:

Waar finisht de Tour de France vandaag?

Inhoudsopgave:

 1. Waar finisht de Tour de France vandaag?
 2. Waar is de aankomst van de Tour de France?
 3. Wie heeft de Tour de France vandaag gewonnen?
 4. Waar eindigt de Tour de France?
 5. Hoe laat begint vandaag de Tour?
 6. Waar komt de Tour langs?
 7. Hoe lang is de tijdrit in de Tour de France?
 8. Wie heeft de laatste etappe van vandaag gewonnen?
 9. Wie heeft de tijdrit gewonnen in de Ronde van Frankrijk?
 10. Wat is de stand van de Tour de France?
 11. Is er vandaag Tour?
 12. Hoe laat begint Vuelta zaterdag?
 13. Hoe laat begint de Tour vandaag op tv?
 14. Hoe hard gaan wielrenners Tour de France?
 15. Hoe snel rijden Tour de France?

Waar finisht de Tour de France vandaag?

Vanwege de Olympische Spelen wijkt het peloton uit naar de Zuid-Franse stad. De ASO, organisator van de Tour de France, heeft vandaag bevestigd dat de Tour de France van 2024 finisht in Nice.

Waar is de aankomst van de Tour de France?

De Tour van 2022 begon op vrijdag 1 juli in Kopenhagen en finishte op zondag 24 juli in Parijs. In cache

Wie heeft de Tour de France vandaag gewonnen?

Egan Bernal wint de Ronde van Frankrijk.

Waar eindigt de Tour de France?

Waar eindigt de Tour de France in 2023? Net als alle voorgaande jaren eindigt de Tour de France in 2023 in de Franse hoofdstad Parijs, vermoedelijk met een traditionele massasprint. Geniet hier nog maar even van, want in 2024 zal de Tour finishen in Nice.

Hoe laat begint vandaag de Tour?

Live-uitzendingen op NPO 1 De doordeweekse uitzendingen van de NOS beginnen doorgaans rond 14.20 uur maar in sommige gevallen worden de etappes ook in zijn geheel uitgezonden en begint de uitzending vroeger.

Waar komt de Tour langs?

Organisator ASO heeft het parcours van de Tour de France 2022 gepresenteerd. Dat gebeurde naar goede gewoonte opnieuw vanuit het Palais des Congrès in hartje Parijs. De Tour begint op vrijdag 1 juli in de Deense hoofdstad Kopenhagen en eindigt op zondag 24 juli op de Champs Elysées in de Franse hoofdstad Parijs.

Hoe lang is de tijdrit in de Tour de France?

De Ronde van Frankrijk begint sinds 1967 gewoonlijk met een proloog of een korte individuele tijdrit van meestal 5 à 10 kilometer lang.

Wie heeft de laatste etappe van vandaag gewonnen?

Roglic pakt etappezege in vierde rit Tirreno-Adriatico na smak Van Aert. De kopman van Jumbo-Visma wint de sprint van een voorste groep. Filippo Ganna verliest de leiderstrui aan Lennard Kämna.

Wie heeft de tijdrit gewonnen in de Ronde van Frankrijk?

Een onwaarschijnlijke thriller in de laatste tijdrit van de Ronde van Frankrijk: met 19 seconden voorsprong op ploeggenoot en gele trui Jonas Vingegaard heeft groene trui Wout van Aert (Jumbo-Visma) de 40,7 kilometer van Lacapelle-Marival naar Rocamadour gewonnen.

Wat is de stand van de Tour de France?

Tour de France klassement

naamploeg
1Jonas VingegaardTJV
2Tadej PogacarUAD
3Geraint ThomasIGD
4David GauduGFC

Is er vandaag Tour?

De drieweekse wielerwedstrijd 'Tour de France' is van 1 juli tot en met .

Hoe laat begint Vuelta zaterdag?

De Vuelta live bij de NOS De twee etappes van de Ronde van Spanje in Nederland zijn live te zien op NOS.nl en NPO 1: zaterdag (14.00 uur) en zondag (12.25 uur).

Hoe laat begint de Tour vandaag op tv?

Live-uitzendingen op NPO 1 De doordeweekse uitzendingen van de NOS beginnen doorgaans rond 14.20 uur maar in sommige gevallen worden de etappes ook in zijn geheel uitgezonden en begint de uitzending vroeger.

Hoe hard gaan wielrenners Tour de France?

Op een moeilijke strook als die van Camphin-en-Pévèle, zullen deze jongens ongelofelijke snelheden van 35 tot 38 km/u halen. Alle Etappes van de Tour de France 2022 bekijk je trouwens hier. Gemiddelde wielrenner: 22-25 kilometer per uur. Tour-renner: 35-38 kilometer per uur.

Hoe snel rijden Tour de France?

Vorig jaar werd de laatste etappe verreden met een gemiddelde van 40.748 kilometer per uur, het jaar ervoor met 42.18 kilometer per uur. De volledige Tour de France van 2021, die gewonnen werd door Tadej Pogacar, werd afgelegd met een gemiddelde snelheid van 41.17 kilometer per uur.