:

Wie is de dikste man van Nederland?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de dikste man van Nederland?
 2. Wat is het zwaarste op de wereld?
 3. Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?
 4. Wat is de dikste kind ter wereld?
 5. Wie is de dikste vrouw van Nederland?
 6. Wat is het dikste volk ter wereld?
 7. Hoe zwaar is het dikste kind ter wereld?
 8. Wat is de grootste buik ter wereld?
 9. Wie is de sterkste baby van de wereld?
 10. Wie is de dikste kind van de wereld?
 11. Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?
 12. Welk land minste overgewicht?
 13. Waar wonen de meeste dikke vrouwen?
 14. Wat is de zwaarste baby ooit?
 15. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

Wie is de dikste man van Nederland?

De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram. Hij stierf aan de gevolgen van longemfyseem. De man woog op zijn 16de al 120 kilo. In de jaren daarna stapelden de kilo's zich op, hoewel de man niet overdreven veel at.

Wat is het zwaarste op de wereld?

Lijst van zwaarste mensen

NaamLandHoogst behaalde massa (kilogram)
Jon Brower MinnochVerenigde Staten635 kg
Khalid bin MohsenSaoedi-Arabië699 kg
Manuel UribeMexico597 kg
Pedro FrancoMexico595 kg
In cacheVergelijkbaar

Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?

De 36-jarige Eman Ahmed weegt volgens haar familie 500 kilo. Daarmee zou ze de zwaarste vrouw ter wereld zijn. Volgens het Guinness Book of Records is een Amerikaanse vrouw die 292 kilo weegt, het zwaarst.

Wat is de dikste kind ter wereld?

De jongen uit Indonesië woog op 10-jarige leeftijd bijna 200 kilo en werd vanaf toen de 'dikste jongen van de wereld' genoemd. Er moest heel snel iets gebeuren, anders zou Arya het niet overleven. Bij de geboorte was er niets aan de hand met Arya. De jongen woog 3,8 kilogram en was kerngezond.

Wie is de dikste vrouw van Nederland?

De Tienhovense Manon Smits (49) was er helemaal klaar mee. Ze is haar kinderen eeuwig dankbaar dat ze haar opgaven voor hetv RTL 4-programma Obese.

Wat is het dikste volk ter wereld?

De lijst van dikste landen ter wereld wordt (weinig verrassend) aangevoerd door de Verenigde Staten. Ongeveer 33 procent van de volwassen bevolking is er obees, een cijfer dat neerkomt op 78 miljoen mensen. China telt 46 miljoen dikke mensen waardoor 4,4 procent van de gehele bevolking te dik is.

Hoe zwaar is het dikste kind ter wereld?

192 kilogram woog Arya Permana op z'n zwaarst. De jongen uit Java in Indonesië sloeg dagelijks een zestal pakjes noedels, gebraden kip en een sloot frisdrank achterover. Als 10-jarige was hij zo obees dat Arya zich in een zwembad moest wassen, omdat een douchecel te klein geworden was.

Wat is de grootste buik ter wereld?

Maar voor zijn grote droom moet alles wijken. De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek.

Wie is de sterkste baby van de wereld?

Giuliano (7) en Claudiu Stroe (5) zijn zonder twijfel de sterkste kinderen ter wereld. Al sinds hun twee jaar worden de Roemeense broers door hun vader getraind om altijd maar sterker te worden.

Wie is de dikste kind van de wereld?

De jongen uit Indonesië woog op 10-jarige leeftijd bijna 200 kilo en werd vanaf toen de 'dikste jongen van de wereld' genoemd. Er moest heel snel iets gebeuren, anders zou Arya het niet overleven. Bij de geboorte was er niets aan de hand met Arya. De jongen woog 3,8 kilogram en was kerngezond.

Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?

En dat is: Utrecht. Dit blijkt tenminste uit onderzoek van marketingbureau Synovate en Holland Casino. Vrouwen uit de provincie Utrecht zijn volgens hun landgenoten het meest modebewust, kleden zich perfect voor verschillende gelegenheden én gedragen zich het charmantst.

Welk land minste overgewicht?

In Roemenië wonen de minste zware mensen, daar heeft slechts 9,4 procent van de mensen boven de 18 jaar obesitas. Nederland staat na Italië op de derde plaats van landen met de minste te zware mensen.

Waar wonen de meeste dikke vrouwen?

Op Nauru is 97 procent van de mannen en 95 procent van de vrouwen te zwaar, driekwart van de bevolking valt zelfs in de categorie 'obesitas'.

Wat is de zwaarste baby ooit?

De zwaarste baby ooit woog 10,2 kg De Italiaanse moeder Carmelina Fedele leverde hiermee een van de grootste prestaties die in het Guinness book of world records te vinden zijn. Een baby met hetzelfde gewicht werd in 1982 geboren in Zuid-Afrika.

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

ASSEN - In Drenthe wonen relatief nog altijd de meeste dikke mensen van heel Nederland. Bijna 53 procent van de inwoners van Drenthe heeft overgewicht. En bijna 16 procent heeft zelfs ernstig overgewicht, oftewel obesitas.