:

Hoe is Rayan in de put gevallen?

Inhoudsopgave:

  1. Hoe is Rayan in de put gevallen?
  2. Hoe lang zit Rayan in de put?
  3. Waar zat Rayan vast in de put?
  4. Hoeveel cm nog tot Rayan?
  5. Hoe diep was de put van Rayan?
  6. Hoe diep zit Rayan?
  7. Hoe oud is Rayan?
  8. Kan Rayan nog leven?
  9. Hoeveel cm nog voor Rayan?

Hoe is Rayan in de put gevallen?

Rayan viel dinsdag per ongeluk in het gat toen zijn vader de waterput aan het repareren was. De zaak doet Eskes denken aan het drama met Thaise voetballers die in 2018 zeventien dagen en nachten vastzaten in ondergelopen grot.

Hoe lang zit Rayan in de put?

Het 5-jarige jongetje zat ruim vier dagen vast op de bodem van de put. Vrijdagochtend zou hij nog een teken van leven hebben gegeven. Medewerkers van de reddingsoperatie hadden een kleine beweging gezien op camerabeelden die in de put zijn gemaakt.

Waar zat Rayan vast in de put?

De 5-jarige Rayan zat sinds dinsdag vast op zo'n 32 meter diepte. Hij viel toen in een put in de noordelijke provincie Chefchaouen.

Hoeveel cm nog tot Rayan?

"80 centimeter scheidt ons nog van Rayan, we gaan uiterst zorgvuldig te werk om elke fout te vermijden", zo vertelde één van de reddingswerkers op de openbare zender 2M.

Hoe diep was de put van Rayan?

De 5-jarige Rayan zat sinds dinsdag vast op zo'n 32 meter diepte. Hij viel toen in de put in de noordelijke provincie Chefchaouen. Reddingswerkers werkten dag en nacht door om de kleuter te ontzetten. Ze hebben een enorm gat gegraven naast de put en maakten vervolgens een tunnel naar de plek waar hij vastzat.

Hoe diep zit Rayan?

Marokko kijkt met grote spanning mee met het lot van Rayan (5), die na een val vastzit in een 32 meter diepe waterput. Rayan leeft nog, maar na meer dan 60 uur hebben reddingswerkers het kind nog niet weten te bevrijden.

Hoe oud is Rayan?

Het 5-jarige jongetje dat sinds dinsdag in Marokko vastzat in een 35 meter diepe put, is eruit gehaald. Kort daarna berichtten Marokkaanse media dat het jongetje is overleden. Er is dag en nacht doorgewerkt om bij het jongetje te komen.

Kan Rayan nog leven?

Reddingswerkers zijn er vanavond in geslaagd het 5-jarige jongetje Rayan na meer dan vier dagen uit een diepe put te bevrijden. Helaas is hij overleden. De koning van Marokko heeft zijn condoleances aan Rayans familie overgebracht.

Hoeveel cm nog voor Rayan?

"80 centimeter scheidt ons nog van Rayan, we gaan uiterst zorgvuldig te werk om elke fout te vermijden", zo vertelde één van de reddingswerkers op de openbare zender 2M.