:

Wie is de vrouw van Maarten van Rossem Margriet?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de vrouw van Maarten van Rossem Margriet?
 2. Wat voor ziekte heeft Vincent van Rossem?
 3. Wat voor werk doet de vrouw van Maarten van Rossem?
 4. Wie was Maarten van Rossem?
 5. Wat is het salaris van Maarten van Rossem?
 6. Waar aan is Sis Van Rossum overleden?
 7. Waar woont Vincent van Rossem?
 8. Welke ziekte heeft Maarten van Rossem?
 9. Welke auto rijdt Maarten van Rossem?
 10. Waarom zat Sis Van Rossum in een rolstoel?
 11. Wat is er met Sis Van Rossum?
 12. Welke auto heeft Gerard Joling?
 13. Waar woont Sis Van Rossum?
 14. Waar is Sis Van Rossum overleden?
 15. Wat voor een auto heeft Jan Smit?

Wie is de vrouw van Maarten van Rossem Margriet?

Winnie van Rossem (78) was jarenlang hoofdredacteur van Margriet en is getrouwd met Maarten. Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar wisselen graag van gedachten over het verlies van de vrouwen door wie ze op de wereld werden gezet.

Wat voor ziekte heeft Vincent van Rossem?

Ze kampt met een longemfyseem, zo vertelde broer Maarten woensdag in RTL Boulevard.

Wat voor werk doet de vrouw van Maarten van Rossem?

Deze keer staan we op de stoep bij Maarten van Rossum. Bewoners: Amerika-kenner en De Slimste Mens-orakel Maarten van Rossem en zijn vrouw Winnie, voormalig Margriet-hoofdredacteur.

Wie was Maarten van Rossem?

Maarten van Rossem was bijzonder hoogleraar Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en ging in 2008 met pensioen. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Het grote publiek kent hem vooral als televisiepersoonlijkheid.

Wat is het salaris van Maarten van Rossem?

'Het verdient 30.000 euro per jaar. Dat is zeker goed betaald als je weet dat ik daarvoor alleen maar op een stoel hoef te zitten en weinig tot geen fysieke inspanningen moet leveren.

Waar aan is Sis Van Rossum overleden?

UtrechtSis van Rossem / Plaats van overlijdenUtrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 368.024 inwoners op 31 januari 2023 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Wikipedia

Waar woont Vincent van Rossem?

Jarenlang werkte hij bij de Dienst Monumenten en Archeologie van de gemeente Amsterdam, nu woont hij in een Noord-Hollandse monumentale boerderij op Texel: Vincent van Rossem. Tot aan zijn emeritaat was hij ook UvA-hoogleraar monumenten en stedenbouwkundige vraagstukken (in het bijzonder van Amsterdam).

Welke ziekte heeft Maarten van Rossem?

Hij lijdt aan longvlieskanker. Om afscheid te nemen van de televisie komt hij bijna 23 jaar na de start van zijn programma Wintertijd nog één keer terug.

Welke auto rijdt Maarten van Rossem?

Maarten van Rossem Snel en zuinig: Lexus GS 450h.

Waarom zat Sis Van Rossum in een rolstoel?

DOOR SIS VAN ROSSEM. Als kind kreeg ik de Engelse ziekte (Rachitis) met als gevolg dat ik x-benen had. Ik ben drie dagen voor de Bevrijding geboren en heb dus de hele Hongerwinter in de buik van mijn moeder gezeten. Zij ging op een Duitse vrachtwagen naar een noodziekenhuis om te bevallen.

Wat is er met Sis Van Rossum?

Van Rossem overleed op in een Utrechts ziekenhuis, waar ze twee dagen eerder, op haar 77e verjaardag, werd opgenomen na een val in haar woning.

Welke auto heeft Gerard Joling?

Gerard Joling rijdt in wat voor auto? In zijn Audi R8 Spyder, ontspant Gordon zich. Het weer is eindelijk beter geworden, en een cabriolet is geen uitzondering.

Waar woont Sis Van Rossum?

WIJK BIJ DUURSTEDE Sis van Rossem uit Wijk bij Duurstede is op woensdag 4 mei overleden in een ziekenhuis in Utrecht. Dat maakte de familie bekend met een in memoriam op de website van het magazine 'Maarten'. De bekende kunsthistoricus en tv-persoonlijkheid was in het ziekenhuis opgenomen na een val in haar woning.

Waar is Sis Van Rossum overleden?

UtrechtSis van Rossem / Plaats van overlijdenUtrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 368.024 inwoners op 31 januari 2023 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Wikipedia

Wat voor een auto heeft Jan Smit?

Jan Smit en zijn Mercedes Benz V-klasse Geen luxe sportauto, maar eigenlijk een simpel personenbusje is de keuze van Jan Smit. Dit laat zien dat de grootste ster uit Volendam eigenlijk heel gewoon is gebleven. De Mercedes Benz V-klasse is ideaal om z'n gezin rond te rijden.