:

Waar woont Pommelien Thijs?

Inhoudsopgave:

 1. Waar woont Pommelien Thijs?
 2. Wat studeert Pommelien Thijs?
 3. Waar treedt Pommelien Thijs op?
 4. Hoe noemt Emma van like me?
 5. Waar woont Camille Dhont?
 6. Wie is de manager van Pommelien Thijs?
 7. Wie is Babette in Lisa?
 8. Waarom pommelien Thijs in het groen?
 9. Wie is de manager van pommelien Thijs?
 10. Hoe oud is Caro van LikeMe?
 11. Hoeveel jaar is Lotte van LikeMe?
 12. Hoeveel kost Camille Dhont?
 13. Hoeveel kost het om Camille te boeken?
 14. Doet Camille nog mee in like me?
 15. Is Lisa zwanger?

Waar woont Pommelien Thijs?

Ondanks haar succes woont ze nog steeds in het kleine Kessel in de Antwerpse Kempen.

Wat studeert Pommelien Thijs?

Tot vorig jaar was Pommelien Thijs (21) nog één van hen, maar haar studie biologie zette ze noodgedwongen stop. Niet omdat het leren niet lukte, maar omdat al het andere in haar leven óók zo geweldig lukt: zingen, acteren, creëren.

Waar treedt Pommelien Thijs op?

Binnenkort speelt Pommelien Thijs ook de hoofdrol in de VRT-reeks 'Knokke Off'. In 2023 zal Pommelien met haar live band door Vlaanderen touren.

Hoe noemt Emma van like me?

Lotte De Clerck (13 december 1999) is een Vlaamse (stem)actrice en zangeres. Ze is onder het brede publiek vooral bekend als het personage Emma Wolfs in de muzikale Ketnet-reeks #Likeme.

Waar woont Camille Dhont?

Camille Dhont is een perfecte ambassadrice van West-Vlaanderen. De Wevelgemse van 21 woont nog thuis bij haar ouders Isabelle en Frédérik, samen met de huiskat Moustache.

Wie is de manager van Pommelien Thijs?

"In essentie draait het wel om talent en een enorme werkethiek", zegt Lester Williams, de manager van Pommelien Thijs.

Wie is Babette in Lisa?

Babette Vincke is een nevenpersonage dat van (Aflevering 70) tot (Aflevering 89) en van 9 december 2021 (Aflevering 179) tot (Aflevering 210) vertolkt werd door Pommelien Thijs.

Waarom pommelien Thijs in het groen?

Het is een ideaal excuus om extra uit te pakken, dit keer met een ontwerp van Jordy Arthur. En nog één keer in het groen, de kleur die ik al de hele zomer droeg”, motiveerde Pommelien de keuze.

Wie is de manager van pommelien Thijs?

"In essentie draait het wel om talent en een enorme werkethiek", zegt Lester Williams, de manager van Pommelien Thijs.

Hoe oud is Caro van LikeMe?

Carolien 'Caro' Timmers is een 18 jarig meisje en enig kind. Op het eerste gezicht lijkt Caro een grijze muis, maar in tegenstelling tot andere meisjes van haar leeftijd is ze niet bezig met haar uiterlijk. Ze is introvert en daarom vaak een muurbloempje op de speelplaats.

Hoeveel jaar is Lotte van LikeMe?

Lotte De Clerck (13 december 1999) is een Vlaamse (stem)actrice en zangeres. Ze is onder het brede publiek vooral bekend als het personage Emma Wolfs in de muzikale Ketnet-reeks #Likeme. ...

Lotte De Clerck
Geboren13 december 1999
LandBelgië
Werk
Jaren actief2012-heden

Hoeveel kost Camille Dhont?

Voor die optredens vraagt Camille trouwens 5.000 euro, waarmee ook de lonen van onder meer haar boekingsagent, management en technici worden betaald. “Gezien haar populariteit heel schappelijk”, klinkt het.

Hoeveel kost het om Camille te boeken?

Ook voor de razendpopulaire CAMILLE betaal je 7.500 euro. Let wel: die bedragen komen niet in z'n geheel op de bankrekening van de artiesten terecht. Ook toeleveranciers, boekingskantoren, management en anderen krijgen een deel.

Doet Camille nog mee in like me?

Dat werd immers al twee jaar geleden opgenomen, samen met het derde seizoen. Ik wist er al de helft niet meer van, maar ik vond het heel leuk. Ik kan niet wachten tot de afleveringen worden uitgezonden en de mensen die afleveringen zullen zien. Ik werd zelfs een beetje emotioneel omdat dit het laatste seizoen is.

Is Lisa zwanger?

Zangeres Lisa Lois (33) heeft op social media een foto van haar babybuik gedeeld. Lisa maakte begin mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste spruit en haar buik begint inmiddels al flink te bollen.