:

Wat gebeurde er met Jan de Beaufort?

Inhoudsopgave:

 1. Wat gebeurde er met Jan de Beaufort?
 2. Wie is Frans de Beaufort?
 3. Wie zijn de vrienden van Willem-Alexander?
 4. Van wie is Willem Alexander peetvader?
 5. Van wie is Maxima peetmoeder?
 6. Wie zijn de vriendinnen van Maxima?
 7. Hoe ziek is Willem-Alexander?
 8. Hoe Nederlands is Willem-Alexander?
 9. Wie is de rijkste Oranje?
 10. Wie zijn de peetouders van Amalia?
 11. Heeft Máxima een kleedster?
 12. Hoeveel exen heeft Willem-Alexander?
 13. Is Máxima zwanger?
 14. Welke immuunziekte heeft Willem-Alexander?
 15. Wat is het vermogen van de Oranjes?

Wat gebeurde er met Jan de Beaufort?

Rector et Senatus Veteranorum van het Utrechtsch Studenten Corps hebben het trieste bericht ontvangen dat ons geliefde tweedejaars lid, Jan de Beaufort, is overleden. Jan is om het leven gekomen na een tijd vermist te zijn geweest.

Wie is Frans de Beaufort?

De Beaufort is de peetvader van prinses Alexia en was een van de getuigen van Willem-Alexander toen hij in 2002 trouwde met Máxima. Diens moeder, Cornélie Sickinghe, was gouvernante van prinses Beatrix op Paleis Soestdijk. In cache

Wie zijn de vrienden van Willem-Alexander?

De vrienden van de koning zijn adviseur, consultant of bankier. Net als Willem-Alexander moeten ze de balans zoeken tussen een drukke baan en een gezinsleven. Bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima zijn drie vrienden van de prins getuige: Marc ter Haar, jonkheer Frans de Beaufort en Tijo baron Collot d'Escury.

Van wie is Willem Alexander peetvader?

Koning Willem-Alexander was één van de gasten, hij is een van de peetouders van prins Carlos junior. Prins Carlos de Bourbon de Parme werd op 24 april geboren in Den Haag.

Van wie is Maxima peetmoeder?

De royals kiezen elkaar graag uit als peter of meter. Zo is Beatrix de peetmoeder van kroonprinses Victoria van Zweden, die op haar beurt peetmoeder is van prinses Amalia en Willem-Alexander is dan weer peetvader van prinses Estelle van Zweden. Koningin Máxima mocht de peetmoeder van de Noorse prins Sverre Magnus zijn.

Wie zijn de vriendinnen van Maxima?

 • Anita Willemars.
 • Sylvia Schaffrath.
 • Wies Verbeek.
 • Inge van de Steeg.
 • Monique des Bouvrie.
 • Josine Droogendijk.
 • Marion Florusse.

Hoe ziek is Willem-Alexander?

2 van 18 foto's in galerij De revalidatie van een longontsteking duurde langer dan verwacht voor onze koning en de artsen wilden geen risico nemen. Zeker niet omdat Willem-Alexander al sinds begin jaren negentig aan een zeldzame longziekte lijdt…

Hoe Nederlands is Willem-Alexander?

De Nederlandse koning is ontegenzeggelijk 'van Duitsen bloed'. Willem-Alexander heeft een Duitse vader (prins Claus), een Duitse grootvader (prins Bernhard), een Duitse overgrootvader (prins Hendrik) en een Duitse betovergrootmoeder (prinses en koningin-regentes Emma).

Wie is de rijkste Oranje?

Het vermogen van Willem-Alexander wordt in totaal geschat op zo'n 47 miljoen. Hij heeft dit opgebouwd door vastgoed, investeringen en een aandeel in Shell.

Wie zijn de peetouders van Amalia?

Amalia werd gedoopt op , haar peetouders zijn: Prins Constantijn, Martin Zorreguieta, Kroonprinses Victoria van Zweden, Samantha Deane, Marc ter Haar en Herman Tjeenk Willink. Ze is eerste in lijn van de troonopvolging van Nederland, na haar vader.

Heeft Máxima een kleedster?

Alle credits voor haar stijlvolle voorkomen, gaan dus naar de koningin zelf. Máxima heeft wél een kamenierster/kleedster. Jolanda ten Brinke legt alles klaar, archiveert wat wanneer is gedragen en zorgt voor passende accessoires.

Hoeveel exen heeft Willem-Alexander?

Koning Willem-Alexander is getrouwd met Koningin Máxima. Ze hebben drie dochters, Prinses Catharina-Amalia (de Prinses van Oranje), Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Is Máxima zwanger?

RIJSWIJK - Prinses Máxima en prins Willem-Alexander hebben woensdag met grote blijdschap en dankbaarheid de komst van hun eerste kind aangekondigd.

Welke immuunziekte heeft Willem-Alexander?

Kroonprins Willem-Alexander heeft jaren de ziekte van Bes-nier-Boeck gehad. Hij is ervan genezen, heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) meegedeeld. De ziekte van Besnier-Boeck kan erg vervelend zijn en zelfs tot de dood leiden....

Wat is het vermogen van de Oranjes?

Met schattingen van de Quote 500 kunnen we tóch inzicht krijgen in het vermogen van ons koningshuis. Zij schatten dat vermogen op ongeveer 1,2 miljard euro!