:

Wat is het grootste filiaal van Cranenbroek?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is het grootste filiaal van Cranenbroek?
 2. Wat kopen bij Van Cranenbroek?
 3. Kun je online bestellen bij Cranenbroek?
 4. Waar zitten de filialen van Cranenbroek?
 5. Wie is Cathy Van Cranenbroek?
 6. Hoe groot is Van Cranenbroek Schijndel?
 7. Hoe laat sluit Van Cranenbroek?
 8. Hoe lang bestaat Van Cranenbroek?
 9. Hoe groot is Van Cranenbroek Landgraaf?
 10. Heeft Cranenbroek koopavond?
 11. Hoe lang bestaat Cranenbroek?

Wat is het grootste filiaal van Cranenbroek?

De vestiging in Dongen wordt het grootste filiaal van het familiebedrijf. Van Cranenbroek heeft ook vestigingen in Budel, Schijndel, het Limburgse Landgraaf en het Belgische Opglabbeek. De huidige winkel aan de Textielstraat komt niet leeg te staan.

Wat kopen bij Van Cranenbroek?

 • Doe-het-zelf.
 • Hogedrukreinigers.
 • Handgereedschap.
 • Elektrisch gereedschap.
 • Gereedschap op accu.
 • Gereedschapswagens en -kisten.
 • Auto.
 • Accu's en toebehoren.

Kun je online bestellen bij Cranenbroek?

Helaas is het niet mogelijk online (of telefonische) bestellingen te plaatsen. Van Cranenbroek heeft geen webshop. Mocht een bepaald artikel tijdelijk niet op voorraad zijn dan kunt u dit in de winkel reserveren tegen de (actie)prijs die op dat moment geldt, of kies voor een alternatief product.

Waar zitten de filialen van Cranenbroek?

De firma Van Cranenbroek heeft momenteel 5 winkelfilialen. In Nederland zijn dat de vestigingen in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. In België is dat Van Cranenbroek Opglabbeek (sinds 1 januari 2019 gemeente Oudsbergen).

Wie is Cathy Van Cranenbroek?

Cathy van Cranenbroek (23) ken je wellicht wel van haar achternaam. Maar los van de Budelse firma van haar vader bouwt Cathy aan haar eigen imperium. Online op Instagram. Daar heeft ze bijna 50.000 volgers en sleept ze samenwerkingen met verschillende merken binnen.

Hoe groot is Van Cranenbroek Schijndel?

De grote winkel in tuin- en agriformule wenst uit te breiden van de huidige 3.790 vierkante meter naar 10.000 vierkante meter.

Hoe laat sluit Van Cranenbroek?

Wij zijn dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur, donderdags tot 19:00 uur en zaterdags van 9:00 tot 16:00 uur.

Hoe lang bestaat Van Cranenbroek?

In 1986 kwamen de zonen van Driek en Mien bij het bedrijf; Mark en Henk van Cranenbroek. Al snel openden zij hun eerste grote winkelfiliaal in Reusel in 1986.

Hoe groot is Van Cranenbroek Landgraaf?

23.883 m2, verdeeld over twee bouwlagen. Een begane grond oppervlak van ca. 23.485 m2 en eerste verdiepingsvloer van ca. 398 m2.

Heeft Cranenbroek koopavond?

Afwijkende openingstijden (feestdagen e.d.) worden hieronder vermeld bij Speciale openingstijden. Wij zijn dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur, donderdags tot 19:00 uur en zaterdags van 9:00 tot 16:00 uur. Momenteel zijn er geen speciale openingstijden, deze worden hier vermeld zodra bekend!

Hoe lang bestaat Cranenbroek?

In 1986 kwamen de zonen van Driek en Mien bij het bedrijf; Mark en Henk van Cranenbroek. Al snel openden zij hun eerste grote winkelfiliaal in Reusel in 1986.