:

Wie is de dikste man in Nederland?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de dikste man in Nederland?
 2. Wat eet de dikste man ter wereld?
 3. Wat is de dikste vrouw ooit?
 4. Wat is de dikste kind ter wereld?
 5. Wat is het zwaarste kind ter wereld?
 6. Hoe zwaar is de zwaarste mens?
 7. Wat is het zwaarste gewicht?
 8. Hoe zwaar is de zwaarste man?
 9. Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?
 10. Wat is de grootste baby ooit geboren?
 11. Wat is de kleinste baby ooit?
 12. Wat is de hoogste BMI ooit?
 13. Wat is het zwaarste ding op de wereld?
 14. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?
 15. Wie heeft de meeste kinder?

Wie is de dikste man in Nederland?

De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram.

Wat eet de dikste man ter wereld?

Hij verobert elke dag minimaal 10.000 calorieën. De 32-jarige is voor zover bekend met zijn 413 kilo de dikste man van Engeland, en is gekluisterd aan zijn bed. Thompson eet iedere dag drie dozen Magnums en drie volledige broden met jam.

Wat is de dikste vrouw ooit?

Iman Ahmad Abdulati, een Egyptische van 36 jaar, weegt 500 kilogram en heeft al 25 jaar haar woning in Alexandrië niet verlaten. Het enige dat Iman doet, is in bed liggen. Ze kan zich namelijk niet verplaatsen en omdraaien vanwege haar omvang.

Wat is de dikste kind ter wereld?

De jongen uit Indonesië woog op 10-jarige leeftijd bijna 200 kilo en werd vanaf toen de 'dikste jongen van de wereld' genoemd. Er moest heel snel iets gebeuren, anders zou Arya het niet overleven. Bij de geboorte was er niets aan de hand met Arya. De jongen woog 3,8 kilogram en was kerngezond.

Wat is het zwaarste kind ter wereld?

De zwaarste baby ooit woog 10,2 kg De Italiaanse moeder Carmelina Fedele leverde hiermee een van de grootste prestaties die in het Guinness book of world records te vinden zijn. Een baby met hetzelfde gewicht werd in 1982 geboren in Zuid-Afrika.

Hoe zwaar is de zwaarste mens?

De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek. Intussen is hij al 250 kilogram afgevallen, want voor zijn grote droom moet alles wijken.

Wat is het zwaarste gewicht?

Lijst van zwaarste mensen

NaamLandHoogst behaalde massa (kilogram)
Carol YagerVerenigde Staten727 kg
Jon Brower MinnochVerenigde Staten635 kg
Khalid bin MohsenSaoedi-Arabië699 kg
Manuel UribeMexico597 kg

Hoe zwaar is de zwaarste man?

Jon Brower Minnoch (Bainbridge Island, Verenigde Staten, 29 september 1941 – Seattle, Verenigde Staten, 10 september 1983) was een Amerikaanse man, die, toen hij zijn hoogste gewicht van 635 kilogram had bereikt, de zwaarste man was die ooit geleefd heeft.

Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?

De 36-jarige Eman Ahmed weegt volgens haar familie 500 kilo. Daarmee zou ze de zwaarste vrouw ter wereld zijn. Volgens het Guinness Book of Records is een Amerikaanse vrouw die 292 kilo weegt, het zwaarst.

Wat is de grootste baby ooit geboren?

De zwaarste baby die ooit via een natuurlijke manier ter wereld kwam, woog 10,2 kilo. Dat gebeurde in 1955 in Italië. Die baby staat in het Guinness Book of World Records.

Wat is de kleinste baby ooit?

De kleinste baby ooit die de geboorte overleefde heeft na 13 maanden het ziekenhuis mogen verlaten in Singapore. Kwek Yu Xuan werd geboren op 25 weken en woog 212 gram, zoveel als een appel. Haar kansen om ooit het ziekenhuis levend te verlaten waren miniem, maar wonder boven wonder haalde ze het.

Wat is de hoogste BMI ooit?

Hij stierf 23 maanden later op 10 september 1983, op 41-jarige leeftijd. Op het moment van zijn dood woog hij 362 kilogram en had een BMI van 105,3.

Wat is het zwaarste ding op de wereld?

Het zwaarste element ter wereld heet vanaf vandaag copernicium. De internationale vereniging van chemici heeft die naam, die was voorgesteld door de wetenschappers die het veertien jaar geleden ontdekten, officieel goedgekeurd.

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

ASSEN - In Drenthe wonen relatief nog altijd de meeste dikke mensen van heel Nederland. Bijna 53 procent van de inwoners van Drenthe heeft overgewicht. En bijna 16 procent heeft zelfs ernstig overgewicht, oftewel obesitas.

Wie heeft de meeste kinder?

Sultan Moulay Ismail van Marokko is volgens Guinness World Records de wereldrecordhouder kinderen krijgen. Hij zou minstens 1171 kinderen hebben gehad, met dank aan zijn vier echtgenotes en een harem van 500 vrouwen. Maar wat is er waar van dit sterke verhaal?