:

Wie is de nieuwe Michael Jackson?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de nieuwe Michael Jackson?
 2. Waar is Michael Jackson begraven?
 3. Wie zijn de erfgenamen van Michael Jackson?
 4. Hoelang heeft Michael Jackson geleefd?
 5. Heeft Michael Jackson ooit in Nederland opgetreden?
 6. Wat heeft Michael Jackson gedaan met zijn gezicht?
 7. Hoeveel verdient Michael Jackson nog?
 8. Hoeveel jaar was Michael Jackson toen hij stierf?
 9. Wat is het beste liedje van Michael Jackson?
 10. Wat is er gebeurd met de neus van Michael Jackson?
 11. Hoeveel neuscorrecties heeft Michael Jackson?
 12. Heeft Michael Jackson een keer opgetreden in Nederland?
 13. Wat is het bekendste nummer van Michael Jackson?
 14. Wat is het engste liedje ter wereld?
 15. Wat is Michael Jackson laatste nummer?

Wie is de nieuwe Michael Jackson?

Dit wordt de 26-jarige Jaafar Jackson. Jaafar maakt hiermee zijn acteerdebuut. Regisseur Antoine Fuqua zei het volgende over de keuze om Jaafar te casten als Michael: "Het is ongelooflijk opwindend om te zien hoe Jaafar Michael tot leven brengt," zei Fuqua.

Waar is Michael Jackson begraven?

Forest Lawn Memorial Park, Californië, Verenigde StatenMichael Jackson / BegraafplaatsForest Lawn Memorial Park is een begraafplaats in Glendale, Californië. Het is de originele begraafplaats uit de Forest Lawn-keten; een keten van begraafplaatsen in Zuid-Californië voor beroemdheden. Zo is op donderdag 3 september 2009 Michael Jackson, 70 dagen na zijn dood, bijgezet in een mausoleum alhier. Wikipedia

Wie zijn de erfgenamen van Michael Jackson?

Prince Michael (18), Paris (17) en Blanket (14) zullen zich in de handen wrijven. Samen met Katherine, de moeder van de zanger, zijn ze de erfgenamen van het gigantische fortuin dat Jackson naliet.

Hoelang heeft Michael Jackson geleefd?

Jackson overleed op donderdag , nadat hij rond het middaguur in zijn woning in Los Angeles door een hartstilstand werd getroffen. Hij werd naar het UCLA Medical Center gebracht, waar hij om 14:26 uur lokale tijd (21:26 UTC) op 50-jarige leeftijd dood werd verklaard.

Heeft Michael Jackson ooit in Nederland opgetreden?

Voor het eerst was Michael in ons land in 1977 toen The Jacksons optraden in het populaire muziekprogramma AVRO's Toppop. Ook in 1979 waren ze daar te gast. Als solo-artiest stond Michael Jackson in 19 enkele malen in De Kuip in Rotterdam.

Wat heeft Michael Jackson gedaan met zijn gezicht?

Jackson zou verschillende neusoperaties hebben gehad, maar ook wangimplantaten hebben genomen, een kuiltje in zijn kin hebben laten maken en zijn geopereerd aan zijn oogleden. ''Noem het op en hij heeft het laten doen'', aldus Goodstein.

Hoeveel verdient Michael Jackson nog?

Anno vandaag is dat iets minder, maar nog steeds mag de King of Pop hierboven niet klagen, vorig jaar verdiende hij nog 50,7 miljoen euro, voornamelijk uit de rechten van zijn Mijac-muziekcatalogus, een grootse Las Vegas show en zijn nog steeds lucratieve deal met Sony.

Hoeveel jaar was Michael Jackson toen hij stierf?

Hij werd naar het UCLA Medical Center gebracht, waar hij om 14:26 uur lokale tijd (21:26 UTC) op 50-jarige leeftijd dood werd verklaard. De herdenkingsceremonie vond plaats op in Los Angeles.

Wat is het beste liedje van Michael Jackson?

Billie Jean werd wereldwijd door velen gezien als dé grote doorbraak voor Michael Jackson. Het nummer was onderdeel van het album Thriller en belandde in tientallen landen op nummer één in de charts.

Wat is er gebeurd met de neus van Michael Jackson?

Michael Jackson droeg de laatste jaren van zijn leven een neusprothese, en deze prothese is nu zoek. Dat schrijft het magazine Rolling Stone. Volgens het magazine lag Michael Jackson zonder neus in het mortuarium. Waar normaal zijn neus moest zitten was enkel een zwart gat en wat kraakbeen zichtbaar.

Hoeveel neuscorrecties heeft Michael Jackson?

Zelf beweerde hij slechts twee neuscorrecties te hebben ondergaan, maar die bewering botste op veel ongeloof. Verder zou Michael ook zijn huid hebben verbleekt nadat hij gediagnosticeerd werd met vitiligo, een huidziekte die pigment uit de huid doet verdwijnen.

Heeft Michael Jackson een keer opgetreden in Nederland?

Hij keert in juni 1997 terug voor twee shows in het voetbalstadion van Ajax. In totaal zien een kwart miljoen Nederlanders Michael optreden.

Wat is het bekendste nummer van Michael Jackson?

Billie Jean werd wereldwijd door velen gezien als dé grote doorbraak voor Michael Jackson. Het nummer was onderdeel van het album Thriller en belandde in tientallen landen op nummer één in de charts.

Wat is het engste liedje ter wereld?

Van alle enge liedjes is The Phantom of the Opera, uit de gelijknamige musical The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber, waarschijnlijk het bekendst. Het nummer bevat de heilige drie-eenheid van doodsangst: gemaskerde fantomen, orgels en opera.

Wat is Michael Jackson laatste nummer?

This Is It is een postuum uitgebracht nummer van zanger Michael Jackson, afkomstig van zijn vijftig concerten tellende gelijknamige tournee, die door zijn overlijden niet doorging. In het nummer wordt de zang van Jackson ondersteund door achtergrondzang van zijn broers. Jackson schreef dit nummer in 1983 met Paul Anka.