:

Heb je nog een QR code nodig voor de bioscoop?

Inhoudsopgave:

 1. Heb je nog een QR code nodig voor de bioscoop?
 2. Welke films draaien er in de bioscoop Pathé?
 3. Welke bioscopen vallen onder Pathé?
 4. Wat is ScreenX bij Pathé?
 5. Heb je geen QR-code meer nodig?
 6. Heb je QR-code nodig voor Pathé?
 7. Wat zijn de regels in de bioscoop?
 8. Waar kun je het beste zitten in de bioscoop?
 9. Waarom geen pauze Pathé?
 10. Hoe heette Pathé vroeger?
 11. Hoeveel kost ScreenX?
 12. Wat betekent XD In bioscoop?
 13. Wat mag wel zonder QR-code?
 14. Hoe lang is de boosterprik geldig?
 15. Welke bioscoop geen Coronapas?

Heb je nog een QR code nodig voor de bioscoop?

Vanaf zaterdag alleen nog met QR-code naar restaurant, theater, bioscoop, stadion en meer. Dit moet je weten over de coronapas. Wie vanaf zaterdag een middag of avondje uit wil, zal een geldig coronatoegangsbewijs moeten laten zien.

Welke films draaien er in de bioscoop Pathé?

Actueel filmaanbod in de bioscoop | Pathé

 • The Super Mario Bros. Movie (OV)
 • De Super Mario Bros. Movie (NL)
 • John Wick 4.
 • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.
 • Black Lotus.
 • Beautiful Disaster.
 • Air.
 • The Pope's Exorcist.

Welke bioscopen vallen onder Pathé?

 • Koninklijk Theater Tuschinski.
 • Pathé City.
 • Pathé Ypenburg.
 • Pathé Leeuwarden.
 • Pathé Schiedam.
 • Pathé Tilburg Stappegoor.

Wat is ScreenX bij Pathé?

ScreenX zorgt voor een volledige onderdompeling in film. ScreenX heeft niet één scherm, maar drie schermen. Behalve op het filmdoek aan de voorkant, wordt de film bij ScreenX ook op twee zijschermen geprojecteerd, waardoor een 270-graden panoramisch beeld ontstaat.

Heb je geen QR-code meer nodig?

Een coronabewijs is niet meer nodig om te reizen binnen Europa, maar buiten Europa soms nog wel. Een herstelbewijs is een bewijs dat u positief getest bent op aanwezigheid van het coronavirus. Vanaf is het niet meer mogelijk om u bij de GGD te laten testen om een herstelbewijs te krijgen.

Heb je QR-code nodig voor Pathé?

Pathé, de grootste bioscoopexploitant van Nederland, gaat per 25 september alleen maar bezoekers toelaten met een geldige QR-code uit de CoronaCheck-app. Dat heeft Pathé bekendgemaakt op zijn website.

Wat zijn de regels in de bioscoop?

Voor films met een Kijkwijzer van 16 jaar en 18 jaar dien je minimaal 16 jaar oud te zijn*. Bij films gekeurd voor 16 jaar en ouder & 18 jaar en ouder wordt er bij twijfel naar legitimatie gevraagd. Indien de bezoeker jonger is dan 16 jaar en/of geen legitimatie kan tonen, wordt de toegang geweigerd.

Waar kun je het beste zitten in de bioscoop?

Volgens een woordvoerder van bioscoopketen Pathé, die bijna in elke grote stad vertegenwoordigd is, ligt de ideale zitplaats op ongeveer tweederde van de zaal. Dat is dus redelijk in het midden. De reden? Hier is het geluid het meest optimaal en kunt u het makkelijkste opgaan in de film.

Waarom geen pauze Pathé?

Door de eliminatie van pauzes kunnen bioscopen meer tijdsloten inplannen. Daarnaast kopen mensen meer door de blinde angst een tekort te hebben.

Hoe heette Pathé vroeger?

In 1906 openden de gebroeders Pathé hun eerste echte bioscoop: Het Omnia Pathé.

Hoeveel kost ScreenX?

De screens prijs ligt rond de €150,- tot €190,- per m². Voor een screen van 2 meter breed betaalt u ongeveer €190,- tot €250,- per meter lengte en voor een breedte van 3 meter liggen de screens prijzen rond de €210,- tot €270,- per meter lengte. * Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Wat betekent XD In bioscoop?

De XD-experience is een speciaal ontwikkelde techniek om jou het beste geluid, beeld en comfort te bieden. Je moet het zien om het te geloven! Dus wil jij een avondje uit en écht een speciale bioscoopervaring? Ga dan naar onze XD-experience voorstellingen.

Wat mag wel zonder QR-code?

Sportscholen en zwembaden Al dat eten moet er natuurlijk ook weer worden afgetraind. Dat kan, want ook sportscholen en zwembaden zijn niet verplicht om te vragen om een QR-code. Datzelfde geldt voor hardloopwedstrijden. Als deelnemer ben je niet verplicht om een bewijs te laten zien.

Hoe lang is de boosterprik geldig?

Uw vaccinatiebewijs is 270 dagen geldig na de basisserie (uw eerste prik of prikken). Bent u jonger dan 18 jaar? Dan geldt er geen maximale geldigheid voor de basisserie van 270 dagen binnen de EU.

Welke bioscoop geen Coronapas?

Sinds gisteren is de Coronapas van kracht en net als in de horeca zijn er mogelijk bioscopen die het weigeren om te vragen naar de Coronapas. Via Het Parool wordt duidelijk dat studentenbioscoop Kriterion in Amsterdam heeft besloten om geen Coronapas te vragen aan bezoekers.