:

Wie zijn de Turtle bende?

Inhoudsopgave:

 1. Wie zijn de Turtle bende?
 2. Wie is Ricardo gordeau?
 3. Wie is bolle Jos?
 4. Wie heeft Samir Scarface vermoord?
 5. Wie is Ricardo G?
 6. Wie is Piet Wortel?
 7. Waar is Jos Leijdekkers?
 8. Wie is Chahid yakhlaf?
 9. Wie heeft Lucas boom vermoord?
 10. Wie is Gregory F?
 11. Wie zijn de 17 verdachten in het Marengo proces?
 12. Wie is Piet Snijder?
 13. Wie is Siegfried Piet W?
 14. Wat heeft bolle Jos gedaan?
 15. Waar woont Bolle Jos?

Wie zijn de Turtle bende?

In 2012 ontkenen de Turtles een bloedige drugsoorlog binnen de Nederlandse 'Mocro-maffia' die aan tientallen slachtoffers het leven kost. De Turtles werden destijds als uithalers van partijen drugs in de Antwerpse haven verantwoordelijk gehouden voor het rippen van 200 kilo cocaïne. In cache

Wie is Ricardo gordeau?

Ricardo Gordeau (42), een Nederlander met goedgevuld strafregister, sterft op straat. De schietpartij zorgt voor chaos in het Antwerpse misdaadmilieu. Tot in Dubai circuleert het hardnekkige gerucht dat Suliman El Y., een jongere broer van Turtle Hakim, is geliquideerd.

Wie is bolle Jos?

Leijdekkers, die ook wel bekend staat als 'Bolle Jos', wordt verdacht van grootschalige cocaïnehandel en is een van de meest gezochte verdachten van Nederland. Gisteren werd bekend dat de politie een recordbeloning uitlooft voor de gouden tip die leidt naar de 31-jarige man.

Wie heeft Samir Scarface vermoord?

Rico de Chileen ging volgens justitie, samen met Ridouan Taghi na de liquidatie van Samir “Scarface” B. in 2014 op jacht naar zijn broer Karim, die het coke-imperium van Samir voortzette.

Wie is Ricardo G?

Het zou gaan om de 44-jarige Ricardo G., een Nederlandse drugscrimineel die volgens Gazet van Antwerpen een bekende is van de politie. Hij zakte in elkaar naast de woning van een familielid van Hakim E.Y., in het Antwerpse drugsmilieu gekend als 'Turtle'.

Wie is Piet Wortel?

Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) heeft dinsdagochtend de beruchte Surinaamse drugshandelaar Piet Wortel in een woning in Almere gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij twee liquidaties en grootschalige drugshandel.

Waar is Jos Leijdekkers?

Leijdekkers – bekend onder de bijnaam Bolle Jos – heeft geen vast woon- of verblijfplaats in Nederland. Hij verblijft vermoedelijk al langere tijd in het buitenland. Tot voor kort bestond het vermoeden dat hij in Turkije verblijft.

Wie is Chahid yakhlaf?

Yakhlaf zat middenin de Amsterdamse onderwereldvete die al een paar jaar aan de gang is. Hij overleefde een eerdere aanslag, waarbij eerst een bom werd ingezet en hij daarna ook nog werd beschoten. Omdat het hem in de Randstad te heet onder de voeten werd, dook hij eind 2015 onder op de camping in Kerkdriel.

Wie heeft Lucas boom vermoord?

De 40-jarige Randall D. is aangehouden in zijn cel op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Lucas Boom in 2015. Boom werd op klaarlichte dag in Zaandam voor de ogen van basisschoolleerlingen neergeschoten. De verdachte zou Boom hebben geliquideerd.

Wie is Gregory F?

Internationale cocaïnehandel Gregory F. wordt verdacht van betrokkenheid bij grootschalige internationale drugshandel. Hij zou zich voornamelijk in het buitenland hebben bezig gehouden met de 'opzet': het zorgen dat ladingen cocaïne verscheept kunnen worden richting Europa.

Wie zijn de 17 verdachten in het Marengo proces?

De volgende zeventien verdachten staan terecht in het Marengo-proces:

 • Ridouan Taghi. Hij wordt beschouwd als bendeleider en hoofdverdachte in de zaak. ...
 • Saïd Razzouki. ...
 • Mohamed Razzouki, broer van Said en Zaki. ...
 • Zaki Razzouki, broer van Saïd en Mohamed.
 • Zakaria A.
 • Charif el A.
 • Mohammed el A.
 • Zakaria el H.

Wie is Piet Snijder?

Hij zou een van de grootste drugsbaronnen van Nederland zijn, een oude rot die jaren onder de radar wist te blijven: de 66-jarige Piet S. uit Den Haag. Vandaag staat hij voor de rechter, samen met een groot aantal andere verdachten uit zijn netwerk.

Wie is Siegfried Piet W?

In 2014 werd Siegfried, roepnaam 'Piet', in Rotterdam veroordeeld tot zeven jaar cel. De destijds 45-jarige W. had volgens de aanklagers jarenlang leidinggegeven aan een enorm cocaïnesyndicaat. Deze criminele organisatie wordt omschreven als een heuse 'multinational' die 'wereldwijd opereerde', aldus het OM.

Wat heeft bolle Jos gedaan?

Justitie is al geruime tijd op zoek naar de 31-jarige 'Bolle' Jos Leijdekkers. Leijdekkers, ook bekend onder de bijnaam 'Josje Breda', wordt door opsporingsinstanties beschouwd als een sleutelspeler in de grootschalige handel, import en export van cocaïne via de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Waar woont Bolle Jos?

Leijdekkers – bekend onder de bijnaam Bolle Jos – heeft geen vast woon- of verblijfplaats in Nederland. Hij verblijft vermoedelijk al langere tijd in het buitenland. Tot voor kort bestond het vermoeden dat hij in Turkije verblijft. Het onderzoek heeft echter nog geen concreet zicht gegeven op zijn verblijfplaats.