:

Wat deed de vader van Britney Spears?

Inhoudsopgave:

 1. Wat deed de vader van Britney Spears?
 2. Wat is er aan de hand met Britney Spears?
 3. Is Britney vrij?
 4. Wat is Britney Spears waard?
 5. Welke psychische stoornis heeft Britney Spears?
 6. Wat voor ziekte heeft Britney Spears?
 7. Wat is het vermogen van Britney Spears?
 8. Van wie is Britney Spears zwanger?
 9. Wat is het vermogen van Madonna?
 10. Wat is Adele waard?
 11. Wat is een bipolaire stoornis?
 12. Wat is de meest voorkomende psychiatrische stoornis?
 13. Wat is het vermogen van Lady Gaga?
 14. Wat is het vermogen van Helene Fischer?
 15. Hoeveel vermogen heeft Shakira?

Wat deed de vader van Britney Spears?

Dertien jaar onder toezicht Britney werd in 2008 onder curatele gesteld na een mentale inzinking. Haar vader was sindsdien de toezichthouder. De medecurator van Britney, Jodi Montgomery, vroeg vader Jamie eerder op te stappen als toezichthouder van zijn dochter. In cache

Wat is er aan de hand met Britney Spears?

De wereldberoemde zangeres werd als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Hij beschikte volledig over haar curatorschap, waardoor zij zelfs niks mocht en kon doen. Gaat het eigenlijk nu wel beter met haar? In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap.

Is Britney vrij?

Britney Spears is eindelijk 'vrij'. Britney Spears is eindelijk 'vrij'. Na een gevecht van ruim dertien jaar heeft de rechtbank in Los Angeles het curatorschap over de zangeres beëindigd. Haar vader, Jamie Spears, had de afgelopen jaren de volledige zeggenschap over zijn dochter.

Wat is Britney Spears waard?

Gelukkig maar, want hoewel ze met een totaal vermogen van 70 miljoen dollar (62,15 miljoen euro) niet mag klagen, zou dat bedrag veel hoger zijn als ze haar advocaten niet had hoeven betalen. De New Yorker ontdekte bijvoorbeeld dat Britney's vroegere advocaat Sam Ingham een jaarsalaris van 520.000 dollar vroeg.

Welke psychische stoornis heeft Britney Spears?

“Als een litteken in je hoofd” Britney Spears kondigde gisteren via haar Instagram aan dat ze een baby verwacht. In hetzelfde bericht vertelt ze dat ze bij haar vorige zwangerschappen leed aan perinatale depressie. De 40-jarige zangeres wil dat nu voorkomen door onder andere yoga te beoefenen.

Wat voor ziekte heeft Britney Spears?

Britney Spears heeft zenuwschade aan de rechterkant van haar lichaam opgelopen door ademnood. "Ik word drie keer per week wakker met compleet gevoelloze handen", schrijft de 40-jarige zangeres op Instagram. Spears heeft ook last van een tintelend gevoel in haar lichaam en pijn in haar gezicht.

Wat is het vermogen van Britney Spears?

Ze runt een eigen parfumlijn met 1 miljard dollar omzet, heeft 50 miljoen twittervolgers aan haar lippen hangen en een vermogen van 1 miljoen dollar. Britney Spears is al lang niet meer dat schattige zangeresje met vlechtjes. Indrukwekkend, want haar carrière ging niet bepaald over rozen.

Van wie is Britney Spears zwanger?

In april kondigde ze aan dat ze in verwachting was van haar vriend, de 28-jarige Sam Asghari. "Misschien hadden we moeten wachten met de bekendmaking tot later in de zwangerschap, maar we waren zo enthousiast over het goede nieuws", schrijft ze nu in het Instagrambericht. "Onze liefde voor elkaar is onze kracht.

Wat is het vermogen van Madonna?

Dus, wat is Madonna's totale vermogen? Ahem, dat is dus een flink $850 miljoen(!), volgens Celebrity Net Worth.

Wat is Adele waard?

- Standard.co.uk May 2020: Adele is the second richest musician in the UK with a net worth of £150 million, according to the Sunday Times Rich List.

Wat is een bipolaire stoornis?

Bij een bipolaire stoornis heeft u manische en depressieve periodes. In een manische periode bent u veel opgewekter, actiever en zelfverzekerder dan u gewend bent. Of u voelt zich opgejaagd, doet dingen zonder er goed over na te denken en wordt sneller boos dan normaal.

Wat is de meest voorkomende psychiatrische stoornis?

Angststoornissen staan bovenaan de top 10 van meest voorkomende psychische stoornissen.

Wat is het vermogen van Lady Gaga?

Lady Gaga zit nooit om een stunt verlegen. Maar La Gaga is ook een 'moneymaking machine'. Vorig jaar verdiende ze naar schatting 62 miljoen dollar, oftewel 45,8 miljoen euro, wat van haar de zevende meestverdienende muzikant ter wereld maakte, 'amper' 739.900 euro achter de zesde in rij, Jay-Z.

Wat is het vermogen van Helene Fischer?

Met 32 miljoen dollar staat de Duitse zangeres Helene Fischer op de achtste plek in de ranking. Afgelopen jaar heeft Helene vooral veel geld verdiend door haar stadiontournee in de zomer van 2018.

Hoeveel vermogen heeft Shakira?

Dat zou te doen moeten zijn voor de zangeres, want haar vermogen wordt geschat tussen de 220 miljoen en 300 miljoen dollar.