:

Wie is Potlood in het echt?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is Potlood in het echt?
 2. Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?
 3. Wie bedacht Mocro Maffia?
 4. Welk museum in Mocro Maffia?
 5. Wie is de rechterhand van Taghi?
 6. Wie is de echte Tatta?
 7. Wie is muis in het echt?
 8. Wie is Romano Mocro Maffia in het echt?
 9. Wie is de hoofdpersoon van Mocro Maffia?
 10. Waarom zoekt Tonnano Zakaria?
 11. Wie is de leider van de Mocro Maffia?
 12. Wie is de opvolger van Taghi?
 13. Wie is de nieuwe Taghi?
 14. Wie leeft er nog van de Mocro Maffia?
 15. Wat is Joey van Tatta?

Wie is Potlood in het echt?

We spreken met één van de hoofdpersonen van de misdaadserie: Nasrdin Dchar, in de serie bekend onder de bijnaam Potlood. Nasrdin is al jaren te vinden op het doek en in het theater en won in het verleden onder meer de Gouden Kalf voor beste acteur.

Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?

Ridouan Taghi (Arabisch: رضوان التاغي, Radwan Al-Taghi) (Tétouan, 20 december 1977) is een Marokkaans-Nederlandse crimineel. Volgens het Nederlands Openbaar Ministerie gaf hij opdrachten voor verschillende moorden, waarvoor hij en medeverdachten terecht staan in het Marengo-proces.

Wie bedacht Mocro Maffia?

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie over de onderwereld in Amsterdam. De serie is bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer, exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Welk museum in Mocro Maffia?

De meeste opnames vonden plaats in het Stadsmuseum. Wat zich daar allemaal afspeelt, is pas te zien wanneer de vijfde reeks van de serie Mocro Maffia dit voorjaar bij Videoland te zien is. Wel duidelijk is dat het Woerdense museum overvallen wordt.

Wie is de rechterhand van Taghi?

Biografie: Saïd R. wordt door kroongetuige Nabil B. aangewezen als de rechterhand van Ridouan Taghi.

Wie is de echte Tatta?

Robert de Hoog, de acteur die Tatta speelt, legt het uit. Mocro Maffia is één van onze favoriete series van dit moment. Het tweede seizoen hebben we inmiddels allemaal al gezien, en sinds gisteren staat dan eindelijk ook het derde seizoen online.

Wie is muis in het echt?

Hij moet nog aan de toneelschool beginnen, maar Oussama Ahammoud heeft al een carrière waar menig acteur van droomt. Momenteel is hij weer te zien als crimineel Muis, in het tweede seizoen van Mocro Maffia. 'Mochten we een tweede seizoen maken, dan wordt het de grote Muisshow.

Wie is Romano Mocro Maffia in het echt?

Share. Hij is geboren in Suriname maar voelt zich Tilburgs in hart en nieren. We hebben het over acteur Mandela Wee Wee! In deze rubriek stellen wij hem (0)13 vragen over zijn leven in onze stad, het antiracismeprotest in Tilburg en uiteraard over zijn rol als Romano Tevreden in de bekende misdaadserie Mocro Maffia.

Wie is de hoofdpersoon van Mocro Maffia?

Bekende criminelen geassocieerd met de Mocro Maffia zijn Gwenette Martha, Najib Bouhbouh, Benaouf Adaoui, Houssine Ait Soussan Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.

Waarom zoekt Tonnano Zakaria?

Wraak. Zakaria, ook wel bekend als Komt goed, keert na de dood van zijn vriend Ibo de criminele wereld de rug toe. Dit zorgt voor ongenoegen van zijn vrienden die juist uit zijn op wraak voor hun overleden vriend Ibo. Daarnaast is Tonanno ook nog eens goed zoek naar Zakaria vanwege een opgelopen schuld.

Wie is de leider van de Mocro Maffia?

Ridouan Taghi, leider van de Mocromaffia, is de vermoedelijke opdrachtgever voor deze moord. De Vries was adviseur van kroongetuige Nabil B in de Marengo-strafzaak. In 2018 werd de broer van Nabil B. doodgeschoten en in 2019 zijn advocaat Derk Wiersum.

Wie is de opvolger van Taghi?

Volgens politie en justitie is hij de nieuwe nummer 1 in de onderwereld: Jos L. Bijnaam: 'Bolle Jos'. Nadat Ridouan Taghi twee jaar geleden werd gearresteerd, is hij hét nieuwe kopstuk in de internationale cocainehandel. Mick van Wely schreef er vandaag over in De Telegraaf.

Wie is de nieuwe Taghi?

André Seebregts is de nieuwe advocaat van Youssef Taghi. Advocaat Youssef Taghi is de neef van Ridouan Taghi die wordt vervolgd omdat hij een half jaar lang criminele plannen van Ridouan Taghi zou hebben doorgespeeld. Youssef Taghi werd eind 2020 als advocaat mediazaken aangesteld voor Ridouan Taghi.

Wie leeft er nog van de Mocro Maffia?

Verdwijningen

Verdwenen persoonSindsPlaats
Abdelkader Bouker2016Antwerpen
Churisan Allen2018Amsterdam
Naima Jillal2019Amsterdam
Mohamed Anaya2019Rotterdam

Wat is Joey van Tatta?

Sinds seizoen twee speelt Joey de broer van Tatta en sindsdien gaat het snel met de faam. "Het lijkt wel alsof heel Nederland deze serie gezien heeft. We worden continu op straat aangesproken", vertelt Robert.