:

Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?
 2. Wie gaan er dood in Mocro Maffia?
 3. Wie is de regisseur van Mocro Maffia?
 4. Wie is de echte Paus in Mocro Maffia?
 5. Wie is Jaouad F?
 6. Wie is Potlood in het echt?
 7. Wie is potlood in het echt?
 8. Wie verkracht Nadira?
 9. Wie is Rida Bennajem in Mocro Maffia?
 10. Wie zijn de hoofdrolspelers van Mocro Maffia?
 11. Wie leeft er nog van de Mocro Maffia?
 12. Wie is Boris P?
 13. Wie is Mustapha F?
 14. Wie is de echte Tatta?
 15. Wat gebeurt er met muis in Mocro Maffia?

Wie is Ridouan Taghi in Mocro Maffia?

Ridouan Taghi (Arabisch: رضوان التاغي, Radwan Al-Taghi) (Tétouan, 20 december 1977) is een Marokkaans-Nederlandse crimineel. Volgens het Nederlands Openbaar Ministerie gaf hij opdrachten voor verschillende moorden, waarvoor hij en medeverdachten terecht staan in het Marengo-proces.

Wie gaan er dood in Mocro Maffia?

Niet iedereen komt er zonder kleerscheuren vanaf. Zo zijn Gladder (Mamoun Elyounoussi), Muis (Oussama Ahammoud), journalist Rein (Daan Schuurmans), en Matthijs (Jim Deddes) inmiddels overleden.

Wie is de regisseur van Mocro Maffia?

Bobby Boermans is regisseur van videoclips, commercials, films en series als Mocro Maffia, Nieuwe Buren en Hoogvliegers.

Wie is de echte Paus in Mocro Maffia?

Vanaf dan kunnen we weer wekelijks genieten van de Nederlandse crimeserie. Achmed Akkabi is bedenker, maker en één van de hoofdrolspelers in Mocro Maffia. In zijn rol als De Paus in Mocro Maffia is hij verwikkeld geraakt in een drugsoorlog met Romano.

Wie is Jaouad F?

Jaouad F. werd in oktober 2021 in Tétouan gearresteerd voor betrokkenheid bij een vergismoord in Marrakech, waarbij de zoon van een hoge Marokkaanse rechter om het leven kwam. Het Landelijk Parket bevestigt aan EenVandaag dat 'het OM van Marokko heeft vernomen dat Jaouad F.

Wie is Potlood in het echt?

We spreken met één van de hoofdpersonen van de misdaadserie: Nasrdin Dchar, in de serie bekend onder de bijnaam Potlood. Nasrdin is al jaren te vinden op het doek en in het theater en won in het verleden onder meer de Gouden Kalf voor beste acteur.

Wie is potlood in het echt?

We spreken met één van de hoofdpersonen van de misdaadserie: Nasrdin Dchar, in de serie bekend onder de bijnaam Potlood. Nasrdin is al jaren te vinden op het doek en in het theater en won in het verleden onder meer de Gouden Kalf voor beste acteur.

Wie verkracht Nadira?

De groep van Paus onthoofdde zijn onschuldige broer Elias en verkrachtte zijn eveneens onschuldige zusje Nadira.

Wie is Rida Bennajem in Mocro Maffia?

Bennajem was, zo denken politie en justitie, betrokken bij een dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Die eruptie van geweld schokte het land en vormde uiteindelijk het startpunt van een bloedige onderwereldoorlog.

Wie zijn de hoofdrolspelers van Mocro Maffia?

Rolverdeling

 • Jaouad ¨Paus¨ Ancharad (Achmed Akkabi)
 • Ashraf Makhloufi (Saïd Boumazoughe)
 • Rinus ¨Tatta¨ Massing (Robert de Hoog)
 • ¨Tonnano¨ (Khalid Alterch)
 • Younes ¨Taxi¨ Al Saddiqi (Iliass Ojja)
 • Selim (Ismael El Tarhabi)
 • ¨Nieuwe Recruit¨ (Mounir Serghini)
 • ¨Cinqo¨ (Adam Mouhajir)

Wie leeft er nog van de Mocro Maffia?

Verdwijningen

Verdwenen persoonSindsPlaats
Abdelkader Bouker2016Antwerpen
Churisan Allen2018Amsterdam
Naima Jillal2019Amsterdam
Mohamed Anaya2019Rotterdam

Wie is Boris P?

Boris Johnson (1964) was van tot 6 september 2022 minister-president van het Verenigd Koninkrijk. Hij begon zijn loopbaan als politiek redacteur en columnist en was later eigenaar van een televisieproductiemaatschappij. In 2001 werd hij lid van het Lagerhuis.

Wie is Mustapha F?

'Moes' F. wordt gerekend tot de clan van de erven van de in 2014 in Zuid-Spanje geliquideerde Amsterdams-Marokkaanse crimineel Samir 'Scarface' Bouyakhrichan. Medio 2015 zou hij in conflict zijn geraakt met Ridouan Taghi.

Wie is de echte Tatta?

Robert de Hoog, de acteur die Tatta speelt, legt het uit. Mocro Maffia is één van onze favoriete series van dit moment. Het tweede seizoen hebben we inmiddels allemaal al gezien, en sinds gisteren staat dan eindelijk ook het derde seizoen online.

Wat gebeurt er met muis in Mocro Maffia?

Na twee mooie seizoenen wordt Muis op een koude en kille manier om het leven gebracht in Mocro Maffia. De serie betekende voor Oussama zijn grote doorbraak en de reden waarom hij nu op de straat op de foto's moet met de fans die hij door de serie heeft weten te winnen.