:

Wie is gewonnen bij de Voice 2022?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is gewonnen bij de Voice 2022?
 2. Wie zit in de Voice?
 3. Wie zit in Team Laura?
 4. Wie zit er in de finale van de Voice van Vlaanderen?
 5. Wie is Louise van de Voice?
 6. Hoeveel geld win je bij de Voice?
 7. Wie zijn de coaches van de Voice 2023?
 8. Wat komt er voor de Voice in de plaats?
 9. Wie zijn de finalisten van de Voice?
 10. Wie gaat door voor Team Laura?
 11. Waar is de voice opgenomen?
 12. Wie wint de voice 2023?
 13. Waar woont Johan van de Voice?
 14. Hoe lang duurt de Voice?
 15. Welke studio wordt de voice opgenomen?

Wie is gewonnen bij de Voice 2022?

De 25-jarige Louise uit Team Natalia heeft de talentenjacht "The voice van Vlaanderen 2022" gewonnen.

Wie zit in de Voice?

The Voice van Vlaanderen
JuryNatalia Druyts (S1-S2, S4-) Koen Wauters (S1-) Jasper Steverlinck (S1-S2) Alex Callier (S1-S2, S5-S6) Regi Penxten (S3) Axelle Red (S3) Bent Van Looy (S3-S4) Bart Peeters (S4-S6) Tourist LeMC (S7) Niels Destadsbader (S7) Laura Tesoro (S7-) Mathieu Terryn (S8-) Jan Paternoster (S8-)

Wie zit in Team Laura?

Naast Ashley (24) en Néhémie (23) neemt de coach ook Tessa (22) mee naar de eerste liveshow vrijdag. Dat leuke nieuws maakten Maarten en Dorothee maandagochtend bekend bij Qmusic. De luisteraars van Qmusic kregen het lot van team Laura maandagochtend even in handen.

Wie zit er in de finale van de Voice van Vlaanderen?

Het is gebeurd: sinds vrijdagavond zijn alle finalisten van 'The voice van Vlaanderen' bekend. Met Evert en Yente heeft coach Mathieu Terryn twee kandidaten in de finale, Jan Paternoster (Wesley), Natalia (Louise) en Koen Wauters (Johan) kregen elk één kandidaat in de finale, Laura Tesoro geen enkele.

Wie is Louise van de Voice?

Louise Goedefroy is afkomstig uit Ternat en woont nu in Affligem. Ze deed in de vorige jaargang ook mee aan The voice van Vlaanderen, maar was toen de grote pechvogel van het seizoen. Tijdens de blind auditions draaiden er drie coaches om, maar in aanloop naar de battles viel Louise flauw.

Hoeveel geld win je bij de Voice?

TVNa een spannende finale mag de 18-jarige Grace uit Sint-Niklaas zich de nieuwe 'Voice van Vlaanderen' noemen. Zij haalde het in de eindstrijd van Robin (19) en Simon (27) en krijgt als beloning een platencontract bij Universal en 25.000 euro.

Wie zijn de coaches van de Voice 2023?

Wie wel al bekend is met de rode stoelen, dat zijn de terugkerende coaches Koen Wauters en Natalia Druyts. De zanger van Clouseau heeft al sinds het eerste seizoen elk jaar een rol als coach.

Wat komt er voor de Voice in de plaats?

I Can See Your Voice in plaats van The Voice Een RTL-woordvoerder heeft aan het AD bekendgemaakt hoe het schema nu in elkaar zit. I Can See Your Voice is de komende vrijdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Wie zijn de finalisten van de Voice?

Want met Yente en Evert heeft Mathieu twee stemmen uit zijn team in de grote finale, terwijl Team Jan met de jonge gospelzanger Wesley misschien wel hét goudhaantje van deze editie afvaardigt. In deze slotshow brengen de vijf finalisten één nieuw solonummer en een groepsnummer.

Wie gaat door voor Team Laura?

TEAM LAURA Zoals je al kon lezen, verzamelde Laura Tesoro Nehemie, Ashley en Tessa voor haar team. Voor Ashley eindigde de wedstrijd in de eerste liveshow. Tessa moest het programma na de tweede liveshow verlaten. Nu is het dus aan Néhémie om voor Team Laura winnaar The Voice van Vlaanderen 2022 te worden.

Waar is de voice opgenomen?

De opnames vonden al begin oktober in Sint-Niklaas plaats. Na de gewone 'The Voice' en 'The Voice Kids' maakten we in december kennis met 'The Voice Senior'. King George Café uit Sint-Niklaas werd door productiehuis Endemol gekozen als locatie voor alle gesprekken naast het podium.

Wie wint de voice 2023?

Louise volgt Grace op als winnaar en mag met een prijs van 25.000 euro naar huis.

Waar woont Johan van de Voice?

Het team van Koen Wouters bestaat uit de 38-jarige Johan uit Leopoldsburg, de 21-jarige Rosann uit Sluis en de 21-jarige Louise uit Kluisbergen. Het team van Jan Paternoster bestaat uit de 16-jarige Marilou uit Schorisse, de 19-jarige Wesley uit Stavele en de 18-jarige Ilaria uit Gent.

Hoe lang duurt de Voice?

The voice of Holland (afgekort TVOH, The Voice) is een Nederlandse zangtalentenjacht, waarvan de eerste aflevering op 17 september 2010 werd uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. Het programma werd bedacht door John de Mol en Roel van Velzen voor productiebedrijf Talpa.

Welke studio wordt de voice opgenomen?

Fields Studio is een professionele muziekstudio in Breda. Hier kun je terecht voor alle wensen omtrent geluid. Denk aan het opnemen van voice overs, het opnemen van singles én/of albums met je band én alles omtrent mixen en masteren.