:

Wie is de moeder van de tweeling van Cristiano Ronaldo?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de moeder van de tweeling van Cristiano Ronaldo?
 2. Wie is de moeder van het kind van Cristiano Ronaldo?
 3. Hoelang zijn Ronaldo en Georgina al samen?
 4. Wie is de vriendin van Ronaldo jr?
 5. Wat is er gebeurt met Ronaldo zijn zoon?
 6. Wat is het salaris van Ronaldo?
 7. Wie is er beter Messi of Ronaldo?
 8. Wat is er gebeurd met het zoontje van Ronaldo?
 9. Hoe oud was Ronaldo toen hij zijn debuut maakte?
 10. Hoeveel tweelingen heeft Ronaldo?
 11. Welke ziekte heeft Ronaldo?
 12. Heeft Ronaldo ADHD?
 13. Wie heeft het meeste geld Messi of Ronaldo?
 14. Wie is de rijkste voetballer van de wereld?
 15. Wie is de echte goat?

Wie is de moeder van de tweeling van Cristiano Ronaldo?

Het gezin van stervoetballer Cristiano Ronaldo is weer herenigd nadat de Portugees en zijn vriendin Georgina Rodriguez onlangs hun pasgeboren zoontje verloren. Rodriguez en hun pasgeboren dochtertje, het tweelingzusje van het overleden jongetje, zijn weer thuis, laat Ronaldo weten op Instagram.

Wie is de moeder van het kind van Cristiano Ronaldo?

Zijn zoon Cristiano Ronaldo Jr. Ronaldo vond het in 2009 tijd om vader te worden. Hij schakelde een draagmoeder in, die in juni 2010 beviel van een jongetje, Ronaldo Junior. Wie de moeder is van het achtjarige ventje, is nooit bekend geworden.

Hoelang zijn Ronaldo en Georgina al samen?

In de documentaire kunnen we zien hoe de Spaanse Georgina begon als een au-pair in Bristol en uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt met Cristiano Ronaldo. De twee zijn inmiddels vier jaar samen en hebben ook een driejarig dochtertje genaamd Alana Martina.

Wie is de vriendin van Ronaldo jr?

Zijn vriendin Georgina Rodriguez daarentegen wel. 'Samen je dromen najagen. Mama houdt van je', schreef ze op Instagram.

Wat is er gebeurt met Ronaldo zijn zoon?

'Het is met het diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat onze zoontje is overleden. Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van onze dochter geeft ons de kracht om dit moment te beleven met hoop en blijheid. We willen de artsen en verplegers bedanken voor hun zorg en steun.

Wat is het salaris van Ronaldo?

62 miljoen GBP (2023)Cristiano Ronaldo / Salaris

Wie is er beter Messi of Ronaldo?

Ronaldo is de topscorer aller tijden in de Champions League, vooral door zijn tijd bij Manchester United en Real Madrid. Messi loopt echter niet ver achter en heeft zelfs een fractie beter gemiddelde per wedstrijd, dus de kans is groot dat hij de man van Al-Nassr kan inhalen als hij blijft schitteren in de competitie.

Wat is er gebeurd met het zoontje van Ronaldo?

Ronaldo voegde eraan toe dat hij de as van Angél dicht bij die van zijn vader bewaart, die in 2005 stierf aan leverfalen.

Hoe oud was Ronaldo toen hij zijn debuut maakte?

In 2003 maakte Ronaldo op 18-jarige leeftijd zijn debuut voor Portugal. Met in totaal 196 interlands is Cristiano nu verreweg de recordhouder met de meeste interlands. Daarnaast is hij met 118 doelpunten Portugees topscorer allertijden.

Hoeveel tweelingen heeft Ronaldo?

' Cristiano en Georgina hadden voor de geboorte van de tweeling al een dochter, Alana (3), samen. De voetballer heeft nog drie kinderen, Cristiano Jr. (11), en tweeling Eva en Mateo (4).

Welke ziekte heeft Ronaldo?

Op 14 februari 2011 kondigde Ronaldo aan te stoppen met voetballen omdat zijn lichaam het niet meer aankon. Naast zijn blessureleed had hij ook last van hypothyreoïdie, waardoor hij sukkelde met zijn gewicht.

Heeft Ronaldo ADHD?

Op Ronaldo rust ogenschijnlijk geen sleet, al is dat ook te danken aan trainer Zinedine Zidane, zen in zijn gedrag, in zijn uitstraling. De voormalige speler van Juventus en Real Madrid overtuigde Ronaldo van het feit dat hij niet altijd hoeft mee te doen op zijn 33ste. Hij heeft geen adhd nodig als spits.

Wie heeft het meeste geld Messi of Ronaldo?

Volgens Forbes was Messi vorig jaar de best betaalde atleet met een brutowinst van 121 miljoen euro. Terwijl zijn aartsrivaal Ronaldo derde staat achter Messi en NBA-superster LeBron James - 113 miljoen euro - en 107 miljoen euro.

Wie is de rijkste voetballer van de wereld?

De rijkste voetballer ter wereld is een 24-jarige spits. Ondanks dat hij vijf seizoenen als professional heeft voltooid, moet hij zijn eerste clubdoelpunt nog scoren. Faiq Bolkiah is een lid van de koninklijke familie van Brunei, een klein eiland in Zuidoost-Azië met enorme olie- en aardgasreserves.

Wie is de echte goat?

Na zijn eerste wereldtitel wordt Lionel Messi nu alom genoemd als de The Greatest of All Time, de GOAT, in het voetbal.