:

Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?

Inhoudsopgave:

 1. Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?
 2. Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?
 3. Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?
 4. Wie is Leonie Kragt?
 5. Wie is Roxanne de Vries?
 6. Wat voor werk doet Kelly de Vries?
 7. Was PR De Vries getrouwd?
 8. Wie is Dorienke de Vries?
 9. Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?
 10. Heeft Peter R. de Vries een partner?
 11. Waar ligt Peter R. de Vries begraven?
 12. Welk geloof heeft de koningin van Engeland?
 13. Met wie werkte Peter R. de Vries samen?
 14. Was Peter R. de Vries gescheiden van zijn eerste vrouw?
 15. Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?

Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?

Kees van der Spek (58) vindt het niet 'heel fris' dat Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, sinds zijn dood opeens op de voorgrond treedt. De misdaadjournalist denkt dat ze hun relatie groter maakt dan het was, zo vertelt hij in de podcast 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'.

Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?

Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, heeft een boek geschreven over haar leven samen met de vorig jaar vermoorde misdaadjournalist. Het boek 'Mijn grote liefde' ligt vanaf 15 november in de winkels. In cache

Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?

Nederland leerde zondagavond de geheime vriendin van Peter R. de Vries (64) kennen, met wie hij al zes jaar discreet samenleefde. Voor het eerst besliste Tahmina Akefi – een succesvol auteur en presentatrice bij TV Rijnmond – om openlijk uit te komen als “de partner van”.

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Reinders-Kragt - Eindredacteur Audio KRO-NCRV (NPO Radio 2) - KRO-NCRV | LinkedIn.

Wie is Roxanne de Vries?

Roxanne de Vries (32) is een van de weinige brandweerchauffeurs: 'Best spannend' Brandweervrouw Roxanne (32) bestuurt als een van de weinige vrouwen een bluswagen. „Op dit moment rijd ik alleen op de tankautospuit, maar het is de bedoeling dat ik op termijn alle auto's ga besturen.”

Wat voor werk doet Kelly de Vries?

Kelly de Vries is de nieuwe directeur van de Peter R. de Vries Foundation, voorheen Stichting De Gouden Tip. Na het overlijden van haar vader, Peter R. de Vries, nam Kelly het voorzitterschap op zich. Nu is ze dus directeur.

Was PR De Vries getrouwd?

Persoonlijk leven De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013.

Wie is Dorienke de Vries?

Dorien Berendina Lubertha de Vries (Enschede, 7 december 1965) is een voormalig windsurfster uit Nederland, die in 1992 namens haar vaderland de bronzen medaille won bij de Olympische Spelen van Barcelona.

Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?

Jacqueline de Vries was 35 jaar lang de vrouw van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Als eerbetoon aan Peter maakte ze een prachtig portret van hem dat ze woensdag onthulde in RTL Boulevard. Jacqueline en Peter trouwden in de jaren 80. Samen kregen ze dochter Kelly en zoon Royce.

Heeft Peter R. de Vries een partner?

De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013. De auteur en journalist Tahmina Akefi meldt dat zij van 2015 tot zijn overlijden een relatie met De Vries had.

Waar ligt Peter R. de Vries begraven?

De Vries is in besloten kring gecremeerd.

Welk geloof heeft de koningin van Engeland?

Zij werd in godsdienst geschoold door de aartsbisschop van Canterbury en was een toegewijd lid van de Anglicaanse Kerk, waarvan ze als staatshoofd titulair leider (Supreme Governor) was.

Met wie werkte Peter R. de Vries samen?

Zijn collega en goede vriend Kees van der Spek (57) moet nog geregeld aan hem denken. Op zijn Instagram deelde hij gisteravond een foto van de twee uit 1999. Kees werkte jarenlang samen met Peter voor het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever.

Was Peter R. de Vries gescheiden van zijn eerste vrouw?

In 2013 besloten ze te scheiden van elkaar. Hun band bleef ook na de scheiding goed. Peters meest recente relatie was met Tahmina Akefi. Zij zou sinds 2015 een relatie hebben met de misdaadverslaggever.

Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?

Na maanden van werk heeft Jacqueline de Vries woensdag haar schilderij onthuld met daarop het portret van Peter R. de Vries. De kunstenares wilde haar voormalige echtgenoot „liefdevol, trots en nieuwsgierig” op het doek zetten.