:

Wie is de dikste?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de dikste?
 2. Wat is de dikste man van de hele wereld?
 3. Wie is de dikste mevrouw?
 4. Hoe dik is de dikste vrouw?
 5. Hoeveel weegt dikste man ooit?
 6. Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?
 7. Wie is de dikste Nederlander?
 8. Hoe zwaar is de zwaarste?
 9. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?
 10. Wat is het dikste mens van Nederland?
 11. Hoe zwaar mag je zijn als je?
 12. Welk land minste overgewicht?
 13. Waar wonen de meeste dikke vrouwen?
 14. Welk land heeft dikste mensen?
 15. Hoe zwaar moet je zijn als je 1.70 bent?

Wie is de dikste?

De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek.

Wat is de dikste man van de hele wereld?

De Mexicaanse Juan Pedro Franco (35) woog op zijn dieptepunt 595 kilo en kwam daarmee in het Guinness Book of Records. De morbide obese man woog in 20 kilo. Zijn veel te hoge gewicht kwam mede doordat hij al acht jaar lang in bed lag. In cache

Wie is de dikste mevrouw?

De vraag wie de dikste vrouw ter wereld is, lijkt beantwoord. Iman Ahmad Abdulati, een Egyptische van 36 jaar, weegt 500 kilogram en heeft al 25 jaar haar woning in Alexandrië niet verlaten. Het enige dat Iman doet, is in bed liggen. Ze kan zich namelijk niet verplaatsen en omdraaien vanwege haar omvang.

Hoe dik is de dikste vrouw?

Dikste vrouw ter wereld: 317 kilo De dikte vrouw ter wereld heet Pauline Potter en weegt ruim 317 kilo.

Hoeveel weegt dikste man ooit?

Jon Brower Minnoch (Bainbridge Island, Verenigde Staten, 29 september 1941 – Seattle, Verenigde Staten, 10 september 1983) was een Amerikaanse man, die, toen hij zijn hoogste gewicht van 635 kilogram had bereikt, de zwaarste man was die ooit geleefd heeft.

Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?

De 36-jarige Eman Ahmed weegt volgens haar familie 500 kilo. Daarmee zou ze de zwaarste vrouw ter wereld zijn. Volgens het Guinness Book of Records is een Amerikaanse vrouw die 292 kilo weegt, het zwaarst.

Wie is de dikste Nederlander?

De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram. Hij stierf aan de gevolgen van longemfyseem. De man woog op zijn 16de al 120 kilo. In de jaren daarna stapelden de kilo's zich op, hoewel de man niet overdreven veel at.

Hoe zwaar is de zwaarste?

Lijst van zwaarste mensen

NaamLandHoogst behaalde massa (kilogram)
Carol YagerVerenigde Staten727 kg
Jon Brower MinnochVerenigde Staten635 kg
Khalid bin MohsenSaoedi-Arabië699 kg
Manuel UribeMexico597 kg

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

ASSEN - In Drenthe wonen relatief nog altijd de meeste dikke mensen van heel Nederland. Bijna 53 procent van de inwoners van Drenthe heeft overgewicht. En bijna 16 procent heeft zelfs ernstig overgewicht, oftewel obesitas.

Wat is het dikste mens van Nederland?

De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram. Hij stierf aan de gevolgen van longemfyseem. De man woog op zijn 16de al 120 kilo.

Hoe zwaar mag je zijn als je?

De BMI geeft een inschatting van hoe gezond je lichaamsgewicht is. Je kunt de BMI berekenen voor vrouwen, mannen en kinderen vanaf 2 jaar. ... Uitslag BMI volwassenen 19-69 jaar.

BMI grenzen 19-69 jaarBetekenis
lager dan 18,5Ondergewicht
Vanaf 18,5 tot 25Gezond gewicht
Vanaf 25 tot 30Overgewicht

Welk land minste overgewicht?

In Roemenië wonen de minste zware mensen, daar heeft slechts 9,4 procent van de mensen boven de 18 jaar obesitas. Nederland staat na Italië op de derde plaats van landen met de minste te zware mensen.

Waar wonen de meeste dikke vrouwen?

Op Nauru is 97 procent van de mannen en 95 procent van de vrouwen te zwaar, driekwart van de bevolking valt zelfs in de categorie 'obesitas'.

Welk land heeft dikste mensen?

DEN HAAG - Het is een wereldrecord waar de 14.000 inwoners van Nauru niet blij mee zijn. Het ministaatje in het midden van de Stille Zuidzee, heeft procentueel de meeste dikke mensen van de wereld. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Hoe zwaar moet je zijn als je 1.70 bent?

Om de bovengrens van een bij jouw lengte passend gewicht te berekenen ga je uit van een BMI van 25. BMI 25 x (1.70 m x 1.70 m) = 72,5. Zo zie je, dat bij een lengte van 1.70 m een gezond gewicht tussen de 53,5 – en 72,5 kg ligt.