:

Wie zijn de finalisten van de Voice?

Inhoudsopgave:

 1. Wie zijn de finalisten van de Voice?
 2. Wie zit er in de finale van de Voice van Vlaanderen?
 3. Wie wint de Voice?
 4. Wie zit er in de jury van de Voice?
 5. Wie is bedenker van The Voice?
 6. Waar is de voice opgenomen?
 7. Hoe laat begint de Voice of Holland vanavond?
 8. Wie wint de voice 2023?
 9. Wie won de Voice in 2016?
 10. Wie zijn de coaches van de Voice 2023?
 11. Wie vervangt Ann Lemmens?
 12. Hoeveel geld heeft John de Mol verdient aan The Voice?
 13. Wat is het vermogen van Roel van Velzen?
 14. Wie is de eigenaar van de Voice?
 15. Wie is Mathieu van de Voice?

Wie zijn de finalisten van de Voice?

Als geheugensteuntje stellen we de overgebleven kandidaten nog eens aan je voor.

 • Wesley – 18 jaar, uit Stavele.
 • Louise – 24 jaar, uit Affligem.
 • Evert – 29 jaar, uit Kalmthout.
 • Yente – 18 jaar, uit Erembodegem.
 • Johan – 38 jaar, uit Leopoldsburg.

Wie zit er in de finale van de Voice van Vlaanderen?

Het is gebeurd: sinds vrijdagavond zijn alle finalisten van 'The voice van Vlaanderen' bekend. Met Evert en Yente heeft coach Mathieu Terryn twee kandidaten in de finale, Jan Paternoster (Wesley), Natalia (Louise) en Koen Wauters (Johan) kregen elk één kandidaat in de finale, Laura Tesoro geen enkele.

Wie wint de Voice?

De 25-jarige Louise uit Team Natalia heeft de talentenjacht "The voice van Vlaanderen 2022" gewonnen. Het waren de kijkers van het VTM-programma die beslisten wie de laureaat van de wedstrijd zou worden.

Wie zit er in de jury van de Voice?

Niels Destadsbader en Tourist LeMC geven als coaches de fakkel door aan Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Goed voor een stevige geut rock 'n roll, én de nodige rivaliteit.

Wie is bedenker van The Voice?

The Voice is een talentenjacht, bedacht door Roel van Velzen en John de Mol. The Voice is een talentenjacht waarin het draait om de stem van de deelnemers.

Waar is de voice opgenomen?

De opnames vonden al begin oktober in Sint-Niklaas plaats. Na de gewone 'The Voice' en 'The Voice Kids' maakten we in december kennis met 'The Voice Senior'. King George Café uit Sint-Niklaas werd door productiehuis Endemol gekozen als locatie voor alle gesprekken naast het podium.

Hoe laat begint de Voice of Holland vanavond?

Iedere vrijdag om 20.00u kijk je I Can See Your Voice live bij NLZIET.

Wie wint de voice 2023?

Louise volgt Grace op als winnaar en mag met een prijs van 25.000 euro naar huis.

Wie won de Voice in 2016?

Na een bijzonder spannende finale hebben de kijkers de knoop doorgehakt: Lola is de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2016. Het werd een spannende finale waarin de kandidaten zich niet lieten vangen door de zenuwen. “Ik kan het niet geloven”, zei een dolgelukkige Lola. Een platencontract en 25.000 euro.

Wie zijn de coaches van de Voice 2023?

Wie wel al bekend is met de rode stoelen, dat zijn de terugkerende coaches Koen Wauters en Natalia Druyts. De zanger van Clouseau heeft al sinds het eerste seizoen elk jaar een rol als coach.

Wie vervangt Ann Lemmens?

Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The voice': “Ik zit in een luxepositie” Er breekt een nieuwe fase aan in 'The voice van Vlaanderen'. Gloria Monserez (21) vervangt vanaf de 'Knockouts' tot en met de 'Battles' An Lemmens, die tijdens de opnames met zwangerschapsverlof was.

Hoeveel geld heeft John de Mol verdient aan The Voice?

800 miljoen voor The Voice-producent Hij kreeg 500 miljoen euro bij de verkoop en zou in de jaren erna, als het bedrijf succesvol bleek, nog eens 600 miljoen euro vangen. Dat bedrag werd om verschillende redenen lager, al bleef hij tot eind 2019 wel als creatief directeur betrokken.

Wat is het vermogen van Roel van Velzen?

Verder is hij actief als presentator achter de coulissen bij The Voice en strooit hij met cheques voor de Nationale Postcodeloterij. Tijdens zijn tv-carrière bouwde hij een vermogen op van inmiddels €5 miljoen.

Wie is de eigenaar van de Voice?

De selfmade miljardair reeg de afgelopen decennia tv-succes na tv-succes aan elkaar, maar zijn paradepaardje The Voice of Holland ligt sinds afgelopen zaterdag onder vuur. The Voice is een van de grootste succesformules van John de Mol. Het programma wordt in meer dan 150 landen uitgezonden.

Wie is Mathieu van de Voice?

Frontman Mathieu Terryn brengt bakken ervaring en podiumpresence mee naar The Voice en wil met zijn muziek vooral de verbeelding van het publiek prikkelen. En die authenticiteit is iets wat hij ook bij de nieuwe lichting kandidaten hoopt te zien.