:

Waar gaat Ronaldo naar toe?

Inhoudsopgave:

 1. Waar gaat Ronaldo naar toe?
 2. Wie is er beter Messi of Ronaldo?
 3. Waar gaat Ronaldo heen volgend seizoen?
 4. Hoeveel goals heeft Ronaldo gemaakt bij Al-Nassr?
 5. Wat is de beste speler van de wereld?
 6. Hoeveel km loopt Ronaldo?
 7. Wie is de echte goat?
 8. Heeft Ronaldo een ziekte?
 9. Hoeveel goals heeft Ronaldo gemaakt in 2023?
 10. Wie heeft de meeste goals gescoord Messi of Ronaldo?
 11. Hoeveel goals heeft Ronaldo in 2023?
 12. Wie is de rijkste voetballer van de wereld?
 13. Wie is de duurste Nederlandse speler?
 14. Wat is het hardste voetbal schot ooit?
 15. Wie is de snelste speler van de wereld?

Waar gaat Ronaldo naar toe?

Op 30 december 2022 maakte Al-Nassr de komst van Ronaldo bekend, waar hij een contract tot medio 2025 tekende. Op 3 januari 2023 is Ronaldo voor ruim twintigduizend toeschouwers officieel gepresenteerd in het Mrsool Park, het stadion van Al-Nassr in Riyadh.

Wie is er beter Messi of Ronaldo?

Ronaldo is de topscorer aller tijden in de Champions League, vooral door zijn tijd bij Manchester United en Real Madrid. Messi loopt echter niet ver achter en heeft zelfs een fractie beter gemiddelde per wedstrijd, dus de kans is groot dat hij de man van Al-Nassr kan inhalen als hij blijft schitteren in de competitie.

Waar gaat Ronaldo heen volgend seizoen?

Ronaldo tekent naar verluidt een contract voor 2,5 seizoen in Saoedi-Arabië, nadat hij onlangs afscheid had genomen van Manchester United. Daar had hij zich onmogelijk gemaakt door in een interview keihard uit te halen naar de club en naar coach Erik ten Hag. Bij Al-Nassr treft hij de Fransman Rudi Garcia als coach.

Hoeveel goals heeft Ronaldo gemaakt bij Al-Nassr?

Hoeveel doelpunten maakte Ronaldo voor Al-Nassr? Zijn transfer naar Al-Nassr is na zijn veelbesproken vertrek bij United een nieuw hoofdstuk in Ronaldo's carrière. In zes wedstrijden maakte hij tot dusver acht goals. In Saudi-Arabië ligt hij nog tot medio 2025 vast.

Wat is de beste speler van de wereld?

In januari 2022 werd Bayern München spits Robert Lewandowski door de Wereldvoetbalbond FIFA uitgeroepen tot de beste voetballer van de wereld. Wie wordt zijn opvolger en is de beste voetballer van 2022? Dit wordt op 27 februari 2023 bekend gemaakt door de FIFA.

Hoeveel km loopt Ronaldo?

Cristiano Ronaldo In zijn topjaren was Ronaldo met 35+ kilometer per uur één van de snelste spelers ter wereld. In enkele lijstjes staat zelfs dat hij ooit ruim 38 kilometer per uur liep, wat hem de allersnelste zou maken. Dat Ronaldo daarnaast ook nog eens enorm hoog kon springen, is geen toeval.

Wie is de echte goat?

Na zijn eerste wereldtitel wordt Lionel Messi nu alom genoemd als de The Greatest of All Time, de GOAT, in het voetbal.

Heeft Ronaldo een ziekte?

Op 14 februari 2011 kondigde Ronaldo aan te stoppen met voetballen omdat zijn lichaam het niet meer aankon. Naast zijn blessureleed had hij ook last van hypothyreoïdie, waardoor hij sukkelde met zijn gewicht.

Hoeveel goals heeft Ronaldo gemaakt in 2023?

Cristiano Ronaldo: statistieken 2023

WedstrijdenBasisplaatsenDoelpunten
10109

Wie heeft de meeste goals gescoord Messi of Ronaldo?

En daaruit blijkt dat Cristiano Ronaldo er met de titel Topscorer van het Millennium vandoor gaat. De Portugees wist precies 800 doelpunten te maken, tegenover 757 van zijn Argentijnse concurrent. Wel had Ronaldo daar veel meer wedstrijden voor nodig: 1093 tegenover 947 van Messi.

Hoeveel goals heeft Ronaldo in 2023?

Cristiano Ronaldo: statistieken 2023

WedstrijdenBasisplaatsenDoelpunten
10109

Wie is de rijkste voetballer van de wereld?

Faiq Bolkiah - zoon van de prins van Brunei - met een geschatte waarde van 18,7 miljard euro, is een klasse apart en de rijkste voetballer ter wereld. De rechtsbuiten van het nationale team van Brunei behoort tot één van de rijkste families ter wereld.

Wie is de duurste Nederlandse speler?

Virgil van Dijk naar Liverpool Liverpool maakte een bedrag van 84,4 miljoen euro over aan Southampton.

Wat is het hardste voetbal schot ooit?

22:36. Na afloop van de wedstrijd werd bij ESPN gemeld dat het schot van Ibrahim Sangaré bij de 3-0 was gemeten op liefst 170 km/u.

Wie is de snelste speler van de wereld?

1. Antonio Valencia (Manchester United), met een gemeten topsnelheid van 35,2 km p/u veruit de snelste van alle spelers.