolitie?

De opnames van 'De Buurtpolitie' liggen even stil, maar dat betekent niet dat Henny Seroeyen (34) z'n dagen vult met terrasjes doen. Inspecteur Robin uit de reeks is volop aan het trainen voor het wereldkampioenschap voor fitnessmodellen in Las Vegas.

Welk ras is Barry van De Buurtpolitie?

De Mechelse herder Barry vervult veel rollen in het leven van politieman en Buurtpolitie-acteur Andy Peelman.

Hoe oud is Koen van De Buurtpolitie?

TVAndy Peelman (38) heeft officieel afscheid genomen van 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie'. Koen Baetens, zijn personage, is op heldhaftige wijze om het leven gekomen. Hij was sinds 2014 één van de gezichten van het bekendste politiekorps van het land.

Hoe heet de superhond in De Buurtpolitie?

Zijn hond Barry is dat ook - superhond in 'De Buurtpolitie' en schrik van boeven en oproerkraaiers in politiezone Zuid in Brussel. "Als hij een inbreker hoort achter een deur, wil hij maar één ding: hem 'opfretten'." Barry is een politiehond, hè.

Wie is Koen Peyskens?

Koen is de zoon van Leon De Bodt en Elena Ryser en daardoor een halfbroer van Lars De Wulf. Hij neemt wraak op zijn vader omdat die verantwoordelijk was voor de aanhouding van zijn moeder en vermoordt hem. Hij zoekt toenadering tot Veronique Van den Bossche om Lars te raken en wordt uiteindelijk verliefd op haar.

Wat gebeurt er met Koen in Familie?

Met de plotse dood van Koen komen Lars (Kürt Rogiers) en vooral Véronique in nauwe schoenen te zitten. De twee besloten het lichaam van Koen te dumpen in het water en dokterden een verhaal uit voor de buitenwereld.