:

Hoelang van te voren moet je PLF formulier invullen?

Inhoudsopgave:

 1. Hoelang van te voren moet je PLF formulier invullen?
 2. Hoe lang van te voren PLF formulier invullen Italië?
 3. Hoe kom ik aan een Digital Passenger Locator Form?
 4. Heb je een PLF formulier nodig voor Italië?
 5. Is het PLF formulier nog verplicht?
 6. Hoeveel uur van te voren moet je de gezondheidsverklaring invullen vliegen?
 7. Welke documenten heb ik nodig voor reis naar Italië?
 8. Heb ik nog een PLF formulier nodig?
 9. Welke formulieren nodig om naar Italië te reizen?
 10. Is PLF formulier nodig?
 11. Welke documenten nodig voor vakantie Italië?
 12. Is het PLF formulier nog nodig voor Spanje?
 13. Is PLF nog nodig Turkije?
 14. Wat moet je uitprinten als je gaat vliegen?
 15. Is mondmasker nog verplicht op vliegtuig?

Hoelang van te voren moet je PLF formulier invullen?

Je vult het Passagier Lokalisatie Formulier (PLF) in binnen 6 maanden voor je aankomst in België, ook als je volledig gevaccineerd bent en ongeacht of je rechtsreeks of onrechtstreeks naar België reist. In cache

Hoe lang van te voren PLF formulier invullen Italië?

Update: sinds is het niet langer verplicht om het Passenger Locator Form in te vullen voor vertrek naar Italië. Meer informatie vindt u in de ANWB Reiswijzer. In cache

Hoe kom ik aan een Digital Passenger Locator Form?

Reizigers krijgen een bericht via e-mail en ontvangen het dPLF via een unieke QR-code en (in de e-mail staat de QR-code en een link om het dPLF als PDF-bestand te downloaden). In cache

Heb je een PLF formulier nodig voor Italië?

Om Italië binnen te komen (met welk vervoersmiddel ook) moet iedere reiziger een online formulier invullen: het Passenger Locator Form (dPLF). Iedere volwassene moet een eigen formulier invullen.

Is het PLF formulier nog verplicht?

Je hoeft dus geen Passenger Locator Form (PLF) in te vullen. Uitzondering: Bij terugkeer of aankomst uit een land met een hoog risico op een zorgwekkende variant (VOC) bestaan er specifieke maatregelen (met soms een inreisverbod).

Hoeveel uur van te voren moet je de gezondheidsverklaring invullen vliegen?

Corona en vliegen: gezondheidsverklaring reizigers (Nederlands) Passagiers die na 0.01 uur op een Nederlandse luchthaven landen, hebben geen gezondheidsverklaring meer nodig.

Welke documenten heb ik nodig voor reis naar Italië?

Reist u naar Italië?

 • U heeft een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig als u naar Italië reist waarmee u zich kunt identificeren.
 • Kinderen hebben ook een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig om naar Italië te reizen..
 • Voor Italië heeft u geen visum nodig als u maximaal 90 dagen in het land verblijft.

Heb ik nog een PLF formulier nodig?

Beste bezoeker, Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht voor reizigers die terugkeren naar/aankomen in België. Je hoeft dus geen Passenger Locator Form (PLF) in te vullen.

Welke formulieren nodig om naar Italië te reizen?

Naar Italië reizen Om Italië binnen te komen vanuit België is geen Covid Safe Ticket (in Italië 'green pass' genoemd) of Passenger Locator Form nodig.

Is PLF formulier nodig?

Beste bezoeker, Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht voor reizigers die terugkeren naar/aankomen in België. Je hoeft dus geen Passenger Locator Form (PLF) in te vullen.

Welke documenten nodig voor vakantie Italië?

U heeft een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig als u naar Italië reist waarmee u zich kunt identificeren. Kinderen hebben ook een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig om naar Italië te reizen.. Voor Italië heeft u geen visum nodig als u maximaal 90 dagen in het land verblijft.

Is het PLF formulier nog nodig voor Spanje?

Spanje binnenkomen Er bestaan geen restricties meer om te reizen van België naar Spanje. Het is niet verplicht een controleformulier in te vullen of om een certificaat of testresultaat voor te leggen.

Is PLF nog nodig Turkije?

Sinds 1 juni heeft de Turkse overheid de verplichting om een vaccinatiebewijs, een attest van genezing, een negatieve PCR-test of antigeentest voor te leggen opgeheven voor reizigers die Turkije binnenkomen via land, lucht of zee. Reizigers dienen geen “Form for Entry” in te vullen om naar Turkije te reizen.

Wat moet je uitprinten als je gaat vliegen?

Bij veel luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur voor vertrek inchecken op hun website of via hun app. Je boardingpass kun je printen of in veel gevallen bij de gate laten scannen vanaf je smartphone of tablet.

Is mondmasker nog verplicht op vliegtuig?

Verantwoord vliegen Het internationale advies is om op luchthavens en in het vliegtuig een mondkapje te dragen. Dit geldt zowel voor passagiers als bemanning. Luchtvaartmaatschappijen nemen maatregelen om het risico op besmetting tijdens de vlucht te beperken. Vliegtuigen worden bijvoorbeeld na elke vlucht ontsmet.