:

Welke films draaien er in de bioscoop Pathé?

Inhoudsopgave:

 1. Welke films draaien er in de bioscoop Pathé?
 2. Heb je nog een QR code nodig voor de bioscoop?
 3. Kun je met Pathe Unlimited ook Pathé Thuis kijken?
 4. Waarom heeft Pathé geen pauze?
 5. Heb je geen QR-code meer nodig?
 6. Heb je QR-code nodig voor Pathé?
 7. Wat zijn de regels in de bioscoop?
 8. Wat is de beste plaats in de bioscoop?
 9. Wat kost Pathé Thuis per maand?
 10. Is Pathé Unlimited het waard?
 11. Hoe lang mag je te laat komen bij Pathé?
 12. Hoeveel minuten mag je te laat komen in de bioscoop?
 13. Wat mag wel zonder QR-code?
 14. Is testen nog verplicht?
 15. Welke bioscoop geen Coronapas?

Welke films draaien er in de bioscoop Pathé?

Actueel filmaanbod in de bioscoop | Pathé

 • The Super Mario Bros. Movie (OV)
 • De Super Mario Bros. Movie (NL)
 • John Wick 4.
 • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.
 • Black Lotus.
 • Beautiful Disaster.
 • Air.
 • The Pope's Exorcist.

Heb je nog een QR code nodig voor de bioscoop?

Vanaf zaterdag alleen nog met QR-code naar restaurant, theater, bioscoop, stadion en meer. Dit moet je weten over de coronapas. Wie vanaf zaterdag een middag of avondje uit wil, zal een geldig coronatoegangsbewijs moeten laten zien.

Kun je met Pathe Unlimited ook Pathé Thuis kijken?

Je krijgt namelijk drie gratis Pathé Thuis films bij een Pathé Unlimited abonnement. Als je regelmatig naar de bioscoop gaat, dan heb je ongetwijfeld al eens eerder van Pathé Unlimited gehoord. Het abonnement van Pathé zorgt ervoor dat je onbeperkt naar de bioscoop kunt voor maar 21 euro per maand.

Waarom heeft Pathé geen pauze?

Door de eliminatie van pauzes kunnen bioscopen meer tijdsloten inplannen. Daarnaast kopen mensen meer door de blinde angst een tekort te hebben.

Heb je geen QR-code meer nodig?

Een coronabewijs is niet meer nodig om te reizen binnen Europa, maar buiten Europa soms nog wel. Een herstelbewijs is een bewijs dat u positief getest bent op aanwezigheid van het coronavirus. Vanaf is het niet meer mogelijk om u bij de GGD te laten testen om een herstelbewijs te krijgen.

Heb je QR-code nodig voor Pathé?

Pathé, de grootste bioscoopexploitant van Nederland, gaat per 25 september alleen maar bezoekers toelaten met een geldige QR-code uit de CoronaCheck-app. Dat heeft Pathé bekendgemaakt op zijn website.

Wat zijn de regels in de bioscoop?

Voor films met een Kijkwijzer van 16 jaar en 18 jaar dien je minimaal 16 jaar oud te zijn*. Bij films gekeurd voor 16 jaar en ouder & 18 jaar en ouder wordt er bij twijfel naar legitimatie gevraagd. Indien de bezoeker jonger is dan 16 jaar en/of geen legitimatie kan tonen, wordt de toegang geweigerd.

Wat is de beste plaats in de bioscoop?

Volgens een woordvoerder van bioscoopketen Pathé, die bijna in elke grote stad vertegenwoordigd is, ligt de ideale zitplaats op ongeveer tweederde van de zaal. Dat is dus redelijk in het midden. De reden? Hier is het geluid het meest optimaal en kunt u het makkelijkste opgaan in de film.

Wat kost Pathé Thuis per maand?

Nou ja niets, Pathé Thuis rekent niet een maandelijks vast bedrag, maar je betaalt alleen voor de film(s) die je huurt of koopt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een gratis account aan te maken. Als je een film huurt betaal je daar tussen de €2,49 en €4,99 voor.

Is Pathé Unlimited het waard?

Ik ben erg blij met Pathé Unlimited. Het werkt als een trein, het heeft eigenlijk zelden technische problemen. En als je de klantenservice van Pathé toch nodig hebt, dan reageren deze altijd snel, bijvoorbeeld als je iets wilt wijzigen of geld gerestitueerd wilt krijgen..

Hoe lang mag je te laat komen bij Pathé?

Na deze 15 minuten kan redelijkerwijs gesteld worden dat de hoofdfilm is gestart en dat de toegang tot de zaal kan worden geweigerd om overlast voor andere Bezoekers te voorkomen.

Hoeveel minuten mag je te laat komen in de bioscoop?

Toegang tot de zaal wordt verleend tot 15 minuten na start van de voorstellingen. Later dan dit is toegang niet meer mogelijk om overlast voor andere bezoekers te voorkomen. In sommige gevallen kun je jouw tickets dan omruilen aan de kassa van de betreffende bioscoop voor een andere voorstelling.

Wat mag wel zonder QR-code?

Sportscholen en zwembaden Al dat eten moet er natuurlijk ook weer worden afgetraind. Dat kan, want ook sportscholen en zwembaden zijn niet verplicht om te vragen om een QR-code. Datzelfde geldt voor hardloopwedstrijden. Als deelnemer ben je niet verplicht om een bewijs te laten zien.

Is testen nog verplicht?

Een corona zelftest doen is niet meer nodig. Nu gelden alleen de basisadviezen bij alle luchtwegklachten, zoals hoesten en kortademigheid. U kunt zelf besluiten om toch een corona zelftest te doen. Voor mensen met een laag inkomen zijn er tot het eind van 2023 gratis zelftesten.

Welke bioscoop geen Coronapas?

Sinds gisteren is de Coronapas van kracht en net als in de horeca zijn er mogelijk bioscopen die het weigeren om te vragen naar de Coronapas. Via Het Parool wordt duidelijk dat studentenbioscoop Kriterion in Amsterdam heeft besloten om geen Coronapas te vragen aan bezoekers.