:

Welke aflevering Acid Slimste Mens?

Inhoudsopgave:

 1. Welke aflevering Acid Slimste Mens?
 2. Wie is Acid in De Slimste Mens?
 3. Wie zat er in de jury van De Slimste Mens?
 4. Wie heeft de slimste mens gepresenteerd?
 5. Waar woont acid?
 6. Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?
 7. Wat is er gebeurd met Acid?
 8. Wie is Marraintje Acid?
 9. Wie zit er vandaag in De Slimste Mens?
 10. Waar zijn opnames Slimste Mens?
 11. Welke vrouwen wonnen De Slimste Mens?
 12. Waar wonen de slimste mensen in Nederland?
 13. Hoe oud is Acid zijn vriendin?
 14. Welke ziekte heeft Acid?
 15. Wie is de beste mens in de wereld?

Welke aflevering Acid Slimste Mens?

Het bijzondere taaltje van Acid en een kandidaat faalt op een cruciaal moment: dit was 'De Slimste Mens' TVDe aandachtige kijker zag het aankomen. De grote frisheid was in aflevering 9 al verdwenen. In cache

Wie is Acid in De Slimste Mens?

Nathan Vandergunst (22) uit Blankenberge is al sinds jaar en dag een fenomeen, vooral online. Nathan richtte begin 2013 een eigen YouTube-kanaal op. Hij maakt video's onder de naam Acid, naar het gelijknamig personage uit de film Hackers uit 1995.

Wie zat er in de jury van De Slimste Mens?

 • Juryleden © SBS.
 • Rik Verheye © VIER.
 • Stefaan Degand © VIER.
 • Herman Brusselmans © VIER.
 • Sven de Leijer © VIER.
 • Bart Cannaerts © VIER.
 • Jeroom © VIER.
 • Erik Van Looy © VIER.

Wie heeft de slimste mens gepresenteerd?

De Slimste of De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma en een remake van de Vlaamse versie De Slimste Mens ter Wereld die is gemaakt door productiehuis Woestijnvis. ...

De Slimste Mens
Speelduur40 minuten
PresentatieLinda de Mol (2006) Martijn Krabbé (2009) Philip Freriks (2012-heden)

Waar woont acid?

Nathan Vandergunst, zoals hij echt heet, is geboren in 1999, woont bij zijn mama in Blankenberge en is de grootste Nederlandstalige youtuber van België. Zijn kanaal heeft 344.000 abonnees. Zijn filmpjes worden elke dag door 210.000 mensen bekeken.

Wie won gisteren de allerslimste mens ter wereld?

Dat heeft me geholpen' Opgelet: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Allerslimste Mens ter Wereld. 't Is gebeurd: Danira Boukhriss Terkessidis mag zich voortaan de Allerslimste Mens ter Wereld noemen.

Wat is er gebeurd met Acid?

Na meermaals het schenden van de richtlijnen van zijn hoofdkanaal zijn zijn inkomsten op nieuwe video's afgesloten. Hij ging daarna verder op zijn tweede kanaal, genaamd ACID 2. Eind 2021 bracht hij samen met Joost en Apson de single Go, Acid! uit, wat zijn debuutsingle was.

Wie is Marraintje Acid?

Op skireis in Oostenrijk moest zelfs oma Anita – bij de fans gekend als 'Marraintje' – met Jan en alleman een selfie trekken. Voor het gescheiden koppel startte de YouTube-carrière van hun zoon ooit als niet meer dan een bezigheid in de slaapkamer. Michèle:“Op zijn dertiende zat hij daar veel te gamen.

Wie zit er vandaag in De Slimste Mens?

Schrijver Martin Rombouts heeft het 21e seizoen van De Slimste Mens gewonnen. Hij versloeg in de finale van de kennisquiz van KRO-NCRV actrice Anniek Pheifer en bioloog Mátyás Bittenbinder.

Waar zijn opnames Slimste Mens?

In mei gaan we de studio in voor alweer het 22e seizoen van De slimste mens! Heel graag nodigen we u uit om aanwezig te zijn bij de opnames in onze studio in Hilversum.

Welke vrouwen wonnen De Slimste Mens?

Ze heeft het beslissende finalespel van de quiz op Vier gewonnen van actrice Ella Leyers, met maar liefst 18 deelnames de recordhouder aller tijden. Van Eylen is nog maar de derde vrouw die "De slimste mens" kan winnen, na VRT-journaliste Linda De Win in 2010 en Nieuwsblad-journaliste Annelies Rutten in 2007.

Waar wonen de slimste mensen in Nederland?

Eindhoven is vandaag uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld. Volgens medeoprichter Louis Zacharilla van het Intelligent Community Forum (ICF) is Eindhoven 'een voorbeeld voor een nieuwe manier van denken over samenwerking en regionale ontwikkeling'.

Hoe oud is Acid zijn vriendin?

Duizenden laatstejaars die straks een studiekeuze moeten maken, gaan eerst even te rade op de Instagrampagina van Anna-Livia Smekens (22). Daar post de Brugse studente, de vriendin van Youtuber Nathan 'Acid' Vandergunst, zelf lange interviews met studenten van heel wat verschillende richtingen.

Welke ziekte heeft Acid?

Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, vertelt in zijn nieuwe video het verhaal van zijn opa. Die kreeg vorig jaar de diagnose van Alzheimer.

Wie is de beste mens in de wereld?

Winnaars

SeizoenJaargangWinnaar
Seizoen 142016Gilles Van Bouwel
Seizoen 152017Xavier Taveirne
Seizoen 162018Peter Van de Veire
Seizoen 172019Lieven Scheire