:

Wie is de vrouw van Staf Coppens?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de vrouw van Staf Coppens?
 2. Welke Coppens is gescheiden?
 3. Wat is er gebeurd met Staf Coppens?
 4. Waar woont Mathias Coppens?
 5. Hoe oud is Monique van Staf Coppens?
 6. Waar in Zweden gaat Staf Coppens wonen?
 7. Wie is de oudste van de Coppens?
 8. Waarom is Staf Coppens verhuist naar Zweden?
 9. Wie is ouder staf of Mathias Coppens?
 10. Hoe gaat het met camping Coppens?
 11. Hoeveel kost Camp Grinsby?
 12. Is kamperen goedkoper dan hotel?
 13. Hoe duur is een boete voor wildkamperen?
 14. Hoe duur is de boete voor illegaal kamperen?
 15. Welke landen gratis kamperen?

Wie is de vrouw van Staf Coppens?

Monique van der VeldenStaf Coppens / Huwelijkspartner (geh. 2014) In 2006 deed Staf mee aan het televisieprogramma Dancing on Ice op RTL 4 en VTM, dat hij samen met zijn schaatspartner Monique van der Velden uiteindelijk won. Ze zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen. In 2020 verhuisde Coppens met zijn gezin naar Zweden om daar een camping te openen.

Welke Coppens is gescheiden?

'In productie: baby Coppens', zo kondigen ze het grote nieuws aan op Instagram. Twee jaar geleden gingen Coppens en zijn vriendin Sarah, die in 2008 trouwden, uit elkaar. Het koppel had samen twee kinderen, Marcel en Lewis.

Wat is er gebeurd met Staf Coppens?

Staf Coppens (40) heeft het voorbije weekend zijn achillespees gescheurd. Dat gebeurde tijdens een spelletje squash met zijn oudere broer Maarten. Vandaag wordt de tv-presentator geopereerd. Hij is nog maar sinds vorige week terug in ons land, voor de opnames van het programma 'De code van Coppens'.

Waar woont Mathias Coppens?

Tien jaar later werd hij geselecteerd om een opleiding filmcompositie te volgen in Hollywood. Coppens woont nu halftijds in Vlaanderen en halftijds in Los Angeles en verdeelt zijn tijd over lesgeven en componeren.

Hoe oud is Monique van Staf Coppens?

ShowbizzNora Coppens (11), de dochter van Staf Coppens (40) en Monique van der Velden (47), is van TikTok gesmeten.

Waar in Zweden gaat Staf Coppens wonen?

De familie Coppens, zelf fervente kampeerders, opent in het voorjaar een camping in het Zweedse Årjäng, zo'n 200 kilometer ten noorden van Gotenburg. In het najaar van 2020 verhuisde Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden.

Wie is de oudste van de Coppens?

' Hij vindt onze goedkeuring heel belangrijk.” Aan het woord is Maarten (45), de 'onbekende', oudste Coppens-broer.

Waarom is Staf Coppens verhuist naar Zweden?

Staf Coppens, TV-maker en presentator van programma's als de 'Code van Coppens', gaat verhuizen. Naar Zweden. Om er een camping te openen.

Wie is ouder staf of Mathias Coppens?

Presentator. Mathias en zijn jongere broer Staf Coppens presenteerden samen De Meest Identieke Tweeling op de Vlaamse commerciële zender VTM in 2004.

Hoe gaat het met camping Coppens?

Vorig jaar verhuisde Staf Coppens, samen met zijn gezin, naar Zweden om er zijn grote droom na te jagen: een eigen camping openen. Nu heeft de sympathieke tv-maker er zijn eerste Zweedse zomer opzitten. “Niks in het leven is enkel rozengeur en maneschijn, maar dit komt toch dicht in de buurt.”

Hoeveel kost Camp Grinsby?

CAMP GRINSBY 14+

Periode20-
Leeftijd14+
Kostprijs€ 495
Aantal plaatsen40
LocatieCamp Grinsby Grinsbyn 100, 672 95 Årjäng Zweden

Is kamperen goedkoper dan hotel?

Een nacht op een camping is goedkoper dan een nacht op hotel, zeker in het laagseizoen. Je hebt je eigen vervoermiddel bij je, dus je hoeft geen auto te huren, en als je je fietsen meeneemt in je camper, hoef je ook geen fietsen te huren.

Hoe duur is een boete voor wildkamperen?

Wat is de boete voor wildkamperen? De hoogte van de boete voor wildkamperen in Nederland anno 2023 bedraagt 150,- euro. Als je ontdekt wordt door de handhaving dan zijn ze bevoegd om jou een boete te geven. Boetes in andere Europese landen verschillen en kunnen oplopen tot een hoogte van meer dan 150,- euro.

Hoe duur is de boete voor illegaal kamperen?

Wat is de boete voor wildkamperen? De hoogte van de boete voor wildkamperen in Nederland anno 2023 bedraagt 150,- euro. Als je ontdekt wordt door de handhaving dan zijn ze bevoegd om jou een boete te geven. Boetes in andere Europese landen verschillen en kunnen oplopen tot een hoogte van meer dan 150,- euro.

Welke landen gratis kamperen?

Landen waar je mag wildkamperen:

 • Noorwegen.
 • Zweden.
 • Finland.
 • Schotland.
 • Litouwen.
 • Estland.
 • Letland.
 • Romenië