:

Wie is de dikste kind van de wereld?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de dikste kind van de wereld?
 2. Hoe zwaar is de dikste man van Nederland?
 3. Wat is de grootste buik ter wereld?
 4. Wat is de dikste?
 5. Hoe zwaar is het zwaarste kind ter wereld?
 6. Wie is de sterkste kind ter wereld?
 7. Wie is de dikste vrouw van Nederland?
 8. Welk land heeft dikste mensen?
 9. Wat is de jongste moeder ter wereld?
 10. Wat is de grootste bevalling ooit?
 11. Hoeveel weegt dikste man ooit?
 12. Wat is de dikste vrouw ooit?
 13. Wat is de zwaarste baby ooit geboren?
 14. Wat is de zwaarste baby ooit?
 15. Wie is het knapste kind ter wereld?

Wie is de dikste kind van de wereld?

Een normaal leven leiden was ondenkbaar voor Arya Permana. De jongen uit Indonesië woog op 10-jarige leeftijd bijna 200 kilo en werd vanaf toen de 'dikste jongen van de wereld' genoemd. Er moest heel snel iets gebeuren, anders zou Arya het niet overleven. Bij de geboorte was er niets aan de hand met Arya. In cache

Hoe zwaar is de dikste man van Nederland?

In Rotterdam is de dikste Nederlander maandagavond overleden. De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram. Hij stierf aan de gevolgen van longemfyseem. De man woog op zijn 16de al 120 kilo.

Wat is de grootste buik ter wereld?

Maar voor zijn grote droom moet alles wijken. De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek.

Wat is de dikste?

BizarDe Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is volgens Guinness World Records officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Bij de meting in oktober 2016 woog hij welgeteld 595 kilogram. Nochtans is hij sindsdien al 250 kilo afgevallen. Ondertussen timmert hij verder aan zijn grote droom.

Hoe zwaar is het zwaarste kind ter wereld?

Grootste Baby ter Wereld: 10.8 kilogram! Het Guinness World Book of Records is een betrouwbare bron en vermeldt een Italiaanse baby uit 1955 die 10,2 kilo woog. De zwaarste baby wereldwijd ooit geboren was zelfs 10.8 kilo, met een lengte van 86 centimeter!

Wie is de sterkste kind ter wereld?

Giuliano (7) en Claudiu Stroe (5) zijn zonder twijfel de sterkste kinderen ter wereld. Al sinds hun twee jaar worden de Roemeense broers door hun vader getraind om altijd maar sterker te worden.

Wie is de dikste vrouw van Nederland?

De Tienhovense Manon Smits (49) was er helemaal klaar mee. Ze is haar kinderen eeuwig dankbaar dat ze haar opgaven voor hetv RTL 4-programma Obese.

Welk land heeft dikste mensen?

DEN HAAG - Het is een wereldrecord waar de 14.000 inwoners van Nauru niet blij mee zijn. Het ministaatje in het midden van de Stille Zuidzee, heeft procentueel de meeste dikke mensen van de wereld. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Wat is de jongste moeder ter wereld?

Lina Medina (Ticrapo, Peru, mogelijk 27 september 1933) is vermoedelijk 's werelds jongste moeder met een eerste bevalling op een leeftijd van 5 jaar, 7 maanden en 21 dagen.

Wat is de grootste bevalling ooit?

In Pretoria, Zuid-Afrika, is een vrouw bevallen van een tienling. Dat zijn er twee meer dan vooraf te zien waren op de echo. Ze verovert daarmee waarschijnlijk een plekje in het Guinness Book of Records.

Hoeveel weegt dikste man ooit?

Jon Brower Minnoch (Bainbridge Island, Verenigde Staten, 29 september 1941 – Seattle, Verenigde Staten, 10 september 1983) was een Amerikaanse man, die, toen hij zijn hoogste gewicht van 635 kilogram had bereikt, de zwaarste man was die ooit geleefd heeft.

Wat is de dikste vrouw ooit?

Iman Ahmad Abdulati, een Egyptische van 36 jaar, weegt 500 kilogram en heeft al 25 jaar haar woning in Alexandrië niet verlaten. Het enige dat Iman doet, is in bed liggen. Ze kan zich namelijk niet verplaatsen en omdraaien vanwege haar omvang.

Wat is de zwaarste baby ooit geboren?

De zwaarste baby die ooit geboren werd is in 1955 op de wereld gezet. De Italiaanse Carmelina Fedele beviel van een zoon met het geboortegewicht van ruim 10,2 kilogram.

Wat is de zwaarste baby ooit?

De zwaarste baby die ooit via een natuurlijke manier ter wereld kwam, woog 10,2 kilo. Dat gebeurde in 1955 in Italië. Die baby staat in het Guinness Book of World Records.

Wie is het knapste kind ter wereld?

Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot 'mooiste kind ter wereld', waarna diverse media het verhaal oppikten.