:

Wie speelt de rol van Kaatje?

Inhoudsopgave:

 1. Wie speelt de rol van Kaatje?
 2. Hoe oud is Kaatje Tralalaatje?
 3. Hoe heet Kaatje in het echt?
 4. Welk dier is Kamiel?
 5. Waar woont Kaatje?
 6. Wie is Frits en wie is Frats?
 7. Wat betekent de naam Kaatje?
 8. Wie is de papa van Tine Embrechts?
 9. Wat betekent de Frats?
 10. Wat betekent NIYA?
 11. Waar komt de naam Josina vandaan?
 12. Kan Tine Embrechts Frans?
 13. Waar woont Tine Embrechts?
 14. Wat betekent Noreen?
 15. Wat betekent Neriah?

Wie speelt de rol van Kaatje?

Sarah Vangeel (Kaatje van Ketnet) en haar zus Lies: 'Wij zien elkaar gewoon heel graag' De oudste is 38 en kruipt inmiddels al meer dan een decennium in de huid van het Ketnet-personage Kaatje. De jongste is 34 en runt haar eigen pr-bureau VonYellow in Antwerpen. Sarah en Lies Vangeel, zussen.

Hoe oud is Kaatje Tralalaatje?

Als de vijfjarige Kaatje lost ze in het Ketnetprogramma Kaatjes tralalaatjes samen met de dinosaurus Kamiel praktische problemen op in acht minuten. Op het ontkoppelde Ketnet, dat zich op 1mei losmaakt van Canvas, zal haar personage nog meer worden uitgespeeld als de vrolijk rondhuppelende heldin van de allerkleinsten.

Hoe heet Kaatje in het echt?

Sarah Vangeel, Bekend van Kaatje op Ketnet, is zwanger van haar tweede kindje.

Welk dier is Kamiel?

Kamishibai Kamiel de kameel - Eenhoorn.

Waar woont Kaatje?

Illustrator Kaatje Vermeire (39) komt thuis in Merelbeke: nieuw Cultuurhuis opent met haar werk.

Wie is Frits en wie is Frats?

Frits is een echte spraakwaterval die handelt voor hij denkt. Frats (met gele sjaal) is eerder naïef en volgzaam. Hij heeft een onvoorwaardelijk geloof in Frits. Hij is minder taalvaardig maar dat is vooral omdat Frits zo aanwezig is.

Wat betekent de naam Kaatje?

Kaatje is afgeleid van Katharina. Katharina is een meisjesnaam die zeer waarschijnlijk uit het Grieks komt. Het houdt verband met het woord 'katharos', dat 'rein, schoon, zuiver' betekent.

Wie is de papa van Tine Embrechts?

Als tv-acteur debuteerde Pieter Embrechts in 1992 als journalist in de VTM-serie Familie. In 1993 speelde hij een van de Streberschool-bengels in de VTM-serie Meester! van Frank Dingenen.

Wat betekent de Frats?

frats Nederlands woordenboek - Woorden.org. 3) 1) Aanstellerij 2) Belachelijk gebaar 3) Bevlieging 4) Bui 5) Dwaze streek 6) Gebaar 7) Gekheid 8) Grapje 9) Grappige beweging 10) Gril 11) Grimas 12) Grol 13) Koddig geb...

Wat betekent NIYA?

Niya betekent intentie in het arabisch. Ook komt de naam Niya voor in India. De betekenis van Niya is in India 'Een verlangen naar iets, Doel, Helder.

Waar komt de naam Josina vandaan?

Herkomst en betekenis Josina Josina is afgeleid van Jozef. Jozef is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent 'God voege toe, geve vermeerdering'. De naam is bekend uit de Bijbel, onder andere door het verhaal over Jozef, die door zijn broers als slaaf naar Egypte verkocht werd.

Kan Tine Embrechts Frans?

Ze spreekt Frans, maar je mocht horen dat ik eigenlijk Nederlandstalig ben. Dat komt goed uit, want hoewel mijn Frans heel behoorlijk is, heb ik toch een accentje.

Waar woont Tine Embrechts?

Zoals mijn ouders in Leuven, ben ik na mijn studies in Antwerpen blijven hangen. Ik woon op Het Zuid. Dat is nu zowat de hipste buurt van Antwerpen.

Wat betekent Noreen?

Noreen = noreen is een Ierse meisjesnaam. Het betekent `trots`.

Wat betekent Neriah?

Neriah is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent "Yahweh`s Lamp".