:

Wie zijn de presentatoren van de Voice?

Inhoudsopgave:

 1. Wie zijn de presentatoren van de Voice?
 2. Wie zit er in de jury van de Voice?
 3. Wie heeft de Voice gewonnen Belgie?
 4. Wie won de Voice?
 5. Wie won de Voice in 2016?
 6. Wie waren coaches Voice of Holland?
 7. Wie zijn de coaches van de Voice 2023?
 8. Wie zaten er in de Voice?
 9. Wie is Louise van de Voice?
 10. Wie is Louise The Voice?
 11. Wie won The Voice 2013?
 12. Wie won de voice 2012?
 13. Wie won de voice 2014?
 14. Wie waren de eerste coaches van de Voice?
 15. Wie is Jan in The Voice?

Wie zijn de presentatoren van de Voice?

The voice of Holland
Speelduur120 minuten (incl. reclame), 140 minuten (liveshows)
BedenkerJohn de Mol Roel van Velzen
PresentatieMartijn Krabbé (2010-heden) Wendy van Dijk () Chantal Janzen (2019-heden) backstage: Winston Gerschtanowitz () Jamai Loman () Geraldine Kemper ()
In cacheVergelijkbaar

Wie zit er in de jury van de Voice?

Niels Destadsbader en Tourist LeMC geven als coaches de fakkel door aan Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Goed voor een stevige geut rock 'n roll, én de nodige rivaliteit.

Wie heeft de Voice gewonnen Belgie?

De 25-jarige Louise uit Team Natalia heeft de talentenjacht "The voice van Vlaanderen 2022" gewonnen. Het waren de kijkers van het VTM-programma die beslisten wie de laureaat van de wedstrijd zou worden.

Wie won de Voice?

Louise volgt Grace op als winnaar en mag met een prijs van 25.000 euro naar huis. De winnaar van 'The Voice 2022' is gekend: niemand minder dan Louise uit Affligem mag de overwinning naar huis. Dat betekent dat team Natalia voor de tweede keer de winst opstrijkt. Vorig jaar won haar poulain Grace al de zangwedstrijd.

Wie won de Voice in 2016?

Na een bijzonder spannende finale hebben de kijkers de knoop doorgehakt: Lola is de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2016. Het werd een spannende finale waarin de kandidaten zich niet lieten vangen door de zenuwen. “Ik kan het niet geloven”, zei een dolgelukkige Lola. Een platencontract en 25.000 euro.

Wie waren coaches Voice of Holland?

Anouk, Ali B en Waylon zijn als vanouds de coaches, maar ook tussen de gewone coaches zit iemand nieuws. Zangeres Glennis Grace neemt het stokje over van Jan Smit, die zijn rode stoel al na één seizoen opgaf. De presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

Wie zijn de coaches van de Voice 2023?

Wie wel al bekend is met de rode stoelen, dat zijn de terugkerende coaches Koen Wauters en Natalia Druyts. De zanger van Clouseau heeft al sinds het eerste seizoen elk jaar een rol als coach.

Wie zaten er in de Voice?

De kortst zittende van de in totaal vijftien coaches zijn Guus Meeuwis (1 seizoen), Jan Smit (1), Ilse de Lange (2) en Lil' Kleine (2). De harde kern bestaat nu uit Waylon, Anouk en Ali B, ervaren podiumdieren en kijkcijferkanonnen die zich bewust zijn van de camera's.

Wie is Louise van de Voice?

Louise Goedefroy is afkomstig uit Ternat en woont nu in Affligem. Ze deed in de vorige jaargang ook mee aan The voice van Vlaanderen, maar was toen de grote pechvogel van het seizoen. Tijdens de blind auditions draaiden er drie coaches om, maar in aanloop naar de battles viel Louise flauw.

Wie is Louise The Voice?

Louise Goedefroy is afkomstig uit Ternat en woont nu in Affligem. Ze deed in de vorige jaargang ook mee aan The voice van Vlaanderen, maar was toen de grote pechvogel van het seizoen. Tijdens de blind auditions draaiden er drie coaches om, maar in aanloop naar de battles viel Louise flauw.

Wie won The Voice 2013?

Julia van der Toorn werd de uiteindelijke winnaar. Er zijn 7 Blind Auditions, 4 Battles en 5 live shows en de finale. ... The voice of Holland (seizoen 4)

The voice of Holland
Seizoen 4
PresentatieMartijn Krabbé Wendy van Dijk Winston Gerschtanowitz (Backstage) Levi van Kempen (V Reporter)
ZenderRTL 4
Winnaar: Julia van der Toorn

Wie won de voice 2012?

Een nog piepjonge Kroes wint The Voice in 2012.

Wie won de voice 2014?

Tom De Man uit het team van Bent van Looy won de finale op 23 mei. ... Finale: 23 mei 2014.

PlaatsKandidaatCoach
1Tom De ManBent Van Looy
2Laura TesoroKoen Wauters
3Koen en Jo SmetsAxelle Red
4Dunja MeesRegi Penxten

Wie waren de eerste coaches van de Voice?

Jury en presentatie De coaches in het eerste seizoen waren Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Nick & Simon en Roel van Velzen. De presentatie was in handen van Martijn Krabbé, die tijdens de liveshows werd bijgestaan door Wendy van Dijk.

Wie is Jan in The Voice?

Met Jan Paternoster (33) van Black Box Revelation als coach heeft seizoen acht van 'The voice van Vlaanderen' een alternatief kantje. Maar voor de muzikant is zijn komst niet meer dan logisch. “Het zou jammer zijn als alle coaches alleen maar popmuziek maken.”