:

Wie was vriendin van Peter R. de Vries?

Inhoudsopgave:

 1. Wie was vriendin van Peter R. de Vries?
 2. Wie is Leonie Kragt?
 3. Waar is de vriendin van Peter R. de Vries?
 4. Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?
 5. Was PR De Vries getrouwd?
 6. Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?
 7. Hoe oud is Tahmina vriendin Peter R. de Vries?
 8. Hoe lang had Peter R. de Vries een relatie?
 9. Wat voor werk doet Kelly de Vries?
 10. Hoe oud zijn Kelly en Royce de Vries?
 11. Waar is Peter R. de Vries begraven of gecremeerd?
 12. Wat voor werk doet de dochter van Peter R. de Vries?
 13. Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?
 14. Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?
 15. Wat is het beroep van Wouter De Vries?

Wie was vriendin van Peter R. de Vries?

Kees van der Spek, oud-collega en goede vriend van Peter R. de Vries, is niet te spreken over het gedrag Tahmina Akefi. Zij onderhield jarenlang een relatie met de vermoorde misdaadverslaggever en brengt daar binnenkort een boek over uit. Van der Spek vindt dat 'niet heel fris'. In cache

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Reinders-Kragt - Eindredacteur Audio KRO-NCRV (NPO Radio 2) - KRO-NCRV | LinkedIn.

Waar is de vriendin van Peter R. de Vries?

Tahmina werkt onder andere voor NOS, NRC en de BBC, en komt in talkshows vaak vertellen over de vluchtelingenproblematiek. Op dit moment presenteert ze ook het journaal bij RTV Rijnmond. Daarbij heeft ze ook meerdere boeken op haar naam staan, zoals Geen van ons keek om. In cache

Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?

Nederland leerde zondagavond de geheime vriendin van Peter R. de Vries (64) kennen, met wie hij al zes jaar discreet samenleefde. Voor het eerst besliste Tahmina Akefi – een succesvol auteur en presentatrice bij TV Rijnmond – om openlijk uit te komen als “de partner van”.

Was PR De Vries getrouwd?

Persoonlijk leven De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013.

Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?

Kees van der Spek (58) vindt het niet 'heel fris' dat Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, sinds zijn dood opeens op de voorgrond treedt. De misdaadjournalist denkt dat ze hun relatie groter maakt dan het was, zo vertelt hij in de podcast 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'.

Hoe oud is Tahmina vriendin Peter R. de Vries?

Er lijken steeds meer vraagtekens te worden geplaatst bij de relatie van wijlen Peter R. de Vries met journaliste Tahmina Akefi (39), die ooit als Afghaanse vluchtelinge naar Nederland kwam.

Hoe lang had Peter R. de Vries een relatie?

De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013. De auteur en journalist Tahmina Akefi meldt dat zij van 2015 tot zijn overlijden een relatie met De Vries had.

Wat voor werk doet Kelly de Vries?

Kelly de Vries is de nieuwe directeur van de Peter R. de Vries Foundation, voorheen Stichting De Gouden Tip. Na het overlijden van haar vader, Peter R. de Vries, nam Kelly het voorzitterschap op zich. Nu is ze dus directeur.

Hoe oud zijn Kelly en Royce de Vries?

Kelly richtte zich in haar verhaal rechtstreeks tot Delano G. (22) en Kamil E. (36). Royce (33) deed dit niet, omdat hij naar eigen zeggen tot de conclusie is gekomen dat dit 'volkomen zinloos' is.

Waar is Peter R. de Vries begraven of gecremeerd?

Gisteren woonden zo'n 700 familieleden, vrienden, bekenden en collega's het afscheid van de onlangs neergeschoten en vorige week donderdag overleden De Vries bij. Daarna werd hij in besloten kring gecremeerd. De plechtigheid eindigde gistermiddag met een ovatie die minutenlang duurde.

Wat voor werk doet de dochter van Peter R. de Vries?

Kelly de Vries is de nieuwe directeur van de Peter R. de Vries Foundation, voorheen Stichting De Gouden Tip. Na het overlijden van haar vader, Peter R. de Vries, nam Kelly het voorzitterschap op zich.

Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?

Na maanden van werk heeft Jacqueline de Vries woensdag haar schilderij onthuld met daarop het portret van Peter R. de Vries. De kunstenares wilde haar voormalige echtgenoot „liefdevol, trots en nieuwsgierig” op het doek zetten.

Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?

Jacqueline de Vries was 35 jaar lang de vrouw van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Als eerbetoon aan Peter maakte ze een prachtig portret van hem dat ze woensdag onthulde in RTL Boulevard. Jacqueline en Peter trouwden in de jaren 80. Samen kregen ze dochter Kelly en zoon Royce.

Wat is het beroep van Wouter De Vries?

Hij is dagelijks actief op verschillende fronten in het wereldje van marketing en management: als spreker, libero, auteur en/of docent. Hij is nog steeds een topspreker in het bedrijfsleven. Hij scoort nog altijd gemiddeld hoger dan een 8,5 op elk event waar hij spreekt.