:

Wie is de eigenaar van Yab Yum?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de eigenaar van Yab Yum?
 2. Wat is er met Yab Yum gebeurd?
 3. Wie is Hennie Vittali?
 4. Wie is Chris Kraijpoel?
 5. Wie wil zakenman Chris?
 6. Wat is een echte zakenman?
 7. Hoe weet je of je ondernemer bent?
 8. Kan iedereen ondernemen?
 9. Hoeveel geld mag je verdienen zonder KvK?
 10. Hoeveel uur moet je als ZZP er werken?
 11. Welke nadelen heeft ondernemen?
 12. Kan je een bedrijf beginnen zonder geld?
 13. Hoeveel zwart geld mag je verdienen?
 14. Hoeveel contant geld mag je in huis hebben?
 15. Hoeveel mag je als ZZP belastingvrij verdienen?

Wie is de eigenaar van Yab Yum?

Yab Yum-eigenaar Theo Heuft werd eind 1998, begin 1999 zwaar bedreigd door Klepper, Mieremet en de Hells Angels.

Wat is er met Yab Yum gebeurd?

Helaas gebeurt met de Yab Yum wat er in heel Amsterdam en andere grote steden gebeurt: het gebouw is opgekocht door een rijke Amerikaan. Beleggers gaan er nu kantoren in bouwen en luxe appartementen van maken.

Wie is Hennie Vittali?

Hennie Vittali (73) is vrijgesproken van het witwassen van het Amsterdamse luxebordeel Yab Yum aan het Singel. De rechtbank ziet geen 'causaal verband' tussen de zeer ernstige bedreigingen van oud-eigenaar Theo Heuft door zware criminelen en het feit dat die het bordeel voor weinig aan Vittali overdeed.

Wie is Chris Kraijpoel?

Chris Kraijpoel is in Amsterdam vooral bekend als de man die ooit de roemruchte seksclub Yab Yum kocht. Toen hij op 5 maart vorig jaar zijn woning in Soest verliet, zag hij twee mannen met capuchons op en mondmaskers voor in de omgeving van zijn woning rondlopen.

Wie wil zakenman Chris?

Dat is van Jeevan C., een 36-jarige Hagenaar met de bijnaam 'Bigga'. Hij wordt geobserveerd.

Wat is een echte zakenman?

m. (-lieden, -lui), koopman in de ruimste zin; iemand die of voorzover hij alleen zakelijke overwegingen laat gelden, of geschikt is om zaken te doen: hij is een echte —.

Hoe weet je of je ondernemer bent?

Als u met uw activiteiten deelneemt aan het economisch verkeer en winst kunt verwachten, is er sprake van een bron van inkomen. Dan bent u mogelijk ondernemer voor de inkomstenbelasting. Als uw activiteiten zich afspelen binnen de hobby- of familiesfeer, bent u geen ondernemer voor de inkomstenbelasting.

Kan iedereen ondernemen?

In principe kan iedereen ondernemer worden. Wanneer jij je inschrijft bij de Kamer van Koophandel mag je aan de slag. Of je in de praktijk ook geschikt bent om ondernemer te worden? Door het te proberen, weet je of ondernemen wel of niet bij je past.

Hoeveel geld mag je verdienen zonder KvK?

Je kunt zonder KvK-inschrijving namelijk niet onbeperkt freelancen. De grens tot waar je belastingvrij mag verdienen, ligt nu op € 8.450. Dit is in ieder geval in 2021.

Hoeveel uur moet je als ZZP er werken?

U voldoet meestal aan het urencriterium als u aan de volgende 2 voorwaarden voldoet: U besteedt in het kalenderjaar minimaal 1.225 uren aan uw onderneming(en). Onderbrak u uw werk als ondernemer door uw zwangerschap? Dan tellen de niet-gewerkte uren over totaal 16 weken toch mee als gewerkte uren.

Welke nadelen heeft ondernemen?

Nadelen van het ondernemerschap

 • Alleen is maar alleen;
 • Administratie kost veel tijd;
 • Achter betaling van facturen aangaan lijdt tot een gat in inkomsten/frustratie, je moet het zelf oplossen;
 • Altijd geleid door de klant, beperkte tijd voor kennisontwikkeling;
 • Pensioen wordt niet opgebouwd;

Kan je een bedrijf beginnen zonder geld?

Je kunt een bedrijf beginnen wanneer je geen goedgevulde bankrekening hebt. Geld is namelijk geen voorwaarde voor het laten slagen van een goed idee. Je begint met ondernemen omdat je een goed idee hebt, geld wilt verdienen en het leuk vindt.

Hoeveel zwart geld mag je verdienen?

Belastingvrij bijverdienen Je mag volgens de 'belastingvrije voet' wel een bepaald bedrag per jaar belastingvrij verdienen. Voor 2022 is dit bedrag €8700. Is je inkomen lager dan €8700? Dan mag je dus 'zwart geld verdienen' en betaal je geen belasting.

Hoeveel contant geld mag je in huis hebben?

In Nederland geldt er geen limiet voor de hoeveelheid geld die u in huis mag hebben. Contante bedragen boven de €560 euro moet u wel opgeven bij uw belastingaangifte. Dit is €1120 als u een fiscale partner heeft.

Hoeveel mag je als ZZP belastingvrij verdienen?

Je leest het goed: als zzp'er hoef je in 2022 over een winst tot € 30.339,- geen belasting te betalen. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet natuurlijk. Let op, je betaalt wel inkomstenbelasting maar krijgt een aantal heffingskortingen terug waardoor je uiteindelijk op nul uitkomt.