:

Waar is seizoen 3 Undercover opgenomen?

Inhoudsopgave:

 1. Waar is seizoen 3 Undercover opgenomen?
 2. Welk park is Undercover opgenomen?
 3. Welke camping speelt Undercover zich af?
 4. Waar is de manege van Undercover?
 5. Waar speelt Undercover 2 zich af?
 6. Hoe eindigd Undercover seizoen 3?
 7. Waar ligt camping Zonnedauw Undercover?
 8. Is de serie Undercover waargebeurd?
 9. Welke camping is Ferry opgenomen?
 10. Waar staat Undercover in Nederland op?
 11. Wie speelt Timor in Undercover?
 12. Hoe realistisch is Undercover?
 13. Welke serie is beter dan Undercover?
 14. Hoe echt is Undercover?
 15. Hoe heet Ferry in het echt?

Waar is seizoen 3 Undercover opgenomen?

Terwijl in seizoen 1 nog een hoofdrol weggelegd was voor vakantieparken Parelstrand en Blauwe Meer in Lommel, verblijft Ferry in seizoen 3 op Park Molenheide in Houthalen-Helchteren.

Welk park is Undercover opgenomen?

Camping de Blauwe Meer in Lommel was het decor voor de fratsen en duistere praktijken van Ferry Bouman (Frank Lammers). In Undercover woont Bouman op de camping, van daaruit runt hij zijn xtc-handel. In cache

Welke camping speelt Undercover zich af?

OMMEL - Ja, het is hem echt. In zijn zwarte trainingspak loopt Ferry Bouman rond op Vakantiepark Prinsenmeer in Ommel, vandaag omgedoopt tot camping Zonnedauw.

Waar is de manege van Undercover?

Misschien weet je het zelf nog niet, maar waarschijnlijk ken je de Gipsy Horses Ranch al. Als El Dorado was deze manege het decor van de razend populaire Eén/Netflix-reeks 'Undercover' met Tom Waes en Frank Lammers.

Waar speelt Undercover 2 zich af?

BREDA - Een typisch Hollands huisje. ,,Feeëriek”, omschrijft de opnameleider het huis van Ronald de Bruijn. En dat is precies de reden dat ze zijn woning in het Ginneken uitkozen voor de opnames van het tweede seizoen van de Netflix-hitserie Undercover.

Hoe eindigd Undercover seizoen 3?

Het einde van Undercover seizoen 3 wordt door velen anders beleefd. Een deel van de kijkers vreest dat het nu klaar is. Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob.

Waar ligt camping Zonnedauw Undercover?

Het vakantiepark waar Undercover van Netflix is opgenomen heet Blauwe Meer in Lommel, Limburg (om precies te zijn: Belgische provincie Limburg in België). Dit is een modern vakantiepark met vakantieplezier voor iedereen.

Is de serie Undercover waargebeurd?

De populaire Netflix-serie Undercover gaat over een grote drugsbaas die door undercoveragenten in de val gelokt wordt. Nu schijnt deze razend spannende serie gebaseerd te zijn op een waargebeurd verhaal van een veroordeelde drugscrimineel.

Welke camping is Ferry opgenomen?

Dennis had zich opgegeven via sociale media en Lars was de beste Ferry Bouman-imitator bij het radioprogramma WAKKER! Allebei waren ze dinsdag samen met hun partner welkom op Camping Zonnedauw in Asten. Voor de gelegenheid werd een stukje van de camping uit het eerste seizoen van de serie nagebouwd.

Waar staat Undercover in Nederland op?

Undercover in Nederland gaat sowieso door tot en met 2024. ' Een nieuw seizoen van het undercoverprogramma start op zondag 14 augustus op SBS6.

Wie speelt Timor in Undercover?

Gökhan Girginol: “In 'Undercover' speel ik het personage Timur Celik, de rechterhand van Serkan Bulut. Serkan is de persoon die het hele xtc-handeltje runt tijdens en vlak na de gevangenschap van Ferry.

Hoe realistisch is Undercover?

'Undercover is fictieve serie' Hoofdpersoon Ferry is niet gebaseerd op Janus van W., zegt Netflix. De producent zegt verder dat Undercover een fictieve serie is over undercoveragenten.

Welke serie is beter dan Undercover?

5 series voor de fans van Undercover

 • Eigen Kweek. Komedie | 4 seizoen(en) | 19 aflevering(en) 2013. ...
 • Penoza. Thriller | 5 seizoen(en) | 52 aflevering(en) ...
 • Mocro Maffia. Thriller | 5 seizoen(en) | 56 aflevering(en) ...
 • De Twaalf. Drama | 2 seizoen(en) | 15 aflevering(en) ...
 • La casa de papel. Drama | 2 seizoen(en) | 28 aflevering(en)

Hoe echt is Undercover?

'Undercover is fictieve serie' "De scenaristen hebben grondige research gedaan naar hoe undercoveragenten werken en leven en hebben zich daarbij laten inspireren door verschillende gepubliceerde artikelen over allerlei drugzaken en undercoveracties", schrijft een woordvoerder.

Hoe heet Ferry in het echt?

Dat is hoe Frank Lammers zijn personage Ferry Bouman (49) uit de serie 'Undercover' en de nieuwe Netflix-film 'Ferry' omschrijft. De acteur duikt voor de film nogmaals in de huid van de knuffelcrimineel. "De leukste scènes vond ik die op de kermis, waar ik verliefd werd op Daniëlle", vertelt Lammers aan het 'ANP'.