:

Hoe laat begint Giro vandaag?

Inhoudsopgave:

 1. Hoe laat begint Giro vandaag?
 2. Wie heeft vandaag de rit in de Giro gewonnen?
 3. Waar is de finish van de Giro vandaag?
 4. Hoe laat begint de tijdrit in de Giro vandaag?
 5. Hoe laat start Vuelta zaterdag?
 6. Welke tv zender zendt de Vuelta uit?
 7. Wat is de uitslag van de Giro?
 8. Wie heeft de tijdrit gewonnen in de Tour?
 9. Waar is de Vuelta gestart vandaag?
 10. Waar is de Giro gestart?
 11. Hoe laat begint Vuelta zaterdag?
 12. Hoe laat start 2e etappe Vuelta?
 13. Welke zender zendt Vuelta uit?
 14. Hoe laat begint zaterdag de Vuelta?
 15. Waar Vuelta live kijken?

Hoe laat begint Giro vandaag?

De Giro-uitzendingen beginnen bij Eurosport doorgaans kort voor de start, dat is vaak om circa 12.30 uur. De finish wordt vaak verwacht rond 17.15 uur.

Wie heeft vandaag de rit in de Giro gewonnen?

Giro d'Italia klassement

naamresultaat
1Jai Hindley86:31:14
2Richard Carapaz+1:18
3Mikel Landa+3:24
4Vincenzo Nibali+9:02

Waar is de finish van de Giro vandaag?

De Grande Partenza van de 105e Giro d'Italia was op vrijdag 6 mei in Hongarije en de race finishte op zondag de 29e in Verona. De route was in totaal 3.445,6 kilometer lang en telde 50.580 hoogtemeters. In cache

Hoe laat begint de tijdrit in de Giro vandaag?

De eerste starter is Roger Kluge om 14.00 uur, terwijl de kersverse rozetruidrager Jai Hindley om 16.48 uur de laatste starter is. Mathieu van der Poel vertrekt om 15.31 uur.

Hoe laat start Vuelta zaterdag?

De Vuelta live bij de NOS De twee etappes van de Ronde van Spanje in Nederland zijn live te zien op NOS.nl en NPO 1: zaterdag (14.00 uur) en zondag (12.25 uur).

Welke tv zender zendt de Vuelta uit?

Ook is het mogelijk om de ritten van de Vuelta Ciclista a España op het internet te bekijken via een livestream. Eurosport zendt alle etappes van de Ronde van Spanje live op tv uit. De live-uitzendingen vinden doorgaans plaats op de zender Eurosport1.

Wat is de uitslag van de Giro?

foto: Cor VosJai Hindley won de 105e editie van de Gro d'Italia. Hij won bovendien een etappe, terwijl Richard Carapaz en Mikel Landa het eindpodium completeerden. Koen Bouwman (twee keer), Mathieu van der Poel, Thomas De Gendt en Dries De Bondt zorgden voor ritzeges voor de Lage Landen.

Wie heeft de tijdrit gewonnen in de Tour?

Wout van Aert wint de 20ste etappe van de Tour de France, een tijdrit van 40,7 km van Lacapelle-Marival naar Rocamadour.

Waar is de Vuelta gestart vandaag?

Vrijdag 19 augustus - De Ronde van Spanje gaat in Utrecht van start. Op de eerste dag leggen de renners een ploegentijdrit van 23,3 kilometer af met start en finish bij de Jaarbeurs.

Waar is de Giro gestart?

De eerste etappe van de Giro startte op van het Loretoplein in Milaan en eindigde in Bologna waar Dario Beni won. In die eerste editie werd 2448 kilometer overbrugd, die verdeeld waren over acht etappes.

Hoe laat begint Vuelta zaterdag?

De Vuelta live bij de NOS De twee etappes van de Ronde van Spanje in Nederland zijn live te zien op NOS.nl en NPO 1: zaterdag (14.00 uur) en zondag (12.25 uur).

Hoe laat start 2e etappe Vuelta?

Op zaterdag wordt de tweede etappe verreden, een rit van 175 kilometer van 's-Hertogenbosch naar Utrecht. De start is om 13.15 uur in het centrum van 's-Hertogenbosch.

Welke zender zendt Vuelta uit?

Eurosport zendt alle etappes van de Ronde van Spanje live op tv uit. De live-uitzendingen vinden doorgaans plaats op de zender Eurosport1. De Vlaamse publieke omroep VRT zendt de Vuelta al sinds 1999 live op tv uit. De merknaam van de sportuitzendingen van de VRT is Sporza.

Hoe laat begint zaterdag de Vuelta?

De Vuelta live bij de NOS De twee etappes van de Ronde van Spanje in Nederland zijn live te zien op NOS.nl en NPO 1: zaterdag (14.00 uur) en zondag (12.25 uur).

Waar Vuelta live kijken?

Allereerst is het goed om te weten Eurosport de uitzendrechten van de Vuelta a España 2022 in handen heeft. Hierdoor kun je op tv via de zender Eurosport 1 live naar de volledige uitzendingen van de etappes in deze wielerwedstrijd kijken.