:

Wat is er gebeurd met Kastiop?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is er gebeurd met Kastiop?
 2. Waar is Kastiop terug gevonden?
 3. Waar woont Kastiop?
 4. Hoeveel abonnees heeft Kastiop?
 5. Hoe is Kasper overleden?
 6. Wat is er gebeurd met gaMEMEneer?
 7. Welke YouTuber heeft de meeste?
 8. Welke acteur pleegde zelfmoord?
 9. Wie overleden Bosschenhoofd?
 10. Wie is de vriendin van GameMeneer?
 11. Welk dorp woont Don?
 12. Wie is de rijkste YouTuber van de wereld?
 13. Wie is de rijkste YouTuber in Nederland?
 14. Hoe heeft Maryana zelfmoord?
 15. Wat voor soort mensen plegen Het meest zelfmoord?

Wat is er gebeurd met Kastiop?

De Hasseltse YouTuber, Kacper 'Kastiop' Przybylski (22), werd op zaterdag 31/10 dood teruggevonden. Hij was al meer dan een week vermist. Sindsdien was het onrustig in YouTubeland. Kastiop was immers één van de bekendste YouTubers van Vlaanderen.

Waar is Kastiop terug gevonden?

In de ochtend van 31 oktober werd zijn lichaam teruggevonden in het Julianakanaal bij het Limburgse dorp Stein. De politie trof geen sporen van een misdrijf aan, en gaat ervan uit dat Przybylski zelfmoord heeft gepleegd. In cache

Waar woont Kastiop?

Populaire Belgische vlogger (22) dood gevonden in Nederland: 'Hij had het zwaar door de coronacrisis' De populaire Belgisch-Poolse youtuber Kacper 'Kastiop' Przybylski is vanochtend dood teruggevonden in het Julianakanaal, ter hoogte van het Limburgse dorpje Stein. In cache

Hoeveel abonnees heeft Kastiop?

Kastiop heet eigenlijk Kacper Przybylski. Hij was een van de populairste YouTubers van België. Hij maakte gamevideo's en video's waarin hij commentaar gaf op Dora the Explorer. Hij heeft op zijn kanaal bijna 300.000 abonnees.

Hoe is Kasper overleden?

Kasper overleed een jaar geleden aan een hersentumor.

Wat is er gebeurd met gaMEMEneer?

Op zondag kwam de laatste gaMEMEneer-aflevering online en daarmee werd de show na ruim twee jaar beëindigd, de subreddit GameMeneerSubmissies bleef online.

Welke YouTuber heeft de meeste?

In 2019 haalde PewDiePie de mijlpaal van 100 miljoen abonnees op zijn kanaal. MrBeast, wiens echte naam Jimmy Donaldson is, begon in 2012 op 13-jarige leeftijd met het maken van video's. Hij heeft nu bijna 112 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal, terwijl PewDiePie er ruim 111 miljoen heeft.

Welke acteur pleegde zelfmoord?

Robin Williams
BeroepKomiek Acteur Stemacteur
(en) IMDb-profiel
(en) IBDB-profiel
(en) Allmusic-profiel

Wie overleden Bosschenhoofd?

De twee kinderen (8 en 10) en hun moeder (39) kwamen vorige week vrijdag om het leven door een ongeluk in Oud Gastel. Zij zaten in de auto met een 42-jarige vrouw uit Bosschenhoofd die ook overleed.

Wie is de vriendin van GameMeneer?

Privéleven. Plevier heeft een relatie met Lotte (ook bekend als Lotje). Sinds het voorjaar van 2021 wonen ze samen.

Welk dorp woont Don?

Don de Jong uit Rijpwetering is zo populair dat de fans voor zijn huis staan. De 19-jarige YouTuber vindt dit een slechte zaak.

Wie is de rijkste YouTuber van de wereld?

Zo'n 47 miljoen euro verdiende YouTuber MrBeast vorig jaar. Daarmee is hij de best verdienende YouTuber van de wereld. Dat heeft het Amerikaanse tijdschrift Forbes berekend.

Wie is de rijkste YouTuber in Nederland?

Jelly, ofwel Jelle van Vucht, zit momenteel bijna op de 23 miljoen abonnees en daarmee is hij met afstand de grootste. De 25-jarige maakt net als zijn vriend Kwebbelkop Engelstalige video's en upload ongeveer twee keer per dag, waarin hij voornamelijk Minecraft en GTA V speelt met andere bekende YouTubers.

Hoe heeft Maryana zelfmoord?

Het was ijzig stil een week geleden in Boven-Hardinxveld tijdens de stille tocht voor Maryana, het 14-jarige meisje dat zichzelf van het leven beroofde omdat ze zwaar werd gepest.

Wat voor soort mensen plegen Het meest zelfmoord?

Mannen plegen ongeveer twee keer zo vaak zelfmoord als vrouwen. Die verhouding is door de jaren heen min of meer gelijk gebleven.