:

Wat heeft Marc Van Ranst gestudeerd?

Inhoudsopgave:

 1. Wat heeft Marc Van Ranst gestudeerd?
 2. Waar is Van Ranst geboren?
 3. Waar woont Do Van Ranst?
 4. Wat moet je studeren om viroloog te worden?
 5. Wat is het salaris van een viroloog?
 6. Kun je met havo bioloog worden?
 7. Wat verdient een hoogleraar netto?
 8. Wat verdien je als decaan?
 9. Wat is het salaris van een bioloog?
 10. Kan je dokter worden zonder biologie?
 11. Wat is het salaris van een tandarts?
 12. Wat is het verschil tussen een professor en hoogleraar?
 13. Wat verdient een juf netto?
 14. Welke leraar verdient het meest?
 15. Wat is het salaris van een vuilnisman?

Wat heeft Marc Van Ranst gestudeerd?

Marc Van Ranst studeerde twee jaar geneeskunde aan de campus Diepenbeek van het Limburgs Universitair Centrum (L.U.C.) waar hij in 1985 zijn kandidatuursdiploma behaalde.

Waar is Van Ranst geboren?

Bornem, BelgiëMarc Van Ranst / GeboorteplaatsBornem is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Bornem behoort tot het kieskanton Puurs-Sint-Amands en het gerechtelijk kanton Willebroek. Wikipedia

Waar woont Do Van Ranst?

Do Van Ranst werd op als de helft van een tweeling geboren in Dendermonde (België), maar woont al bijna zijn hele leven in Hamme.

Wat moet je studeren om viroloog te worden?

Hoe word je een Viroloog? Een Viroloog heeft een wetenschappelijke opleiding voltooid en is zich daarna gaan specificeren in de virologie. Een sluitende WO-opleiding is de opleiding biomedische wetenschappen. Binnen deze opleiding leert een student over het ontstaan en verloop van ziektes.

Wat is het salaris van een viroloog?

Salaris viroloog 2023 Ga ervan uit dat je minimaal € 2.400 bruto per maand verdient. Je inkomen kan oplopen tot maximaal zo'n € 6.000 per maand. Je inkomen hangt verder natuurlijk ook af van je werkervaring.

Kun je met havo bioloog worden?

Studie biologie op hbo-niveau Ook als je van de havo komt kun je een studie richting biologie doen. Twee bekende voorbeelden zijn Toegepaste biologie en Leraar biologie. De eerste studie is eigenlijk een praktische variant van een universitaire studie biologie.

Wat verdient een hoogleraar netto?

999 barema's

Geen ervaringNa 15 jaar ervaring
Docent3919,62 euro bruto5287,62 euro bruto
Hoofddocent3.295,41 euro bruto4.439,53 euro bruto
Hoogleraar4884,38 euro bruto6252,38 euro bruto
Gewoon hoogleraar6326,22 euro bruto8328,52 euro bruto

Wat verdien je als decaan?

Dat betekent dat je salaris als decaan in 2023 tussen de € 2.700 en € 4.600 bruto per maand ligt. Hoe langer je werkt als decaan, hoe hoger je salaris uiteindelijk ligt. Je hebt binnen deze functie natuurlijk ook recht op secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat is het salaris van een bioloog?

Het aanvangssalaris van een Biologen, botanici, zoölogen e.d. bedraag meestal tussen de € 2.209 en € 2.776 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.589 en € 3.390 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Kan je dokter worden zonder biologie?

Je moet aantoonbaar kennis van de vakken biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde op het niveau van de huidige tweede fase hebben.

Wat is het salaris van een tandarts?

Hoeveel verdient een tandarts? Het salaris van een tandarts is bruto ongeveer € 98.000,- per jaar. Als je in dienstverband werkt, verdien je als beginnend tandarts ongeveer € 4.050,- tot € 6.580,- bruto per maand. Dit zijn salarisindicaties voor 2020.

Wat is het verschil tussen een professor en hoogleraar?

De titel professor is geen beschermde titel, dat betekent dat iedereen deze titel mag gebruiken en dat je daar niet een speciaal diploma voor hoeft te halen. Ook hoogleraar is geen beschermde titel, maar een functietitel die hoort bij deze baan aan de universiteit. Een universiteit bepaalt of iemand hoogleraar wordt.

Wat verdient een juf netto?

Van het brutoloon van € 2.680 houd je € 2.053 netto over, volgens onze Bruto/Netto-Check. Bovenop het brutoloon betaalt je werkgever bovendien € 851 aan sociale werkgeverslasten.

Welke leraar verdient het meest?

Degene die voor de klas het meest verdiende is de professor. Als hoogleraar heb je een jaarinkomen dat kan variëren van €84.600 tot €133.500. Lees het hele rapport Wie verdient wat in 2019 (PDF) voor meer informatie.

Wat is het salaris van een vuilnisman?

Het aanvangssalaris van een Vuilnisophalers en ophalers van afval voor recycling bedraag meestal tussen de € 735 en € 2.298 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 896 en € 2.850 per maand bij een werkweek van 38 uur.