:

Waar start de Omloop van het Nieuwsblad?

Inhoudsopgave:

 1. Waar start de Omloop van het Nieuwsblad?
 2. Wat is het parcours van Omloop het Nieuwsblad?
 3. Welke renners rijden Omloop het Nieuwsblad?
 4. Wie wint Omloop Het Nieuwsblad 2023?
 5. Waar start Omloop Het Nieuwsblad 2023?
 6. Wie is de baas van Het Nieuwsblad?
 7. Waar is de finish van de Omloop?
 8. Wat voor koers is Omloop het Nieuwsblad?
 9. Waar vertrekt Omloop Het Nieuwsblad 2023?
 10. Hoeveel kost een jaarabonnement van Het Nieuwsblad?
 11. Wie leest Het Nieuwsblad?
 12. Wat betekent Nieuwsblad?
 13. Waar passeert Omloop Het Nieuwsblad 2023?
 14. Wie is eigenaar van Het Nieuwsblad?
 15. Wat is een Basic abonnement bij Het Nieuwsblad?

Waar start de Omloop van het Nieuwsblad?

De Omloop het Nieuwsblad is een klassieker van 206 kilometer met twaalf verschillende klimmetjes en negen kasseistroken die door de mannen overwonnen moeten worden. De start is in Gent en de finish in Ninove. Geniet nog meer van de klassiekers met de Bicycling Voorjaarsklassieker Bingo en maak kans op mooie prijzen! In cache

Wat is het parcours van Omloop het Nieuwsblad?

Na de start in Gent krijgen mannen en vrouwen respectievelijk een parcours van exact 207,,2 km voorgeschoteld, met onderweg weinig veranderingen ten opzichte van 2022. Er is uiteraard opnieuw een sleutelrol weggelegd voor het duo Haaghoek-Leberg.

Welke renners rijden Omloop het Nieuwsblad?

De 78ste editie van Omloop Het Nieuwsblad zal worden verreden op zaterdag 25 februari. Bij de mannen geen Wout van Aert en Mathieu van der Poel, maar wel andere toppers zoals Jasper Philipsen, Arnaud De Lie, Tom Pidcock, Tim Wellens, Kasper Asgreen, Tiesj Benoot, Peter Sagan en Stefan Küng.

Wie wint Omloop Het Nieuwsblad 2023?

Uitslag

PositieRennerTeam
1Nederland Dylan van BaarleJumbo - Visma
2België Arnaud De LieLotto DSTNY
3Frankrijk Christophe LaporteJumbo - Visma
4Noorwegen Alexander KristoffUNO-X Pro Cycling Team

Waar start Omloop Het Nieuwsblad 2023?

Omloop het Nieuwsblad | Dit is het parcours van 2023 met de start in Gent en finish in Ninove.

Wie is de baas van Het Nieuwsblad?

Het Nieuwsblad
Eigenaar(s)Mediahuis
Oplage264.866 (2015)
HoofdredacteurPascal Weiss Liesbeth Van Impe
Land(en)België

Waar is de finish van de Omloop?

Vanaf 2008 keerde de finish terug naar Gent, met aankomsten aan het Sint-Pietersplein en, opnieuw, het Kuipke. De laatste helling was toen steevast de Molenberg, gevolgd door kasseistroken als de Paddestraat, Lippenhovestraat en Lange Munte. Vanaf 2018 ligt de finish in Ninove.

Wat voor koers is Omloop het Nieuwsblad?

De Omloop Het Nieuwsblad is een eendaagse wielerwedstrijd die het wielerseizoen in België en Noord-Europa opent. Het is bovendien de eerste Europese WorldTour-wedstrijd van het jaar. De wedstrijd werd in 1945 voor het eerst georganiseerd. Sinds 2006 wordt er ook een wedstrijd voor vrouwen georganiseerd.

Waar vertrekt Omloop Het Nieuwsblad 2023?

Op zondag 26 februari 2023 is het eindelijk weer zover! Dan kan jij net zoals de profs het Vlaamse voorjaar op gang trappen met de Omloop het Nieuwsblad Cyclo. Je kan kiezen of 145 km met start in Gent, net als de profs!

Hoeveel kost een jaarabonnement van Het Nieuwsblad?

Veelgestelde vragen

Type abonnementPer maandPer 6 maanden
full plus€ 37,50€ 225
wknd plus€ 22,50€ 135
digi plus€ 19€ 114
basic€ 11€ 66

Wie leest Het Nieuwsblad?

Elke dag lezen meer dan 1 miljoen mensen Het Nieuwsblad. Ze lezen de krant op papier of in digitale vorm. Dat blijkt uit de CIM-cijfers, die het lezersbereik van kranten meten. Het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) meet de oplage en het aantal lezers van de Belgische kranten en tijdschriften.

Wat betekent Nieuwsblad?

Nieuwsbladen zijn betaalde lokale of regionale kranten die enkele keren (bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag) per week verschijnen. Enkele kranten hebben het woord nieuwsblad in hun titel, zoals: Amstelveens Nieuwsblad. Eendrachtbode.

Waar passeert Omloop Het Nieuwsblad 2023?

Op zondag 26 februari 2023 is het eindelijk weer zover! Dan kan jij net zoals de profs het Vlaamse voorjaar op gang trappen met de Omloop het Nieuwsblad Cyclo. Je kan kiezen of 145 km met start in Gent, net als de profs!

Wie is eigenaar van Het Nieuwsblad?

Mediahuis is een Belgisch mediabedrijf met activiteiten in de Benelux, Duitsland en Ierland. Onderdelen zijn onder meer Mediahuis België, Mediahuis Nederland en Mediahuis NRC. Eind 2020 telden alle nieuwsmerken van Mediahuis 1,7 miljoen abonnees.

Wat is een Basic abonnement bij Het Nieuwsblad?

+PLUS is, zonder extra kosten, inbegrepen in al onze abonnementsformules, uitgezonderd basic. Heb je een basic abonnement (enkel de plusartikels van het Nieuwsblad)? Dan is +PLUS niet inbegrepen in jouw abonnement.